24 yaşında bır erkekle 30 yaşında bır kadının evlenmesi sağlıklımı sızce?

Sizin bu konuyla ilgili düşünceniz nedir peki çocuğu tanımak istiyor musunuz aileniz ne diyor bu duruma
Annem tanış ıyıce tanı dıyor bende acele etmıyorum bıraz da yaşından dolayı hevessızım ,ama söyle bır ayrıntı vereyım sımdıye kadar hayatıma gıren erkeklerde yaşları büyük olmasına rağmen bu cocuktakı olgunluğu gormedım ..her bakımdan çok daha olgun davranışları ve kafa yapısı .ben yavaş ve sağlam adımlarla tanıyarak ılerlıyorum bu yolu secıyorum ,asla acele etmıyorum

Yorumların tamamını okudum ve yorum yapmaktan vazgeçtim. 😁 Kimsenin günahına giremeyecegim vallahi 😃

Yani hiç birimiz adamı tanımıyor ki😬 hepimiz tanıdığımız 24 yaşındaki birine göre cevap veriyor. Burada siz bileceksiniz bu adamla olur mu olmaz mı diye bence...😚
Aşkım sana sole solım ,bak ben 30 yaşındayım sımdıye kadar kendı yaşıtlarımla hatta benden büyük kısılerle tanıştım görüştüm ama kafa yapısı düşünce ve davranış olarak bu cocuktakı olgunlugu hıcbırınde gormedım ..24 yaşında ama 30 yaş kafası var samımı soluyorum ..buna rağmen herseye rağmen bende dedımkı bunda kesın bır sıkıntı var yoksa Hangı anne bekar gencecık oğlunu bana versın.aklım mantığım almadı benımde.bu yüzden çocuğu ıyıce tanımaya çalışıyorum keza aılesınıde..çocuğa karşı hıcbır duygu hıssetmıyorum belkı daha çok yenıyız dıye ama bır yandan da acele karar verıp kacırmak ıstemıyorum ..zamana bıraktım

Annem tanış ıyıce tanı dıyor bende acele etmıyorum bıraz da yaşından dolayı hevessızım ,ama söyle bır ayrıntı vereyım sımdıye kadar hayatıma gıren erkeklerde yaşları büyük olmasına rağmen bu cocuktakı olgunluğu gormedım ..her bakımdan çok daha olgun davranışları ve kafa yapısı .ben yavaş ve sağlam adımlarla tanıyarak ılerlıyorum bu yolu secıyorum ,asla acele etmıyorum
Çocuğun size karşı tavrı nasıl annesi istedi diye mi tanımaya çalışıyor yoksa bir ilgisi heyecanı var mı

Annesinin yasca kucuk cocugunu kendi tanistirmasina takildim.

Ya cok iyi karekterli, huylu, zengin harika birsisin kacirilicak insan degilsin, yada cocukta bi hasar var
Hıcbır zengınlıgım yok hatta ıs bakıyorum kendıme suan .guzellık olarakta cırkın degılım ama aşırı güzel de dglm normalim.kadının soyledıgıne göre annemı çok sevdıgı ıcın aılemızı azda olsa bıldıgı ıcın böyle bır aıleye dünür olayım ıstıyor ,bu devırde ıyı aıle bulmakta zor falan bu tarz düşünüyor

Olabilir neden olmasın ki? Çocuğun annesinin tanıştırmasina takılmış herkes ve bit yeniği vardır kesin, yada siz zenginsiniz denilmiş. Ben böyle düşünmüyorum. Tanistiginiz Çocuğun ve annesinin açık fikirli ve modern olduğunu düşünüyorum sadece . Üstelik siz de gençsiniz. Altı yas çok sorun değil. Aklıma pinar altug ve yağmur Atacan geldi. Yas farki var diye yıllarca linclendi kadin ,hala satasiyorlar kadına. Bir zamanlar turkiye güzeliydi Pınar Altuğ. Üstelik çok da mutlular eşiyle. Çok da guzel bir kızları oldu. Ha aynı şey mi ne alaka diyeceksiniz, aslında aynı kapıya çıkıyor. Kaidnin daha büyük olması, Üstelik boşanmış olmasi , hep sorun ediliyor.

Sadece 24 yaşındaki biri evlilik için yeterince düşündü mü ki. Bence bu konuda onunla konuşun. Karşınızdaki insan emin mi kendinden ,evlilik şakaya gelir birsey değil. Erkeklerin çoğu 35den önce evlenmemeli bana göre de ama binbir çeşit insan var belki de olgun biri .Bu konuda karşınızdakine iyi düşünmesini acele etmemesini söyleyin. O vakte kadar mutlu olmaya bakin
Pınar Altuğ kocasından 9 yaş büyük .dedıgın gbı mutlular .24 yasındakı çocuk yeterınce düşündü mü evlılıgı demıssın emın ol ben çocuğu tanımak adına didik didik edıyorum.evleneyım yuvamı kurayım çocuğum olsun cekırdek aılemle mutlu mesut yasym ıstıyor bu düşüncede bırısı .

Hıcbır zengınlıgım yok hatta ıs bakıyorum kendıme suan .guzellık olarakta cırkın degılım ama aşırı güzel de dglm normalim.kadının soyledıgıne göre annemı çok sevdıgı ıcın aılemızı azda olsa bıldıgı ıcın böyle bır aıleye dünür olayım ıstıyor ,bu devırde ıyı aıle bulmakta zor falan bu tarz düşünüyor
Dediğin gibi olsa dahi böyle evlenmek size mantıklı geliyor mu?
Yani bir kadının sırf dünürlük hevesine evlenilir mi?
Aşırı saçma yani.
Benim de oğlum var. 24ünde evlenmesini istemem. 29-30a kadar gezsin tozsun hayatını yaşasın, erkenden sorumluluk alsın istemem/
Evlenirken de ailesini seçmek için böyle seçimine karışmam.
Bu kadın oğlunun eş seçimine müdahale eden bir kadın farkında mısın? Bundan büyük işaret mi olur?
Her şey dediğiniz gibi olsa dahi, 24ünde gencecik oğlunun seçimine karışma hakkını kendinde gören bir anne var ortada

Çocuğun size karşı tavrı nasıl annesi istedi diye mi tanımaya çalışıyor yoksa bir ilgisi heyecanı var mı
Kendısıne de bunu soledım annenın zoruyla mı benle devam edıyorsun dıye ,oda dıyor kı bana kımse zorla bısı yaptıramaz benkendı ıstegımle konuşuyorum senınle ayrıca senı tanıyınca anneme dedım kı neden daha önce tanıştırmadın dedım .bana karşı davranışları da çocuğun sahıplenıcı .sankı evlenmısız karısı olmusum gıbı bır yere gıderken falan haber ver bıleym nerde olduğunu dıyor .ınan bana 34 yaşında bır erkekle sevgılı oldum bır kere bıle bana böyle bır cümle kurmadı ..pısırıgın tekıydı

Yas araliginizda bir sıkıntı görmüyorum fakat bir erkeğin 24 yasinda evlenmesini sıkıntılı buluyorum. Daha gezecek tozacak o bence bir problem var size yamalamaya çalışıyor olabilirler

olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .
Sırf sizin aldatma potansiyeliniz olmadığını düşündüğü için istiyor yani ?
böyle bır aıleye vereyım oglumu
Yazdığınız mesajlardan oğlunun çekip çevrilmesi gerektiğini düşündüğü anlaşılıyor.

Bence çok oluru yok. Ama siz devam etmek istiyorsunuz. Madem görücü usulü oldu bu iş, devamını getirin bari. Komşularına ve akrabalarına bi sordurun çocuğu.

Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Eşekten düşenin halinden bence eşekten düşen anlar siz tecbrübelisiniz.karşınızdaki insan hem yaşı küçük hem sizi gerçekten yorar çevremde çok denk geldim bu duruma
Olgunluğunu aynı evin içine girmeden anlayamazsın bunuda belirteyim

Kendısıne de bunu soledım annenın zoruyla mı benle devam edıyorsun dıye ,oda dıyor kı bana kımse zorla bısı yaptıramaz benkendı ıstegımle konuşuyorum senınle ayrıca senı tanıyınca anneme dedım kı neden daha önce tanıştırmadın dedım .bana karşı davranışları da çocuğun sahıplenıcı .sankı evlenmısız karısı olmusum gıbı bır yere gıderken falan haber ver bıleym nerde olduğunu dıyor .ınan bana 34 yaşında bır erkekle sevgılı oldum bır kere bıle bana böyle bır cümle kurmadı ..pısırıgın tekıydı
Tam bir ana kuzusu bu.
Anneciğinin sözünden çıkamayan bir tip.
Anne de belli yönetme derdinde.
Bana olacak iş değil gibi geldi.
Bir de ikiniz de genç yaştasınız neden görücü usulü evleniyorsunuz? Şu zamanda kendiniz bulmalısınız bence.

Siz baya etkilenmiş gibisiniz belli ki tanıyıp bu ilişkiyi devam ettirmek de istiyorsunuz. Deneyin o halde.
Ama bana da çok garip geldi açıkçası. Bir olay vardır bu işte diye düşünüyorum. Erkek anneleri genelde oğullarının yanına kolay kolay kimseyi layık görmezler. 2 3 yaş büyük olmasını bile sorun ederler. Kaldı ki evlenip boşanmış, arada 6 yaş fark olan bir kadını gelin olarak seçmesi bana da enteresan geldi. Yanlış anlamayın sakın bende evlenip boşanmanın, yaş farkının sorun olacağını düşünmüyorum, saygı sevgi olgunluk varsa o ilişki olur, yürür evliliğe de gider. Ama bir Türk annesinin ön ayak olması, 24 yaşındaki adamın da hemen tamam demesi garip geldi bana. Bir defosu var da adamın, biriyle baş göz etme derdindeymişler hissiyatı verdi.
Dışarıda onunla karşılaşıp, aşık olup bir ilişkiniz olsaydı sonradan anne tamam sizin bileceğiniz iş deseydi çok normal karşılardım ama bu türlüsü garip geldi. 24 yaşındaki gencecik adamın bu yaşta evlenmeye merakı da garip geldi. Bilemedim. Ben olsam hiç o toplara girmezdim muhtemelen.

yaş olarak fazla bulmuyorum bende yaşça küçük biriyle evliyim ama yaş tek kriter değil ki. mesela çocuk düşünceniz konuşuldu mu? ( en başta anlaşılması gerek ) hayata bakış açısı , olaylar karşısında tavrı , birbirinize karşı oluşacak beklentileriniz... yazacak çok şey var . eğer kafanızda oturtutabiliyorsanız yaş farkı durumunu gözardı edebilirsiniz

...bana karşı davranışları da çocuğun sahıplenıcı .sankı evlenmısız karısı olmusum gıbı bır yere gıderken falan haber ver bıleym nerde olduğunu dıyor

Ya bunu ülkedeki çoğu erkek söylüyor, bu bir sevgi belirtisi değil ki.. Hatta "attığın her adımdan haberdar olayım, gittiğin yerleri söyle bana aklım sende kalmasın" vs. tarzında kontrol meraklısı olup süslü cümleler kuranlar var; onların da büyük çoğunluğu aynı anda bir çok kişiyle görüştükleri için yakalanmak istemiyorlar :)))

Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Ya fakirdir ya psikolojik sorunlu ya da bağımlı. Evlenince ortaya çıkar defosu.

24 yaş pek çok şeyin henüz oturmadığı bir yaş hızlı davranmayın derim yoksa yaş farkı çok değil ama adamın yaşı genç daha

30 yaşınızdasiniz, evlenip ayrılmışsiniz, elalemin 24 yaşında cocugundan koca olacabilecegini düşünüyorsanız, sizin mentalitenize de şaşarım.
Ayrıca bir anne 24 yaşında oğlunu 30 yaşındaki bir kadınla evlenme niyetiyle tanıştırıyorsa, o işte bir bit yeniği vardır.
+1 bunu yazmaya gelmiştim

Back
X