- Konu Sahibi Narinkizim
-
cmnm aynı olay bnm de başıma geldi bnm de 1 cm açıklıgım vardı.Bebek asağıda dedi doktor. serumla dnlenmeyle biraz iyileşti.Ama bebeğim hala asağıda arada kasılmalarım da oluyo.Doktor dinlen dedi. 4 saatte bir nidilat ilacı içiyorum .Yatarak diinlniyorum.Sen de öyle yap canım.Rahim agzinda 1cm lik acilma olmus yogun tempodan dolayı 23+4haftalik gebeyim eğer yine lekelenme olurda dogum başlarmış cok korkuyorum Aksaray da kuvez de donanımlı bir yer yok
Rahim agzinda 1cm lik acilma olmus yogun tempodan dolayı 23+4haftalik gebeyim eğer yine lekelenme olurda dogum başlarmış cok korkuyorum Aksaray da kuvez de donanımlı bir yer yok
geçmiş olsun. 20 li haftalarda bu durum birden ortaya çıkıyor zaten. Ben uzun zamandır yatıyorum. Yatacaksın mutlaka. yatağın üzerine bir sandalye koy. Bazen ayaklarını onun üzerine atarak yat. Ayrıca progestan iğne haftada 1 ampul 500mg iğne vurun. Ek olarak 200mg progestan kapsül 200mg günde 3 adet vaginal ama mutlaka vaginal olarak kullan. ( hiç değilse 28 haftayı bulursun.) yüzde 50-60 oranında önleyecektir. umarım iyi olur. ha bir de yatınca kabız olacaksın dikkat et. kabız olma. normal tuvalet yerine klozet kullan.iyi haber almak dileğiyle.
Evet iğne vuruldu ama protestandan ağız yoluyla günde iki defa al dendi ben hic vajinadan denemedim daha dogrusu doktorum öyle bir sey söylemedi evet yatıyorum ama bazen lavabo icin,ya da kardesim bazı seyleri bulamadığı zaman onları göstermek icin yavaş hareket ederek kalkıyorum cok sık degil tabi bundan bir sey olmaz galiba şükürler olsun şimdilik hır lekelenme olmadı sadece ara ara adet sancısı gibi sancılar giriyor umarım bebegim zamanında doğar
Canım inş. tam 9 aylık bir sürec sonrasında evladını kucagına alırsın , ewt bol bol dinlen şu aralar agrıların varsa bence hastanede müşade altında olmalısın ilki düşük olunca kürtajla müdahale edilince rahimde şekil bozuklugu olup servikal yetmezlik oluyor dualarım seninle bol bol bildiğim sureleri oku,Fatiha suresini çok oku sadaka ver sadaka kaza ve belayı basından erteliyor canım Allah'ım yüzünü güldürsün, hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın AMİNNN
Allah razı olsun inşallah mevlam bebeğimi zamanında sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder
Canım çünkü ben 23+4 doğum yapmıştım,2. gebeligimde kayıp yasadım.İnşallah canım sen bebeğine kavusursun, benim doktorum hiç farketmedi, erken doğum yaptım,sana dikiş attılarmı,dikiş atabiliyorlar , işyerinde bir bayana 7.ayında dikiş attılar.
Ne guzel bi haber ! Hadi insallah sonuna kadar dayanir bebis.Yorma sakin kendini.Hepimiz hayirlisiyla saglikli olarak kucagimiza alalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?