- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
herkese merhaba
kızlarr
kendimden bahsediyim. 2 yıllık bilgisayar tenk.ve prog. mezunuyum. Üniversiteyi bitireli 2 yıl oldu 2010 mezunuyum.
üniverciteden önce ön muhasebecilik yaptım... muhasebedende az çok anlarım yaniii
şuan yaptığım iş bir şirkette çalışıyorum
son zamanlarda özellikle hiç mutlu değilim... sürekli bir problem problemin kaynağı benden değil üretim aksaklığı ama sürekli yalan söylemekten artık müşteriler patlıyor sonra diyorlar k.bakmayın tamam sizden kaynaklı değil ama en çok sattığım ürün, sözüm size değil ama yani sizin elinizden geldiğini yaptığınıza eminim ama firmam vs vs
üeritimle ayrı konuşup tatlı dille halletmeye çalış müşteriyi ikna etmeye çalış.... boğuluyorum buaralar..maaşımda az
ve son 1 aydır düşündüğüm sonuçta özel sektör ben buradan çıktığımda ne yapabilirim.... yaşım oldu 24

ben buradan çıkarılsam neler yapabilirim ve cevap bulamıyorum.... diyorum muhasebe yüzüne bile bakmadım uzun zamandır....
ama rahatlığa alışmışım zor geliyor... evime çok yakın... yemek için sodexo ım var (sürekli yemek seçen biriym başka bir işyerine gitsem yemeğe de ayrı ücret harcamam gerekir)
maaşımı hiç düşünmüyorum haftasonuna gelirse önceden yatırılıyor bile....
ama işte insandaki özel sektör korkusu... ayrıca şuan yaptığım iş öyle heryerde olabilecek bir iş değil büyük şirketlerde olan bir iş sadece
siz olsanız ne yaparsınız
Son düzenleme: