24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

nasıl istersen canım benim kendini nasıl iyi hissediceksen .oooooooh 5 günde çok iyi sonuç :)

Menun güzel pilav yerine bulgur yesen başlangıçta sonradan pilavı haftada 1e çeksen olur mu?

ben oglen olarak beyaz lahana salatası yedım kuzular oldukca tok tutuyor gercekten
Ben de çok severim cidden şişiriyor beni de hemen
aboc ney 35 miii naptın ne ettin bacım
100den 65 e indim doğumdan sonra 90 I buldum 25 kilo verip tekrar 65 oldum İnanılmaz bir potansiyelim var
Deneyeceğim

Ben de çok severim cidden şişiriyor beni de hemen

100den 65 e indim doğumdan sonra 90 I buldum 25 kilo verip tekrar 65 oldum İnanılmaz bir potansiyelim var

Deneyeceğim
Siz de doğumdan sonra mi almstnz kilo selam

benim 52 ama imkannsız :)
Ya neden olmasın bence spor ve dikkatle olacak benim aşırı ödemim var o yüzden giden ödemlrm diye hızla vermiş göründüm ama siz de rahat 4 kilo verirsnz

100 kilo iken bekardım canım
Doğumdan sonra 78 idim kontrolsüzce yiyince 90ı buldum
Neyse ki şimdilik 65-66 civarındayım
Harikasınız sizi özellikle takip edecgm okuyrm da eski yazilarnizi size artık diytsynme sormadgm şeyleri de sorarım

Estağfirullah canım hocanın dediğini yap yaptığını yapma ama
Hahaha olabiler ama ben de şuan motivasyon aşırı spor olunca hayatimda gofret bile yemiyorum o derece doğumdan sonra nedense önceden sevmememe rağmen ozellikle yiyordum

Alışkanlığa dönüşüyor bi nevi ya emzirme döneminin avantajını kullanırsan canım çok güzel verirsin
Oğlum nefes almadan emdi 10 ay sonra ek gıda derken biraz esnetse de bana anne değil memmemm diyor fakat emzirme bana kilo olarak dondu malesf hala emiyor

Ben de emzirme sürecinde aldım Ek gıdaya da başladıysanız çok zorlamadan diyet yapabilirsin aslında
Sorun o aslında su bile içmiyor blw kendi beslensin dedim ama memmem diye yakamda hala sizin bebeginiz kaç yaşında oldu

İnşallah canım.
Menun güzel pilav yerine bulgur yesen başlangıçta sonradan pilavı haftada 1e çeksen olur mu?
Ben de bulgur yemek istiyorum ama babam yemediği için pirinç oluyor menümde aslında biliyorum fena ödem tutuyor şişiriyor insanı.
Günaydın kızlar
Günaydın canım, nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…