- 12 Haziran 2019
- 19.562
- 120.458
- 598
- 37
- Konu Sahibi gamlibaykusw
İlk okuduğumda aklımdan geçenlerKesin bir defosu vardır çocuğun, annesi size kakalamaya çalışıyor. Dikkat edin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk okuduğumda aklımdan geçenlerKesin bir defosu vardır çocuğun, annesi size kakalamaya çalışıyor. Dikkat edin.
Yani su yazidaki ilginc olan nokta minnos oglunu size ayarlayan anne, burnuma hos kokular gelmedi, cocugun kesin bir sorunu var.
Küçük bence.Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Bilmiyorum kafasına takmasa milletten saklamazdi hatta bı konuşmada arkslarinin yanında ama o benden iki yaşta büyük diyerek asagilamisti.2 yaş çok normal bir yaş farkı lafı bile edilmeyecek durum.
6 yaş fark biraz fazla ne yazık ki, kendi yaş aralığınızda ~3 yaş kisilerle daha sağlam bir ilişki olur. Bir de 24 yaş nirmalde de küçük bir yaş ciddi düşünmek için falan...Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Bende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .Yani su yazidaki ilginc olan nokta minnos oglunu size ayarlayan anne, burnuma hos kokular gelmedi, cocugun kesin bir sorunu var.
Bende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .30 yaşınızdasiniz, evlenip ayrılmışsiniz, elalemin 24 yaşında cocugundan koca olacabilecegini düşünüyorsanız, sizin mentalitenize de şaşarım.
Ayrıca bir anne 24 yaşında oğlunu 30 yaşındaki bir kadınla evlenme niyetiyle tanıştırıyorsa, o işte bir bit yeniği vardır.
Şu tabir bile durumu açıklıyor. Sanki çocuk veriliyor bakın diye24 yaşında oğlunu bana vermek
24 yaş evlilik için küçük bence. Erkekler geç olgunlaşıyor. Bir süre daha tanıyın iyice düşünün.Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Bende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .Kesin bir defosu vardır çocuğun, annesi size kakalamaya çalışıyor. Dikkat edin.
Bilmiyorum kafasına takmasa milletten saklamazdi hatta bı konuşmada arkslarinin yanında ama o benden iki yaşta büyük diyerek asagilamisti.
HayırMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
2 yas sayilmaz bile cok sacmaymis. Annem de babamdan birkac yas buyuktur, babam hatta lafi gelirse karisi buyuk olan zengin olur derler der hep, gercekten de durumlari bir cok arkadasina gore iyi.Bilmiyorum kafasına takmasa milletten saklamazdi hatta bı konuşmada arkslarinin yanında ama o benden iki yaşta büyük diyerek asagilamisti.
Valla benim görümcem de çok tatlı bir kadın, oğlunu da e-devlette araştırsanız hiçbir falsosunu bulamazsınız. Ama bütün sülale, özellikle annesi illallah etmiş durumda. Her kız arkadaşına bununla evlense de kurtulsak gözüyle bakıp el üstünde tutuyor kadın. Ne tesadüf ki o da 24 yaşında.Bende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .