Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç yumurtlama demek geç adet demek. 3 ay önce adetime 3 gün kala yumurtladığım için 12gün gecikme yaşamıştım. Sende geçen ay geç yumurtladıysan adetin gecikmiştir. Bi kaç gün daha yap ovulasyon testi. Geç yumurtlama olabilir. Pcos falan mı var?
Geç yumurtlama demek geç adet demek. 3 ay önce adetime 3 gün kala yumurtladığım için 12gün gecikme yaşamıştım. Sende geçen ay geç yumurtladıysan adetin gecikmiştir. Bi kaç gün daha yap ovulasyon testi. Geç yumurtlama olabilir. Pcos falan mı var?
aslında alttan muayene olduğumda hiç söylenmedi pcos , ama niye böyle düzensizleştim noldu anlam veremiyorm beş altı aydır mis gibiydi düzenim 14. gün yumurtluyordum. Devam edeyim o halde
aslında alttan muayene olduğumda hiç söylenmedi pcos , ama niye böyle düzensizleştim noldu anlam veremiyorm bel altı aydır mis gibiydi düzenim 14. gün yumurtluyordum. Devam edeyim o halde