24 yaşında bır erkekle 30 yaşında bır kadının evlenmesi sağlıklımı sızce?


Karisi olmakla şunun alakasi nedir
19-20 yasimdaki sevgilim de nerede oldugumu merak ederdi zaten gun icinde konustugumuz icin habesleşirdik. Yasadigim tüm ilişkilerde ergenken bile bahsettiginiz durum hep vardi. Olgunlukla da ilgisiz bisey.
Siz normal seyleri kimseden gormediginiz icin bu cocugu cok yukseltiyorsunuz hadi hayirlisi.
 
Erkek ark. aramda 6 yaş var, ben büyük olanım :) Ve ben boşanıp ayrılmış çocuklu biriyim.
İlk başta çok direttim ama şimdi iyi ki diyorum. Benden çok daha olgun, çok daha mantıklı biri. Sadece evlenmek için acele etmiyorum. Aileler ilgili de hiç sorun yok.
Olabilir yani neden olmasın ?
 
Evlenmeyin olmaz o iş.
 
yok bi cacık olmaz kuşak farkı oluyor ve aldatılmanızda olası 24 yaş erkekler için bana göre ergen
 
Erkek 30 ve üstü gibi olsa belki derdim.24 yaş zaten çok erken.Hele bu devirde.Gençlerin bütün dünyaları sosyal medya vb.Bu da o yaşlarda olgun olacak yaş değil.Dikkat edin
 
Bence uyum sağlamakta zorlanırsınız. Ben 25 yaşındayım eşim 30. Ona rağmen ben daha olgunum eşime göre. Hele ki erkek küçükse bence size çocuk gibi gelir.
 
Burada kız sadece sevgili olmak istese bile erkek 20'li yaşlardaysa klasik hep aynı yorumlar yapılıyor. Olmaz, o 30 olsaydı tamam da bilmem ne. Yağmur Atacan'la Pınar Altuğ'un kızı liseye gidiyor; ünlü olmalarına rağmen hala evliler. Demek ki oluyor.

Ha bence sizin önceden evlendiniz diye yine hemen evliliğe koşmanız, hiç flört Bile etmeden o şöyle birisi falan demeniz garip. Bir durun, iyice tanışıp sevgili olun; sonra yavaş yavaş degerlendirirsiniz.
 
Anladim, bence makul bi istek. Bir de yani kadın şöyle de düşünmüş olabilir işte benim oğlum zaten yaşından olgun kendisinden bir kac yas küçük kiz, kadın belki ona çocuksu gelebilir..Ne bileyim yani bir de kayınvalideler kendilerinin anlaşacağı gelini daha çok önemsiyorlar ya, ailenizi de seviyormuş. O yüzden bütün bunları hesaba katmış olabilir. Bir de nasip kısmettir o yüzden de o kadının da aklına siz düşmüş olabilirsiniz. İnşallah hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun .
 
Ne guzel işte,tam evlenilecek bir erkek. Annesi ,sizin yaşınızı ve önceden boşanmış olmanızı önemsememis çünkü sizin çok iyi bir insan olduğunuzu, Annenizin çok iyi bir insan olduğunu düşünüyor. Sizi ve ailenizi begenmese ve iyi insanlar olarak görmese istemezdi. Yorum yapanlar aslında bir yerde doğru söylüyor, ne yazik ki annelerin çoğu bh şekilde bakiyor olaya. Kadin büyükse ve boşanmışsa kendi oğlu bulunmaz hint kumasiymis gibi kusur görüyor bu durumu. Erkeklere hersey daha ayrıcalıklı.(!) Demek ki görüştüğümüz çocuğun annesi buna önem veren biri degil, iyi bir insan olsun, hayırlı bir insan olsun kafasında.
Örneğin benim kuzenim de sizin durumunuzda. Aynı sizin gibi boşandı, 34 yaşında. Dünya iyisi bir insandır. Çok da güzeldir . Bur çok kişi istedi, evlenmek istemiyordu , reddetti. Bir aile dostları vardı çok severlerdi bizimkileri.ogullari 28 yaşındaydı.illa olsun bizim oğlan evlensin sizin kızınızla diye kaç defa gidip geldiler. Bu arada oglan çok da zengin bir oğlan. Kuzenimi ve ailesini çok beğendikleri için (iyi insan olarak ,kültür olarak uyumlular) iki defa falan istediler. Kuzenim istemediği için olmadı.
Hayatta hersey olabiliyor.
 
evlenme bende yaptım o hatayı
 


Yorumlarda haklı olanlar da var ama benim eşimle 4 yaş var tanıyıp tanıyabileceğim en olgun anlayışlı sakin bi erkek. Ailesi tarafından çok güzel yetiştirilmiş.
Sevgililik süreçlerim hep benden büyük kişilerle oldu ama mutluluğu kendimden küçükle buldumhatta ben evlenip ayrıldım onun ilk evliliği bu konu ne ailesi ile ne işimle bir kere sorun olmadı hatta kayınvalidem beni çok sever.
anlaşıp anlaşamamanız aranızdaki uyum önemli bizim 2 sene oldu evleneli gayet iyiyiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…