- Konu Sahibi britneyyyyy
-
en azından çocuklarla hareketin var yavaş yavaş daha çok yaparsın o konuda sıkma canını. Hiç yoktan iyidir dün bende 10 km yürüdüm vicdan azabından. bugunde spor yapıcam yarında pilates bakalım elbet gidicekler :)Ben de aktif olduğunu düşünüp yazmıştım amaToplayan biz ölürüz belki,ha gayret
Bugün ve dün aynı eksideyim sabit kalmış ama bugün regl olacağım muhtemelen.Pazartesiye -1 i bulur inşallahİlk hafta eksi hemen gelir de bakalım sonra ne olacak.Dun spor yaprim yarım saat ama sonrasında çok zorlandım, gün içinde enerjim kalmıyor çocuklardan
10 km çok iyien azından çocuklarla hareketin var yavaş yavaş daha çok yaparsın o konuda sıkma canını. Hiç yoktan iyidir dün bende 10 km yürüdüm vicdan azabından. bugunde spor yapıcam yarında pilates bakalım elbet gidicekler :)
Merhaba, katılabiliyor muyuz? Ben de eşimin ablasıyla yarışa girdim 1 ocağa kadar en fazla kiloyu kim verecek diye:) yarışmak beni motive ediyor:)Uzun süredir herkes gibi kilo vermeye çalışıp 2 verip 5 aldım bende. Motivasyon bir düştümü kaldırabilene aşk olsun.
En azından bu kalan 24 günü değerlendirelim. 2020 bize pek iyi gelmedi ama 2021 den daha umutluyuz. Ne kadar hafif girersek o kadar iyidir :)
Gelin birbirimize destek olalım, öğünlerimizi yazıp motivasyonumuzu yükseltelim :)
Haydeeeeeeee hanımlar zaman akıyor biz dahada kilo alıyoruz.
Her gun ben 3 öğün yapıyorum ve 2 ara öğün. Hafta sonuda 2 ana 1 ara yapıyorum ve her gun az da olsa spor + yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
başlangıç 7 aralık 14 aralık 21 aralık 28 aralık 1 ocak ucanSupurge 66.3 65.6 ucukgenclik 77.5 77.4 janaboc 56.3 55.7 guziss35 79.9 dokusondokuz 75.6 bihterinMasaliSaci 61.7 trncysl 70 suskunhalim 59.8
Gel canım bizim de böyle güzel bir enerjiye ihtiyacımız var neler yapacaksın bu süreçte ?Merhaba, katılabiliyor muyuz? Ben de eşimin ablasıyla yarışa girdim 1 ocağa kadar en fazla kiloyu kim verecek diye:) yarışmak beni motive ediyor:)
Hangi detoksu deneyeceksin canım ?günaydınlar 3 gunluk detoxa basladım hanımlar :) dün akşam sporumu yaptım ama profitörel felan yedim :):):) kendimi bıçaklamama az kaldı.. Detoxla toparliycam 55.8 çıktım sabah yılbaşında 54 yada -53.9 bile olmak benim için mükemmel 1 aydırda düzenli spor yapıyorum haftaya salı ölçüm alıcam bakalım
3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynıHangi detoksu deneyeceksin canım ?
Ay bi İsveç yapayım demiştim ilk gün haşlanmış ıspanak yiyince hayattan soğudum3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynı
-ıspanak
-maydanoz
-yarım armut
-1 tk keten tohumu
-1 bardak süt/kefir/su
Hepsini bızzz blendırdan geçiyoruz.
ve sonrasında afiyet olsun
3 gün sonrasında gerçekten şişliğimiz gitmiş ve hafiflemiş hissediyoruz, diyet öncesi güzel bir temizlenme ve arınma oluyor.
3 günden fazla yapılmaması gerekiyor.
--ben daha öncedende yapmıştım hatta burada konumda var . Spor yapıyorsanız eğer ki ben yapıyorum sadece öğle yemeğinde tavuk/balık/et le değiştiriyorsunuz :)
son zamanlarda saçma sapan şeyler yedim vucut dinleniyor ve ödem gidiyor. Yıllardır arada yaparım hep 2-3 kilo arası verdirdi tabi sonrasıda önemli:)
ıspanak yerine semizotu olur en kötü ıspanaksız yap karışınca tadı gelmiyor :)Ay bi İsveç yapayım demiştim ilk gün haşlanmış ıspanak yiyince hayattan soğudumhala ıspanak yiyemiyorum kolay gelsin sana canım
Semizotu iyidir onu çiğ tüketebiliyorum salatalarda filan dondurucuda epey var da ben çözdürmeden çorba için kullanıyorum kötü olur herhalde bu mevsimde tazesi var mıdır ki ?ıspanak yerine semizotu olur en kötü ıspanaksız yap karışınca tadı gelmiyor :)
bilmiyorum var galiba bakman lazım canım ıspanağın abisi hepsini blendırdan geçiriyorsun zaten:) ondan pek birşeyin kesin tadını alamıyorsunSemizotu iyidir onu çiğ tüketebiliyorum salatalarda filan dondurucuda epey var da ben çözdürmeden çorba için kullanıyorum kötü olur herhalde bu mevsimde tazesi var mıdır ki ?
Merhaba biraz geç bir cevap oldu sanırım:)Gel canım bizim de böyle güzel bir enerjiye ihtiyacımız var neler yapacaksın bu süreçte ?
Teşekkür ediyorum canım inşallah dilediğin gibi sağlıcakla verirsin inşallahMerhaba biraz geç bir cevap oldu sanırım:)
İki hafta olacak her gün YouTube da bir spor videosuyla 20 dakika kadar egzersiz yapıyorum. Çocuktan dolayı uzuuun uzun yapamadığım için günde iki kere çocuk uyurken 20+20= 40 dakika spor yapıyorum. Güne kahve ile başlıyorum. Kendime özel kahvaltı hazırlamiyorum. 1 buçuk yaşındaki çocuğuma hazırladığım kahvaltıdan tirtikliyorum:) genelde yumurta çeşitleri ve klasik kahvaltı formunda oluyor. Öğlen yemek yemiyorum. Ama canım bir şey çekmesin diye genelde lahana hasliyorum bol pul biberli şekilde yiyorum:) onun dışında çorba tüketiyorum. Ya da yine çocuğun yediğinden tirtikliyorumsonrasında yine kahve, şu, elma şeklinde gidiyor:)
UmarımTeşekkür ediyorum canım inşallah dilediğin gibi sağlıcakla verirsin inşallah
Hangi zayıflama çayı??Bende bugün kötü kalktım. Kahvaltıda bir kaşık pekmez ile yoğurt yedim. Birazdan bitki çayı içicem. Yeşil çay mı zayıflama çayı mı içsem karar veremedim.
Abo kız sen nerden cımbızladın onuHangi zayıflama çayı??
Fena sayılmaz canım ama tabi daha iyisini yapabilirdimkizlar selamlar napiyorsunuz nasil gidiyor?
Alman zayıflama çayı canım. Üstünde akşam yemeklerinden yarım saat önce ve yatmadan yarım saat önce yazıyor.Hangi zayıflama çayı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?