• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yaşından sonra aşkı bulmak zor mu sizce ?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.269
2.191
133
25 yaşına gireceğim birkaç gün sonra. Yani 24'ün 25'i çok da bir farkı yok aslında ama bilemiyorum. Bu zamana kadar hoşlandığım kişilerle tanışamadan bitti. Benle tanışmak isteyenlerden de ben hoşlanamadım. Yani "zaman verseydin belki severdin" diyenler olabilir ama bir insan az çok anlaşılıyor ilk tanışmalarda. Zamana bırakıp olursa olur olmazsa da birkaç ay sonra ayrılım moduyla uğraşasım gelmiyor hiç çünkü yalnızlığı da seviyorum , içime sinmeyen ya da karakterinden,tavırlarından hoşlanamadığım biriyle sırf sevgilim olsun diye zamanımı harcayamam. Diğer yandan aşka inancım da var ama neden sevebileceğim karşılıklı uyumlu bir insan karşıma çıkmadı bilmiyorum. Belli bir yaştan sonra aşkı bulabilmek zor oluyor diyorlar bu doğru mu ?

(Konum neden bu kadar tepki aldı yaa 25 yaş aşk için çok erken bir yaş mı yani 😂 Bir de kastettiğim şey rastgele,sorunlu bir aşk değil. (Yoksa günümüzde zaten cafede karşı cinsle buluşan kendini aşık ilan ediyor. ) Yani uyumlu olabilmek önemli. Zor mu diye onun için sordum.

Son düzenleme:
Ya çok saçma geliyor bana böyle başlıklar
24 ne ya, gençliğinin baharı
Aşk dedigin okul sırasında yaşanınca mi makul?
Okul sırası diyorsunuz ama üniversite biteli 3 yıl oldu 😂 Gençliğimin baharında karşılaşsam güzel olur işte.

25 yaşına gireceğim birkaç gün sonra. Yani 24'ün 25'i çok da bir farkı yok aslında ama bilemiyorum. Bu zamana kadar hoşlandığım kişilerle tanışamadan bitti. Benle tanışmak isteyenlerden de ben hoşlanamadım. Yani "zaman verseydin belki severdin" diyenler olabilir ama bir insan az çok anlaşılıyor ilk tanışmalarda. Zamana bırakıp olursa olur olmazsa da birkaç ay sonra ayrılım moduyla uğraşasım gelmiyor hiç çünkü yalnızlığı da seviyorum , içime sinmeyen ya da karakterinden,tavırlarından hoşlanamadığım biriyle sırf sevgilim olsun diye zamanımı harcayamam. Diğer yandan aşka inancım da var ama neden sevebileceğim karşılıklı uyumlu bir insan karşıma çıkmadı bilmiyorum. Belli bir yaştan sonra aşkı bulabilmek zor oluyor diyorlar bu doğru mu ?
Evde kalmışsın üzgünüm. Hepimiz 18 yaşında aşık olup 19 da evlendik hayatıımızın aşkıyla.

Cidden dalga geçiyorsunuz bizimle siz

Ya sayenizde ben de kendimi yaşlı hissettim yaşım 24 2 ay sonra 25 olacağım, evde kalmış hissediyorum delirdiniz mi ya

(Konum neden bu kadar tepki aldı yaa 25 yaş aşk için çok erken bir yaş mı yani 😂 )
Yaşlılar olarak kompleks yaptık tepkinin nedeni o

Back
X