Sanmiyorum su an icin. Ben de cok stres olurdum oyle bir anima denk geldi ki gercekten kader diye bir sey var ya.Çok geçmiş olsun. Geçici bi işlen olan botoks yaptırırken bile aşırı stres oluyorum. Revizyon ameliyatı olmayı düşünüyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmiyorum su an icin. Ben de cok stres olurdum oyle bir anima denk geldi ki gercekten kader diye bir sey var ya.Çok geçmiş olsun. Geçici bi işlen olan botoks yaptırırken bile aşırı stres oluyorum. Revizyon ameliyatı olmayı düşünüyor musunuz
Ben de ayni fikirdeyim. Zaten bircogumuzun cokus donemleri olmadi mi? Estetik olmak icin gidiyorsun, soyle bir ortam var mesela... psikolojin iyi degil 30 yasina gelmis bir hasta, ben dogal istiyorum kalkik istemiyorum kanatlar kesilmeyecek diyorsun, doktor olarak tamam deniliyor. Hastayla gorusurken haline tavrina bakmaz misin, anlattiklarini dinlemez misin? Asiri dogal yuzunde makyaj dahi olmayan siradan birisine, ustelik burnu musait olmayan birisine nasil ameliyatta kafana gore barbie burun yaparsin, demez misin ben yapay calisiyorum. Hesabinda hem dogal hem yapay burunlar var. Hastalari da istege gore calistigini soyledi. Bu durumda... ben bunu istedim, benim yuzum diyosun ama ben ne istediysem tam tersini yapmis. Ben hic konusmamisim gibi ama neden soylemiyorsun ki o zaman? Sadece barbie yapiyosan ve gelen hasta sana ben dogal istiyorum, kalkik olmayacak diye tarif ediyorsa o sirada demen gerekmez mi, ben su an sadece barbie burun yapiyorum diye... olmasi gereken bu degil mi?Doktor taştan burun yontmuyor, alttaki canlı ve yumuşak bir doku, şekli %100 istediğinin aynısı olacak diye kimse garanti veremez, veriyorsa yalan söylüyordur ve sen de inanmak istemişsindir. Şurdan 1 mm gitsin şuraya 1 mm ekle gibi olmuyor o işler. Ameliyattan önce imzaladığın onam formunu dikkatlice okusan beklentilerin daha rasyonel olurdu. Üstelik adı üstünde estetik işlem, hayati önem arz etmez ve evet para için yapar doktor bunu. Hastanın fantezi dünyasındaki ideal burundan ziyade defalarca denenmiş ve çoğunluk tarafından beğenilmiş birkaç burun şekli üzerinden garanti verebilir. Burnunda çok büyük bir kusur yok ise yaptırmayacaksın veya bariz malpraktis yoksa niye böyle yapıyorlar demeyeceksin. Estetik yaptırmadan önce psikiyatriye uğrasalar sorunun başka yerde olduğunu anlar hastaların büyük kısmı.
Şu yoruma imzamı atarım o kadar doğru ki.. Burunda ufacık bi kemer olsa onu kusur olarak görüyorlar sonra bi yapıyo doktor onu, dudakla burun arası açılmış, delikler uzaktan görünüyor dümdüz bi surat ve buna barbie burun deniliyor herkes de ısrarla bunun güzel olduğunu savunuyor. Ya gerçekten ben zevksizim ya da bilmiyorum neden bana öyle geliyor. Misal irem helvacıoğlu inanılmaz bebek gibi güzel bi kadındı, gitti burnunu yaptırdı. Gözlerinin iriliği bile gitti tüm yüz hatları değişti eski havası kalmadı. Bunun gibi binlercesi var. Lütfen kendinizi sevin. Herkes, herkes gibi olmak zorunda değil bırakın o burun azıcık yamuk kalsın, kaşınız çekik olmasa da, dudaklarınız balon gibi olmasa da çok güzelsiniz.Kadınlar için kurulmuş en büyük tuzak olduğunu düşünüyorum.
Çok çok çok ama çok kötü bir durum olur, ruh ve beden sağlığını bozacak bir sıkıntı vardır o zaman zaten mecburi bir operasyondur bu. Onun dışında kadınların tamamını tornadan çıkmış hale getirip üste yığınla para almaktan öteye giden bir durum değil.
Sokakta herkesin kaşı kalkık, burnu küçük, dudaklar mandanın gerisi gibi.
