• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik hakkinda ne düşünüyo?

evlenip sürekli borç ödemek mi yoksa birikim yapıp borcsız evlenmek mi? eşimle evlenmeden birikim yaptık mesela, sonrasında evlendik. evlenirken borcumuz yoktu. yargısız infaz yapmak doğru değil. karşındakinin gercekten evlilik düsüncesi olup olmadığını anlamak gerekir.
aradaki fark şu ikinizinde niyeti evlilikmiş ve bu sebeple birikim yapmışsınız. Ve eminim ki gene bu süreçte birbirinizin çevresiyle ve ailesiyle tanışmışsınızdır.
 
aradaki fark şu ikinizinde niyeti evlilikmiş ve bu sebeple birikim yapmışsınız. Ve eminim ki gene bu süreçte birbirinizin çevresiyle ve ailesiyle tanışmışsınızdır.
evet niyetimiz evlilikti. bu yzüden dedim zaten karşındakinin evlilik düsüncesi olup olmadığını anlamak gerekir ditye
 
Merhabalar.29 yaşındayım ve 1 yıldır devam eden bir beraberliğimiz var.Henüz ailesiyle ya da arkadaşlarıyla tanışmadık çünkü ailesi memlekette o is için burda ama telefonla bile olsa Henüz beni tanıştırmadı.İliskimizin içerisinde gelecekle alakalı konuşurken hep yapalım edelim diye konuşuyorduk.Birikim vs yapıyor ya da Bi gun annemle şunu yaparsın vs diye konuşuyordu.Ben ilk sevgili olmaya karar verdigimizde eğer olursa hersey yolunda giderse evlilik istedigimi yoksa bu iliskiye baslamak istemediğimi söylediğimde tabiki bende bir gün evlenmek istiyorum demisti.Simdi ilişkimiz güzel gidiyor ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok (cinsellik anlamında da beraberliğimiz var) diye evlilik beklentim olduğunu söyledim.1 yılın sonunda ise bana evliliği hiç düşünmedim ve planlamadım ama olursa seninle olucak tabiki sadece maddi ve manevi olarak hazır değilim şuan senden bunun için zaman istiyorum dedi.Yani net bir sekilde bu su zamanda olur olmaz bisi demedi. Sizce nasıl davranmalıyım ne kadar zaman vermeliyim?Benim de yaşım geçiyor zaman da kaybetmek istemiyorum.
Evliliği hiç düşünmedim ve planlamadım diyorsa yani şunu demek istiyor . Ben seninle evlenmek istemiyorum, olur ya daha iyisini bulmazsam son ihtimal senle olabilir diyor aslında. Seven insan neler yapar bir bilseniz hele o kişi erkekse.
 
Back
X