24haftalikken dogum yapan var mi

Narinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.387
109
123
Aksaray
Rahim agzinda 1cm lik acilma olmus yogun tempodan dolayı 23+4haftalik gebeyim eğer yine lekelenme olurda dogum başlarmış cok korkuyorum Aksaray da kuvez de donanımlı bir yer yok

Rahim agzinda 1cm lik acilma olmus yogun tempodan dolayı 23+4haftalik gebeyim eğer yine lekelenme olurda dogum başlarmış cok korkuyorum Aksaray da kuvez de donanımlı bir yer yok
cmnm aynı olay bnm de başıma geldi bnm de 1 cm açıklıgım vardı.Bebek asağıda dedi doktor. serumla dnlenmeyle biraz iyileşti.Ama bebeğim hala asağıda arada kasılmalarım da oluyo.Doktor dinlen dedi. 4 saatte bir nidilat ilacı içiyorum .Yatarak diinlniyorum.Sen de öyle yap canım.

benim amcamin kizi 26 haftalik dogum yapti , tabi 3 ay kuvezde kaldi bebek
$imdi kocaman kiz oldu:)

dr unuzu dinleyin,kuvez olsa iyi olu daa
diger riskli hamileler napiyormu$ aksarayda
hiçmi yokmu$

Devlet hastanesinde varmis ama yeterli donanım yokmuş ben özel Aksaray hastanesinde muane oluyorum orada yokmuş bana protestanın iğnesi vuruldu bugün ve protestanın 200 kuğu verildi 10gun hic kalkmadan dinlenmem gerekiyormuş benim tek umudum da bu tehlikeyi atlatmak aksilik hastamı olacağım ne hapsuruk başladı yetmezmiş gibi dua edin lütfen

arkadaşım geçmişolsun dikkat et kendine bende 25+4üm.Rabbime dua ediyorum herkes hayırlı zamanda kucağınıza sağlıklı şekilde almayı nasip etsin

Allah im hepimizin yardımcısı olsun ne gözüme uyku giriyor ne de icim rahat bir korku ya erken doğarsa ya tutunamazsa hayata diye öğrencilerimin konularını halledeyim sınavlarda sıkıntı yasamasınlar dedim kendi bebeğimi tehlikeye soktum bu bebegime de bir sey olursa kendimi nasil affederim halbuki her sey yolunda gidiyordu Allah im yardımcımız olsun dua edin lütfen

geçmiş olsun. 20 li haftalarda bu durum birden ortaya çıkıyor zaten. Ben uzun zamandır yatıyorum. Yatacaksın mutlaka. yatağın üzerine bir sandalye koy. Bazen ayaklarını onun üzerine atarak yat. Ayrıca progestan iğne haftada 1 ampul 500mg iğne vurun. Ek olarak 200mg progestan kapsül 200mg günde 3 adet vaginal ama mutlaka vaginal olarak kullan. ( hiç değilse 28 haftayı bulursun.) yüzde 50-60 oranında önleyecektir. umarım iyi olur. ha bir de yatınca kabız olacaksın dikkat et. kabız olma. normal tuvalet yerine klozet kullan. :40: iyi haber almak dileğiyle.

geçmiş olsun. 20 li haftalarda bu durum birden ortaya çıkıyor zaten. Ben uzun zamandır yatıyorum. Yatacaksın mutlaka. yatağın üzerine bir sandalye koy. Bazen ayaklarını onun üzerine atarak yat. Ayrıca progestan iğne haftada 1 ampul 500mg iğne vurun. Ek olarak 200mg progestan kapsül 200mg günde 3 adet vaginal ama mutlaka vaginal olarak kullan. ( hiç değilse 28 haftayı bulursun.) yüzde 50-60 oranında önleyecektir. umarım iyi olur. ha bir de yatınca kabız olacaksın dikkat et. kabız olma. normal tuvalet yerine klozet kullan. :40: iyi haber almak dileğiyle.

