- 23 Haziran 2023
- 121
- 42
- 13
- 33
- Konu Sahibi halleluyaa
test yapan var mi ne durumdasiniz kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ilk transferde negatifti sonra pozitife donmediBenm 10. Gün 1.7 çıktı bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı acaba 3.gün empriyosuydu
Transferden öncesini sayıyor musunuz yani önceden 3 gün vardı transfer sonrası 7 gün toplamda 10. Gün şeklinde mi sayıyorsunuzbenim ilk transferde negatifti sonra pozitife donmedivarsa oyle
transferden sonraki gunu ilk gun olarak sayiyosunTransferden öncesini sayıyor musunuz yani önceden 3 gün vardı transfer sonrası 7 gün toplamda 10. Gün şeklinde mi sayıyorsunuz
aa ayni gun transfer olmusuz benim de 5.gun embriyosu tek farkimiz benim tek transfer senjn cift27 haziran 5.gün embriyosu çift transfer .7 temmuz kan testi yaptıracağım. Sabırla bekliyorum.
Sadece ilk günler hafif kasıklarda iğne batması oldu. Şuanda hiç belirti yok. Evde test de yapmadım. Senin nasıl.aa ayni gun transfer olmusuz benim de 5.gun embriyosu tek farkimiz benim tek transfer senjn ciftben de ayni sekilde sabirla bekliyorum evet 7 temmuz kan testi..var mi belirti falan peki
bende de hic belirti yok diyebilirimSadece ilk günler hafif kasıklarda iğne batması oldu. Şuanda hiç belirti yok. Evde test de yapmadım. Senin nasıl.
Cuma günü hayırlı haber alırız inşallahbende de hic belirti yok diyebilirim![]()
Cuma günü hayırlı haber alırız inşallah
Belirtilerin oldu mu canım27 haziran 5.gün embriyosu çift transfer .7 temmuz kan testi yaptıracağım. Sabırla bekliyorum.
Sadece ilk 2- 3 gün kasıklarda çok hafif iğne batması şeklinde his oldu. Şuan da hiçbir belirti yok. Yarın test günüm. Hayırlısı bakalım.Belirtilerin oldu mu canım
Bende transfer dahil 6. Gün idrar testi yapmak istiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olurSadece ilk 2- 3 gün kasıklarda çok hafif iğne batması şeklinde his oldu. Şuan da hiçbir belirti yok. Yarın test günüm. Hayırlısı bakalım.