- 6 Mayıs 2025
- 23
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi gamlibaykusw
-
Erkek küçük ya. Yani 24 yaş ne kadar olgun olabilir ?Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
30 yaşınızdasiniz, evlenip ayrılmışsiniz, elalemin 24 yaşında cocugundan koca olacabilecegini düşünüyorsanız, sizin mentalitenize de şaşarım.Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Kesin bir defosu vardır çocuğun, annesi size kakalamaya çalışıyor. Dikkat edin.Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Sıkıntı yaş değil de daha önce evlenmemiş olması benceMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Yani su yazidaki ilginc olan nokta minnos oglunu size ayarlayan anne, burnuma hos kokular gelmedi, cocugun kesin bir sorunu var.Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Ben kendimden iki yaş kucukle evlendim şimdi bosaniyorum diyeceklerim bu kadar
Not kendisi bilerek isteyerek peşimde kostu ve ben bekardim.Sonrasinda herkesten yaşımı sakladı.
Abartmasaniz mı? Kadın 24 olsaydı bence olur derdiniz.30 yaşınızdasiniz, evlenip ayrılmışsiniz, elalemin 24 yaşında cocugundan koca olacabilecegini düşünüyorsanız, sizin mentalitenize de şaşarım.
Ayrıca bir anne 24 yaşında oğlunu 30 yaşındaki bir kadınla evlenme niyetiyle tanıştırıyorsa, o işte bir bit yeniği vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?