- 5 Ekim 2010
- 653
- 332
- 358
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Evet arkadaşlar; okulda ilk günümüz şimdilik iyiydi. Okul normalde tam gündü ama anasınıflarını sabahçı öğlenci yapmışlar :44: çalıştığım için öğlenci olsa daha iyi olurdu diye düşündük, ama hayırlısı bakalım dedik.İlk gün 45 dak falan sürdü heralde sınıfta durmaları. Yarın sabah 10 gibi burda olun dedi öğretmenimiz.Kızım şimdiden bi triplerde, büyüdü ya Siz gidin hadi işinize diyo sınıftan bize el sallayıp. Sizler neler yaptınız.
merhaba;
bizimkide sabahçı oldu ama benim içime hiç sinmedi pek. sizinki hangi öğretmene düştü acaba? gerçi bizimki pek sorun çıkarmadı ama sanki sonradan öğretmenine pek alşamayacak gıbı geldi. ayşe öğretmen diye biri gelmiş yeni okula ben onu cok sevdim keşke kızımonun sınıfına duşseydi
Canım Derin Nurten öğretmenin öğrencisi oldu. sizin hangi öğretmen?
bizde nurten öğretmenin öğrencisiyiz, yarın sızde gelecekmisiniz, benimkinin adı eylul.
Evet bende gelicemne güzel tesadüf oldu. Bugün karşılaştık o zaman biz sizinle. Yarın görüşürüz muhakkak.
benim kızımda bu sene anasınıfına başlayacak 2006 eylul doğumlu erken oldumu diye bazen düşünmüyo değilim ya neyse hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?