Evet iğne vuruldu ama protestandan ağız yoluyla günde iki defa al dendi ben hic vajinadan denemedim daha dogrusu doktorum öyle bir sey söylemedi evet yatıyorum ama bazen lavabo icin,ya da kardesim bazı seyleri bulamadığı zaman onları göstermek icin yavaş hareket ederek kalkıyorum cok sık degil tabi bundan bir sey olmaz galiba şükürler olsun şimdilik hır lekelenme olmadı sadece ara ara adet sancısı gibi sancılar giriyor umarım bebegim zamanında doğar

Evet iğne vuruldu ama protestandan ağız yoluyla günde iki defa al dendi ben hic vajinadan denemedim daha dogrusu doktorum öyle bir sey söylemedi evet yatıyorum ama bazen lavabo icin,ya da kardesim bazı seyleri bulamadığı zaman onları göstermek icin yavaş hareket ederek kalkıyorum cok sık degil tabi bundan bir sey olmaz galiba şükürler olsun şimdilik hır lekelenme olmadı sadece ara ara adet sancısı gibi sancılar giriyor umarım bebegim zamanında doğar

Canım inş. tam 9 aylık bir sürec sonrasında evladını kucagına alırsın , ewt bol bol dinlen şu aralar agrıların varsa bence hastanede müşade altında olmalısın ilki düşük olunca kürtajla müdahale edilince rahimde şekil bozuklugu olup servikal yetmezlik oluyor dualarım seninle bol bol bildiğim sureleri oku,Fatiha suresini çok oku sadaka ver sadaka kaza ve belayı basından erteliyor canım Allah'ım yüzünü güldürsün, hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın AMİNNN

Canım inş. tam 9 aylık bir sürec sonrasında evladını kucagına alırsın , ewt bol bol dinlen şu aralar agrıların varsa bence hastanede müşade altında olmalısın ilki düşük olunca kürtajla müdahale edilince rahimde şekil bozuklugu olup servikal yetmezlik oluyor dualarım seninle bol bol bildiğim sureleri oku,Fatiha suresini çok oku sadaka ver sadaka kaza ve belayı basından erteliyor canım Allah'ım yüzünü güldürsün, hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın AMİNNN

Allah razı olsun inşallah mevlam bebeğimi zamanında sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder

Allah razı olsun inşallah mevlam bebeğimi zamanında sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder

Canım çünkü ben 23+4 doğum yapmıştım,2. gebeligimde kayıp yasadım.İnşallah canım sen bebeğine kavusursun, benim doktorum hiç farketmedi, erken doğum yaptım,sana dikiş attılarmı,dikiş atabiliyorlar , işyerinde bir bayana 7.ayında dikiş attılar.

Canım çünkü ben 23+4 doğum yapmıştım,2. gebeligimde kayıp yasadım.İnşallah canım sen bebeğine kavusursun, benim doktorum hiç farketmedi, erken doğum yaptım,sana dikiş attılarmı,dikiş atabiliyorlar , işyerinde bir bayana 7.ayında dikiş attılar.

Hayır canım bana dikiş atmadılar pruloton depot vurdular ve protestan verip 10 gün istirahat dedi doktorum yarın doktoruma gideceğim umarım 1 cmlik acilma duzelmistir ara sıra bebek aşağıya baskı yapıyor ama ilk günkü ağrı yok iste cok yorulmuştum umarım bu istirahat ise yaramistir da bebeğimi zamanında sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım

Allah ima şükürler olsun.bugün doktora gittik rahimdeki 1cm lik acilma kapanmış bebegim iyi risk devam ediyor ama şükürler olsun asıl tehlike gecti protestana devam 20 gün arayla da pruloton depot vurulacakmış ne olur dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar

Ne guzel bi haber ! Hadi insallah sonuna kadar dayanir bebis.Yorma sakin kendini.Hepimiz hayirlisiyla saglikli olarak kucagimiza alalim.

İnşallah mevlam tum annelerin evlatlarını kucaklarına zamanında sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin icinde benim yavrumu da zamanında sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin

Back
X