Babam despot otoriter bir adamdır ve kibirlidir. Sözde eşitliği savunur fakat uygulamada kendinden aşağıda olanları hor görür. izinsiz evlenmem sonucu arkamdan asılsız iddialarda bulundu. Kendini haklı çıkarmak adına beni akrabalarıma rezil etmek için elinden geleni yaptı. Bir baba normalde kızının arkasından atmaz değil mi varsa bir ayıbı onu örter. Bunlar tam tersini yaptı kafalarına göre senaryo çizdiler ama zaman geçti herkes herşeyi gördü. Eşimle 1 hafta aynı evde kaldım sonra evlendim. Dost hayatı yaşıyor dediler. Tabi eşim gerekeni yaptı. Şimdi Allaha şükür çok mutluyum. ozamanlar asıcam kescem diyordu. Şimdi süt dökmüş kediye dönmüş. Ama asla affetmem iyi olsun hoş olsun ama benden uzak olsun. Kusura bakma uzun yazdım.
Senin babanın karakteri nasıl bilmiyorum. Belki seni gerçekten seviyor. Senin göremediğin bazı şeyleri görüyor da olabiilir. İyice düşün kararını öyle ver canım. Kaçarak evlenenler çoğunlukla pişman oluyor. Ailenin rızası çok önemli. Başkalarının yaşamış olduğu şeylerle kendininkileri kıyaslama sakın. Çok büyük hata olur bu..[/QUOTE
Babam bana asiri duskun biri ama dedigim dedik illa sozu tutulcak biridir .kendi fikri dogru jabul eder hep. Bes yillik sevdigim dindar iisnde gucunde ailesi belli karakteri bellibabasi yok babami baba yerine koyavak biri tek sucu esnaf olmasi ve egitimi bana dnk deil elalem ne der dusuncesi babamda o yuzden ikna olmyyor kendi sevmesi gerekmis