24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

en azından çocuklarla hareketin var yavaş yavaş daha çok yaparsın o konuda sıkma canını. Hiç yoktan iyidir dün bende 10 km yürüdüm vicdan azabından. bugunde spor yapıcam yarında pilates bakalım elbet gidicekler :)

Merhaba, katılabiliyor muyuz? Ben de eşimin ablasıyla yarışa girdim 1 ocağa kadar en fazla kiloyu kim verecek diye:) yarışmak beni motive ediyor:)

günaydınlar 3 gunluk detoxa basladım hanımlar :) dün akşam sporumu yaptım ama profitörel felan yedim :):):) kendimi bıçaklamama az kaldı.. Detoxla toparliycam 55.8 çıktım sabah yılbaşında 54 yada -53.9 bile olmak benim için mükemmel 1 aydırda düzenli spor yapıyorum haftaya salı ölçüm alıcam bakalım

Hangi detoksu deneyeceksin canım ?

Hangi detoksu deneyeceksin canım ?
3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynı

-ıspanak
-maydanoz
-yarım armut
-1 tk keten tohumu
-1 bardak süt/kefir/su
Hepsini bızzz blendırdan geçiyoruz.
ve sonrasında afiyet olsun

3 gün sonrasında gerçekten şişliğimiz gitmiş ve hafiflemiş hissediyoruz, diyet öncesi güzel bir temizlenme ve arınma oluyor.
3 günden fazla yapılmaması gerekiyor.

--ben daha öncedende yapmıştım hatta burada konumda var . Spor yapıyorsanız eğer ki ben yapıyorum sadece öğle yemeğinde tavuk/balık/et le değiştiriyorsunuz :)
son zamanlarda saçma sapan şeyler yedim vucut dinleniyor ve ödem gidiyor. Yıllardır arada yaparım hep 2-3 kilo arası verdirdi tabi sonrasıda önemli:)

Ay bi İsveç yapayım demiştim ilk gün haşlanmış ıspanak yiyince hayattan soğudum hala ıspanak yiyemiyorum kolay gelsin sana canım

ıspanak yerine semizotu olur en kötü ıspanaksız yap karışınca tadı gelmiyor :)
Semizotu iyidir onu çiğ tüketebiliyorum salatalarda filan dondurucuda epey var da ben çözdürmeden çorba için kullanıyorum kötü olur herhalde bu mevsimde tazesi var mıdır ki ?

Semizotu iyidir onu çiğ tüketebiliyorum salatalarda filan dondurucuda epey var da ben çözdürmeden çorba için kullanıyorum kötü olur herhalde bu mevsimde tazesi var mıdır ki ?
bilmiyorum var galiba bakman lazım canım ıspanağın abisi hepsini blendırdan geçiriyorsun zaten:) ondan pek birşeyin kesin tadını alamıyorsun

Gel canım bizim de böyle güzel bir enerjiye ihtiyacımız var neler yapacaksın bu süreçte ?
Merhaba biraz geç bir cevap oldu sanırım:)
İki hafta olacak her gün YouTube da bir spor videosuyla 20 dakika kadar egzersiz yapıyorum. Çocuktan dolayı uzuuun uzun yapamadığım için günde iki kere çocuk uyurken 20+20= 40 dakika spor yapıyorum. Güne kahve ile başlıyorum. Kendime özel kahvaltı hazırlamiyorum. 1 buçuk yaşındaki çocuğuma hazırladığım kahvaltıdan tirtikliyorum:) genelde yumurta çeşitleri ve klasik kahvaltı formunda oluyor. Öğlen yemek yemiyorum. Ama canım bir şey çekmesin diye genelde lahana hasliyorum bol pul biberli şekilde yiyorum:) onun dışında çorba tüketiyorum. Ya da yine çocuğun yediğinden tirtikliyorum sonrasında yine kahve, şu, elma şeklinde gidiyor:)

Teşekkür ediyorum canım inşallah dilediğin gibi sağlıcakla verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…