- 10 Ekim 2014
- 32.934
- 148.476
- 798
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
bana karşı davranışları da çocuğun sahıplenıcı .sankı evlenmısız karısı olmusum gıbı bır yere gıderken falan haber ver bıleym nerde olduğunu dıyor .ınan bana 34 yaşında bır erkekle sevgılı oldum bır kere bıle bana böyle bır cümle kurmadı ..pı
Evlenmeyin olmaz o iş.Bende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .
Anne de problem belli aklı yerinde değil. Oğlunun sorumluluğunu size atacak belliEvlenmeyin olmaz o iş.
yok bi cacık olmaz kuşak farkı oluyor ve aldatılmanızda olası 24 yaş erkekler için bana göre ergenMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Erkek 30 ve üstü gibi olsa belki derdim.24 yaş zaten çok erken.Hele bu devirde.Gençlerin bütün dünyaları sosyal medya vb.Bu da o yaşlarda olgun olacak yaş değil.Dikkat edinMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Bence uyum sağlamakta zorlanırsınız. Ben 25 yaşındayım eşim 30. Ona rağmen ben daha olgunum eşime göre. Hele ki erkek küçükse bence size çocuk gibi gelir.Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Anladim, bence makul bi istek. Bir de yani kadın şöyle de düşünmüş olabilir işte benim oğlum zaten yaşından olgun kendisinden bir kac yas küçük kiz, kadın belki ona çocuksu gelebilir..Ne bileyim yani bir de kayınvalideler kendilerinin anlaşacağı gelini daha çok önemsiyorlar ya, ailenizi de seviyormuş. O yüzden bütün bunları hesaba katmış olabilir. Bir de nasip kısmettir o yüzden de o kadının da aklına siz düşmüş olabilirsiniz. İnşallah hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun .Aşkım sana sole solım kadın annemı tanıyor annemın arkadaşı ,beraber kurana sohbete gıdıp gelıyorlar aynı ortamda bulunuyorlar ,Senın kızını oğluma alcam dıye şakasına takılırmış önceden sonradan cıddılesmıs ,kadın snnemı çok sevdıgı begendıgı ıcın aıle olarakta bızı begenıyormıs böyle bır aıleye vereyım oglumu ,evlilıkte aılelerde çok uyumlu dıye söylüyor
Ne guzel işte,tam evlenilecek bir erkek. Annesi ,sizin yaşınızı ve önceden boşanmış olmanızı önemsememis çünkü sizin çok iyi bir insan olduğunuzu, Annenizin çok iyi bir insan olduğunu düşünüyor. Sizi ve ailenizi begenmese ve iyi insanlar olarak görmese istemezdi. Yorum yapanlar aslında bir yerde doğru söylüyor, ne yazik ki annelerin çoğu bh şekilde bakiyor olaya. Kadin büyükse ve boşanmışsa kendi oğlu bulunmaz hint kumasiymis gibi kusur görüyor bu durumu. Erkeklere hersey daha ayrıcalıklı.(!) Demek ki görüştüğümüz çocuğun annesi buna önem veren biri degil, iyi bir insan olsun, hayırlı bir insan olsun kafasında.Pınar Altuğ kocasından 9 yaş büyük .dedıgın gbı mutlular .24 yasındakı çocuk yeterınce düşündü mü evlılıgı demıssın emın ol ben çocuğu tanımak adına didik didik edıyorum.evleneyım yuvamı kurayım çocuğum olsun cekırdek aılemle mutlu mesut yasym ıstıyor bu düşüncede bırısı .
evlenme bende yaptım o hatayıMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?