• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 24 yaş evlilik için erken diyen var mı???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ne erkeniiii. Tam iyi bence. Kaçta evlenmeyi düşünüyosunki? 28'te falanmı 30'dada çocuğun olur artık o daha 10 yaşındayken sende 40a merdiven dayarsın...

sevgilim askerde eylülde gelecek... bende haziranda okulu bitireceğim ama 2012 kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum... o kadar okuduk emeğimiz alalım yani.. babamda atanmadan olmaz diyor.... sevgilimde askerden gelince nişan olsun yaza sınavdan sonra düğün olsun diyor... bende kendimi küçük hissediyorum ama sevgilimi çoooooooook seviyorum... yardım edin... :(

Hayırlı zamanda allahımnasıp edıyor zaten,ben 28 yasındayım halen ıcımde yasanmamıslıklar var daha bır gezeydım dıyorum yanı,cocugun 10 yasındayken sen 40 yasında olursan daha guzel olur bence,cocuga daha anlayıslı ve bılınclı yaklasırsın.

Kadın için 24-25-26 ideal yaşlar bence ama erkek için aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim erkeğin en az bir 27-28 olması daha iyi gibi.

sevgilim 3 yaş büyük benden annesi babası biraz büyük ondan acele edio sanırım işi hazır zaten... ama ailem işe başlamadan evlenmemi istemiyor..... oooofff offf çok arada kaldım... bir de sınava hazırlanırken nasıl kpss çalışacağım... wala ben burdan çıkmam yok bohça yok alyans gelinlik bakayım falan derken ders falan çalışmama :61::61::61:

Evlilik çocuk doğurmaktan ibaret değildir yani çocuğum büyüdüğünde kaç yaşında olucam diye evlenilmez. Sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan evliliğin sorumluluklarını kaldırabileceğine inanıyorsan işte o an içinde bulunduğun yaş doğru yaştır.

Bunun erkeni geçi kişinin karakterine ve sosyal yaşantısına bağlıdır. Yani Genellemenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Ben 25 yaşındayım üniversite 3üncü sınıftayım sevgilim 30 yaşında biz bu yaz nişanlanalım seneye okul bitince evlenelim istiyoruz ama annem babam kıyamıyo bana hala erken diyorlar oysa ki yaş değil hazır hissetmek önemli bence...

bazen hayat ne kadar kısa onsuz geçecek 1 dk yok diyorum bazende birbirimizi bulduk önce işlerimize konsantre olalım evlenriz 2 seneye kdrdiorum...

benm asıl korkum iş meselesi sanırım.. okul bitince bankada çalışmaya başlarsam hemen evleniriz seneye yaz ama banka ömür yiyormmuşş... bende 1 sene kpss çalşsam herkesin gözü beenim üzerimde olacak görümceler falan baka baka o kadar hazırlandı kazanamdı derlerse :(

sevgilim 3 yaş büyük benden annesi babası biraz büyük ondan acele edio sanırım işi hazır zaten... ama ailem işe başlamadan evlenmemi istemiyor..... oooofff offf çok arada kaldım... bir de sınava hazırlanırken nasıl kpss çalışacağım... wala ben burdan çıkmam yok bohça yok alyans gelinlik bakayım falan derken ders falan çalışmama :61::61::61:

Ben üniversite son sınıftayım ama daha 22 yaşındayım benim br arkdaşım işte o da aynı benle son sınıf ama 24 yaşında vizeler bitti bu hafta kız bir dahaki hafta evleniyor ne bileyim çok tuhf gelmişti bana kız geçen sınava gelmiş elinde büyük bir çanta içide danteller var evine çeyiz sermeye gidicekmiş sınav çıkışı ertesi gün de başka sınava çalışacak. :52: Vizelere bekar finallere evli girecek şaşırmıştım bunu duyunca. Sen ne zaman kendini hazır hisediyosan öyle evlen bence okulla sınavla biraz zor olabilir.

Ben üniversite son sınıftayım ama daha 22 yaşındayım benim br arkdaşım işte o da aynı benle son sınıf ama 24 yaşında vizeler bitti bu hafta kız bir dahaki hafta evleniyor ne bileyim çok tuhf gelmişti bana kız geçen sınava gelmiş elinde büyük bir çanta içide danteller var evine çeyiz sermeye gidicekmiş sınav çıkışı ertesi gün de başka sınava çalışacak. :52: Vizelere bekar finallere evli girecek şaşırmıştım bunu duyunca. Sen ne zaman kendini hazır hisediyosan öyle evlen bence okulla sınavla biraz zor olabilir.

saol şekerimmm işte benim zaten okul bu haziranda bitecek o daha eyllde askerden gelecek seneye ancak ramazandan snra düğün olursa olurrr..... aaay aaayy çok tuhaf gelio banada :D

canım doğru kişiyi bulduğuna eminsen neden erken olsun...ben 22 yaşında evlendim.şu an 30 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum ve 1 yaşında kızım var...zamanlama süper.zerre kadar pişman değilim.yaşıtlarım ikinci çocuklarını ardarda doğurmak zorunda kaldılar...:40:

canım doğru kişiyi bulduğuna eminsen neden erken olsun...ben 22 yaşında evlendim.şu an 30 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum ve 1 yaşında kızım var...zamanlama süper.zerre kadar pişman değilim.yaşıtlarım ikinci çocuklarını ardarda doğurmak zorunda kaldılar...:40:

doğru olduğuna eminim allah şaşırtmasın inş. 4buçuk yıl oldu birliktekliğimizin... ama onun işi özel sektör olması beni ve ailemi dşünüdürüo :(

Ben de 22 yaşındayım ve 3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım 25 yaşında 3 sene sonra filan anca evlenmeyi düşünüyoruz hem maddi hem manevi açıdan anca hazır oluruz şu an düşünüyorum da okulum bitiyo bu sene her şey yolunda olsaydı acaba hemen evlenir miydim? Kendimi hala küçük hissediyorum ya böyle görümce kaynana olayları filan bana çok komik geliyor böyle ev düzemeler çeyiz filan hiç kendimi hazır hissetmiyorum. Geçen bir hasta oldum düşündüm de iyi ki evli değilmişim şu an ben kendime bakamazdım annem babam ilgilendi hep benimle. Demek ki daha zamanım varmış bunu anladım.Nedense hep 25 gibi evlenip 28-29 gibi de çocuğumun olmasını istiyorum.

Ben de 22 yaşındayım ve 3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım 25 yaşında 3 sene sonra filan anca evlenmeyi düşünüyoruz hem maddi hem manevi açıdan anca hazır oluruz şu an düşünüyorum da okulum bitiyo bu sene her şey yolunda olsaydı acaba hemen evlenir miydim? Kendimi hala küçük hissediyorum ya böyle görümce kaynana olayları filan bana çok komik geliyor böyle ev düzemeler çeyiz filan hiç kendimi hazır hissetmiyorum. Geçen bir hasta oldum düşündüm de iyi ki evli değilmişim şu an ben kendime bakamazdım annem babam ilgilendi hep benimle. Demek ki daha zamanım varmış bunu anladım.Nedense hep 25 gibi evlenip 28-29 gibi de çocuğumun olmasını istiyorum.

bende hep 25 gibi evlenir 26 27 gibi çcuğum olur die dşünürdüm kısmet bakalım

Back
X