24 yaşında bır erkekle 30 yaşında bır kadının evlenmesi sağlıklımı sızce?

Bazı yorumlara katılıyorum. 24 yaş evlilik için çok erken. Daha kendini tanımadan o yaşta evlenenlerin ileride fikirleri değişiyor. Başkalarına aşık oluyorlar. İlla böyle olacak değil ama bunun örneğini çok gördüm.

Bir komşum kendinden 10 yaş büyük bir beyle evlenmiş aradaki yaş farkı ileri yaşlarda belirginleşiyor bundan aylarca yakındı şimdi görüşmüyoruz ama boşanmışlar hatta kadın bırakıp kaçmış arada aşk yoksa denemeyin bile derim

Ben böyle düşünmesem de toplumun büyük çoğunluğu erkeğin büyük olmasını ve hiç evlenmemiş birini tercih ediyor. (yargılamıyorum toplum bu)
Sizdeki senaryoya bakalım, siz büyüksünüz bir. Siz boşanmışsınız iki. Karşı taraf hiç evlenmemiş üç.

Hatta ilişkiye ön ayak olan da anne.

Yani en iyi ihtimalle dolandırılıyorsunuz, diğer ihtimaller organ mafyasına kadar uzanır.

E devletle falsoyu çözemezsiniz.ayrica aldatıldı diye büyük biriyle evlensin demez kimse. Niye cekip cevrilmeye ihtiyacı var da boyle düşünüyor. Ne is yapıyor bu adam. Siz ne işle meşgulsunuz. Ailelerin maddi durumları nasıl, annesi sizi nerden buldu. Bu ayrıntıları da verebilir misiniz.Gerci ne olursa olsun yine de 24 yasinda biriyle evlenmeyin. Sevgilisi olun,gezin tozun ama evlenmeye gelince bir durun bence.

Bence yaştan çok daha önemli bir mevzu var o da annesi neden oğlunu, 6 yaş büyük evlenip ayrılmış bir kadınla evlilik niyetiyle tanıştırıyor.
Kişisel fikrim boşanmış veya bekar bana göre gayet doğal ama erkek anneleri genelde bu tarz bir evliliğe değil aracı olmak düşünülmesine bile hoplar yani.

Oğlan ipe sapa hesaba gelmez bir şeyse e-Devletinde illa adli kaydı olacak diye bir şey yok yani.!” annesi de bu kadın büyük evlenmiş boşanmış bir şeyler yaşamış bunu eğitir başımdan atayım kurtulayım modunda olabilir
Bence kimsenin iki tatlı sözüne gülen yüzüne kanmayın burada teyzemin geliniyim bana neler etti diye konular gördük ,kendi teyzesini tanıyamamış insanlar gördük

Romantik bakacak olursak 'aşk herseyden onemli' vs vs vs... Ama gerçekçi bakacak olursak yüzde 90 problem yaşarsınız ileride. Gerek var mı kendini bu imtihanın içine sokmaya? 30 yaşında gencecik hatun kendini yaşlı hissedicen sürekli, bugün olmasa yarin. İlk heyecan geçip gerçeklerle yüzleşmeye başlayınca... Hiç gerek yok. Ayrıca 24 yaşında erkek daha ergen ya. Koca olur mu ondan. Çoluk çocukla mı uğraşıcan.

Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Evlenip boşanmışsın az çok bazı şeylerin farkındasındır. Adam hiç evlilik yapmamış,arada yaş farkı var,sen boşanmışsın ama adamın annesi sizi tanıştırıyor,bunun altında mutlaka bişey vardır

Yaştan ziyade bir erkeğin annesi oğluna kız arıyorsa eğer oturup bir düşünürüm. E-Devlette suç kaydı olmayabilir ama başka bir kusuru vardır. Annesi kız arayan erkekten hayır gelmez.

.

Ben de kadının çok vooov bir özelliği olduğunu düşündüm. İş para kariyer aile
ha yani ayni sekilde ya bi tarafin cok buyuk falsosu var ya da obur tarafin cok artisi var. Yani Anadolu'nun gadın analari baska turlu bu ise razi gelmezdi.
Bende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .
E-devlet'i temizdir ama atiyorum anasının kredi limitlerini tuketmistir, anasi baskasiyla evlenecektir bunu evden atmak istiyordur vs vs yani ben Anadolu irfanini dusununce bu iste bi bit yenigi oldugunu dusundum.

Yani erkek arkadasiniz biraz daha buyuk olsa ama aranizda yine 6 yas olsa ve anasi biraz sizi istemeseydi, daha normal bulurdum, sorun aranizdaki yas farki değil yani, sorun erkek arkadasinizin olgunluktan uzak bir yasta olup anasinin asiri istekli olmasinda.

Ben 25 eşim 20 di taniştığımızda ama biz 7 seneden sonra evlendik pişmanım daha küçük alabilirdim yaaa 🤣 şaka bi yana 24 yaşında neden evleniyor ki bu çocuk helede annesinin istemesi, benim için asla sorun değil ama biliyoruz ki boşanmış kendinden yaşça büyük birini oğullarına istemezler 🤷🏼‍♀️

32-38 olsa neyse ama erkeğin 24 olduğu ilişki olmaz. Bi kere boşanmışsınız neden daha oturaklı hayat düzeni oturmuş bi adam yerine anası kız bakan bi ergenle uğraşacaksınız ki.
Hele bi anne neden boşanmış 30 yaşında kadına kendi çocuğunu önersin kesin bi şeyi vardır, madde, kumar vs olup olmadığına dikkat edin, genelde böyle sorunlu tipleri kakalamaya çalışıyo aileler.
Bu arada bencede boşanmak yada genç erkekle olmak çok olağan ama o neslin annelerinin kafası bellidir, ayrıca 15-20 sene önce bu konu olsa o zamanın erkekleriylede evlenilebilirdi ama günümüzde 24 yaş 18 gibi artık.

Back
X