Tamam işte çöküş döneminde ruh sağlığını düzeltmek yerine burnunu değiştirmeyi düşünüyorsun ve bingo! Yanlış kararlar yanlış sonuçlar. Fotoğraf paylaşsan daha objektif yorum yapılabilir. Büyük hata olduğunu düşünüyorsan da dava açarsınBen de ayni fikirdeyim. Zaten bircogumuzun cokus donemleri olmadi mi? Estetik olmak icin gidiyorsun, soyle bir ortam var mesela... psikolojin iyi degil 30 yasina gelmis bir hasta, ben dogal istiyorum kalkik istemiyorum kanatlar kesilmeyecek diyorsun, doktor olarak tamam deniliyor. Hastayla gorusurken haline tavrina bakmaz misin, anlattiklarini dinlemez misin? Asiri dogal yuzunde makyaj dahi olmayan siradan birisine, ustelik burnu musait olmayan birisine nasil ameliyatta kafana gore barbie burun yaparsin, demez misin ben yapay calisiyorum. Hesabinda hem dogal hem yapay burunlar var. Hastalari da istege gore calistigini soyledi. Bu durumda... ben bunu istedim, benim yuzum diyosun ama ben ne istediysem tam tersini yapmis. Ben hic konusmamisim gibi ama neden soylemiyorsun ki o zaman? Sadece barbie yapiyosan ve gelen hasta sana ben dogal istiyorum, kalkik olmayacak diye tarif ediyorsa o sirada demen gerekmez mi, ben su an sadece barbie burun yapiyorum diye... olmasi gereken bu degil mi?
Off off aynen. Ya psikolojim o kadar bozulmustu ki cok yalnizdim, kimse destek olmadi. Yanimda kimse yoktu. Uzun sure yurtdisindaydim, oyle bir yerdeydim ki interneti kullanmak icin bile ayri bir bolgeye gitmek gerekiyordu. Orada yasadiktan sonra acaip yoruldum, isimi biraktim turkiye ye dondum. O sirada doktoru buldum ve randevu almistim coktan. Kimse de demedi biraz dinlen, psikolojini duzelt, herkes sessiz kaldi. Gercekten ben o kadar dogal bir insanim ki sacimda boya yok.. yuzumde dolgu yok botoks yok. Hani neden yani doktor diyemez miydi, sen uygun degilsin. Hadi onu gectim benim burun yapimda uygun degildi.... kalin derili bir burun fazla kucultulmez ki... cok tehlikeli neden yani neden yapiliyor? Bu kadar mi paragoz oldunuz yaa. Benim yerime baska isteyen birini al. Gercekten barbie isteyen birine yap....Şu yoruma imzamı atarım o kadar doğru ki.. Burunda ufacık bi kemer olsa onu kusur olarak görüyorlar sonra bi yapıyo doktor onu, dudakla burun arası açılmış, delikler uzaktan görünüyor dümdüz bi surat ve buna barbie burun deniliyor herkes de ısrarla bunun güzel olduğunu savunuyor. Ya gerçekten ben zevksizim ya da bilmiyorum neden bana öyle geliyor. Misal irem helvacıoğlu inanılmaz bebek gibi güzel bi kadındı, gitti burnunu yaptırdı. Gözlerinin iriliği bile gitti tüm yüz hatları değişti eski havası kalmadı. Bunun gibi binlercesi var. Lütfen kendinizi sevin. Herkes, herkes gibi olmak zorunda değil bırakın o burun azıcık yamuk kalsın, kaşınız çekik olmasa da, dudaklarınız balon gibi olmasa da çok güzelsiniz.
Çok haklısın kadınlar psikolojik olarak kendini zayıf hissettiği an ya saç değişiyor ya da daha ciddi değişiklik estetiklere başvuruyor. Özellikle günümüzde bu kadar erişilebilir olması daha cazip geliyor bize artık. O ameliyatı olunca hayatımız mükemmel olacak kendimizi şahane hissedicez sanıyoruz. Umarım zamanla içine sinecek bi çözüm bulabilirsin, belki revizyon düşünebilirsinOff off aynen. Ya psikolojim o kadar bozulmustu ki cok yalnizdim, kimse destek olmadi. Yanimda kimse yoktu. Uzun sure yurtdisindaydim, oyle bir yerdeydim ki interneti kullanmak icin bile ayri bir bolgeye gitmek gerekiyordu. Orada yasadiktan sonra acaip yoruldum, isimi biraktim turkiye ye dondum. O sirada doktoru buldum ve randevu almistim coktan. Kimse de demedi biraz dinlen, psikolojini duzelt, herkes sessiz kaldi. Gercekten ben o kadar dogal bir insanim ki sacimda boya yok.. yuzumde dolgu yok botoks yok. Hani neden yani doktor diyemez miydi, sen uygun degilsin. Hadi onu gectim benim burun yapimda uygun degildi.... kalin derili bir burun fazla kucultulmez ki... cok tehlikeli neden yani neden yapiliyor? Bu kadar mi paragoz oldunuz yaa. Benim yerime baska isteyen birini al. Gercekten barbie isteyen birine yap....
Sana yakismadi gayet guzel dediBu saatten sonra üzülmeyin barışık olun kendinizle. Estetik çok kötü geliyor bana sağlık dışında gereksiz zaten her birimiz ozeliz kendimize has her şeyimiz. Doktora bunları dediniz mi ne dedi size beğenmediğinizi söyleyince
Özellikle burun yüzde çok karakteristik bir yapıya sahiptir. Kadınların tamamının burnu fındık. Tamam ama kimisinin yüzü etli tombul, kiminin ince sivri vs vs.Şu yoruma imzamı atarım o kadar doğru ki.. Burunda ufacık bi kemer olsa onu kusur olarak görüyorlar sonra bi yapıyo doktor onu, dudakla burun arası açılmış, delikler uzaktan görünüyor dümdüz bi surat ve buna barbie burun deniliyor herkes de ısrarla bunun güzel olduğunu savunuyor. Ya gerçekten ben zevksizim ya da bilmiyorum neden bana öyle geliyor. Misal irem helvacıoğlu inanılmaz bebek gibi güzel bi kadındı, gitti burnunu yaptırdı. Gözlerinin iriliği bile gitti tüm yüz hatları değişti eski havası kalmadı. Bunun gibi binlercesi var. Lütfen kendinizi sevin. Herkes, herkes gibi olmak zorunda değil bırakın o burun azıcık yamuk kalsın, kaşınız çekik olmasa da, dudaklarınız balon gibi olmasa da çok güzelsiniz.
Ben şunu farkettim botox ve mezo işlemi egzama yapıyor tüm arkadaşlarımın benim başka şehirdeki arkadaşlar sosyal medyada da görüyorum bence egzama yapıyor ben artık yaptırmıyorum şuan iyi yüzğm ama yaptırsam etkisi gecene kadar egzamam azıyor..Cogu doktorun normali barbie burun maalesef. Eskiden herkes aman belli olmasin, kimse anlamasin derdi. Simdi insanlar yapay gorunumden hoslaniyor. Burada bir uye "o kadar para verdik, belli olsun tabii" diye bi yorum yapmisti burun konusunda. Dusun insanlarin zihniyeti buraya gelmis. Ayni sekilde doktorlarin da cogunun algisinin bozuldugunu dusunuyorum. Genel kani burunda barbieden yana cunku. Hatta cogu kisi barbie tarzi olmayan burnu basarisiz bi operasyon olarak goruyor. Dogalliktan yana olanlar da boyle magdur oluyor iste bu cagda.
Haklisin serzenisinde. Maalesef barbie ve benzerleri cok kotu duruyor. Kuzenimin lise yilliginda herkesin saci kabarik. 80ler sac modeli. Kendisi dahil dalga geciyo saclarimiza bak diyor mesela. Hadi o sac, geldi gecti. Estetik oyle bir yere gidiyor ki 20 yila falan bu nasil burunlar diyecekler bence. Iste o zaman anca bu tur doktorlarin algisi da duzelecek.
Ve genel olarak da cooook sacma bir sey bu estetik sektoru. Herkes ayni, herkes daha genc olmanin pesinde. Herkes kendini bambaska bir insana donusturuyor. Nasil aynaya bakiyorlar sonra aklim almiyor. Guzel bile olsa, kisi kendi kisiliginden cikiyor. Korkunc buluyorum ben estetik sektorunu.
Kaza olur, dogumdan gelir ama gercekten rahatsiz edici bi durum vardir tamam tabii ki yapilsin ama her sey "normale" dondurmek amaciyla yapilmali. Eskisi gibi. Eskiden de zengin kadinlar her seyi yaptirirdi ama anlasilmazdi. Simdi bir de daha ulasilir oldu sektor, ulasilir da degil ama sosyal medya sonucu insanlar kredi falan cekiyorlar. Cok yazik gercekten.
estetik belgesi alanlar medikal estetik adı altında işlem yapanlarDogal burunda siritmaz yamukluk, egrilik o da duzeltilmeli ama hem yapay hem yamuk hem egri hem kusurlu... bu insanlar nasil aliyor estetik belgelerini ben anlayamiyorum.
ABDde mesela ameliyat için hastayı açtınBurnum soyle kotu birincisi kanat daraltma islemi olmayacakti komple kesilip yuzume dikilmis. Ben su hizada daraltma olsun demedim ki. Ikincisi kalkik olmayacakti asiri kalkik. Ucuncusu biraz torpu olacakti burnumun 3te 2si yok. Bunu sevenler vardir ama bunu istemedim. Sorun bu zaten yuzume uygunda degil. Burun dudak mesafesi fazla olan birinin burnu kucucuk kalirsa, bir de kalkik olursa goruntuyu dusunebiliyor musunuz? Burunda anormallik yok, ama onceki burnuma gore hem kotu hem de benim istemedigim. Umutlarla ameliyata giriyorsunuz, doktora anlatiyorsunuz daha sonra alakasiz bir burun yapiliyor. Benim abarttigim nokta bu. Dusunun mesela sacinizin kiriklarini aldirmak istiyorsunuz, 3 numaraya vuruyolar gibi..
Yaa o kadar katiliyorum ki. Barbie burun o kadar sacma ki, her yerini doldurup asiri yapay ifadesiz gezenler. Ya kimse mukemmel degil ve olmayacak da.. o islemlerle de mukemmel olunmuyor. Cunku sen insansin zaman gelecek yaslanacaksin, yuzunde cizgiler olacak ve dolgu dolgu botoks nereye kadar.. o kadar igrenc duruyor ki. Ic vitaminini yap sporunu masajini tamam yani. Hadi insanlar delirdi, yahu sen doktorsun doktor egitimlisin, bu isin icindesin desene herkese uygun degil bu islemler cok radikal bak falan yok allahim yok isi gucu para olmus gercekten 50 yasinda ben barbie burnu ne yapayim :) ustelik boyle radikal bir islem yapiyosan soyleyeceksin ya gercekten herkesin algisi bozulmus.Cogu doktorun normali barbie burun maalesef. Eskiden herkes aman belli olmasin, kimse anlamasin derdi. Simdi insanlar yapay gorunumden hoslaniyor. Burada bir uye "o kadar para verdik, belli olsun tabii" diye bi yorum yapmisti burun konusunda. Dusun insanlarin zihniyeti buraya gelmis. Ayni sekilde doktorlarin da cogunun algisinin bozuldugunu dusunuyorum. Genel kani burunda barbieden yana cunku. Hatta cogu kisi barbie tarzi olmayan burnu basarisiz bi operasyon olarak goruyor. Dogalliktan yana olanlar da boyle magdur oluyor iste bu cagda.
Haklisin serzenisinde. Maalesef barbie ve benzerleri cok kotu duruyor. Kuzenimin lise yilliginda herkesin saci kabarik. 80ler sac modeli. Kendisi dahil dalga geciyo saclarimiza bak diyor mesela. Hadi o sac, geldi gecti. Estetik oyle bir yere gidiyor ki 20 yila falan bu nasil burunlar diyecekler bence. Iste o zaman anca bu tur doktorlarin algisi da duzelecek.
Ve genel olarak da cooook sacma bir sey bu estetik sektoru. Herkes ayni, herkes daha genc olmanin pesinde. Herkes kendini bambaska bir insana donusturuyor. Nasil aynaya bakiyorlar sonra aklim almiyor. Guzel bile olsa, kisi kendi kisiliginden cikiyor. Korkunc buluyorum ben estetik sektorunu.
Kaza olur, dogumdan gelir ama gercekten rahatsiz edici bi durum vardir tamam tabii ki yapilsin ama her sey "normale" dondurmek amaciyla yapilmali. Eskisi gibi. Eskiden de zengin kadinlar her seyi yaptirirdi ama anlasilmazdi. Simdi bir de daha ulasilir oldu sektor, ulasilir da degil ama sosyal medya sonucu insanlar kredi falan cekiyorlar. Cok yazik gercekten.