Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 25 günlük bebeğim gaz çıkarma konusunda sorunuvar,doktora gittim metsil yazdı ama çocuk hala aynı sorunu yaşıyor yardımcı olur musunuz ?bu durumla ilgili çözümü olupta paylaşmak isteyen
Arkadaşlar 25 günlük bebeğim gaz çıkarma konusunda sorunuvar,doktora gittim metsil yazdı ama çocuk hala aynı sorunu yaşıyor yardımcı olur musunuz ?bu durumla ilgili çözümü olupta paylaşmak isteyen
3 3 buçuk ay kadar devam ediyor maalesef gaz.havala ısındı.Daha sıklıkla duş aldırabilirsiniz.Bebekleri çok rahatlatıyor.Kimyon çayı iyi geliyor(1 çay kaşığı misal) .Emzieiyorsanız siz de için .(ben 3 damla değiştirdim en son maflor benim bebeğime iyi gelmişti)
Kızım şuan 7 aylık yaklaşık 4 ay kadar çektik gazdan. 4 gün uyumadığımı bilirim Hiçbir gaz damlaları işe yaramadı bizde. Metsil maflor sab simplex nurse harveys .. Kiraz çekirdeği çorabı , kemeri , gaz masajı 3lüsü rahatlatıyordu sadece. O da 2 3 saat Kesinlikle öneririm Mama içiyorsa karıştırmayın çalkalamayın o da çok etkili. Çay kaşığı ile çay gibi eritin minik minik karıştırarak. Baloncuk olmasın. Antikolik biberonlardan da alabilirsiniz o da çok rahatlatmıştı beni.
Benim doktorum 15.günde probiyotik damla başlayalım demişti. Çok gazı oluyordu. Ne yapsak da çıkartamıyorduk. Özellikle kaka yapacağı zaman ağlamaktan sesi kısılıyordu. Ben de kaç kere ağladım bilmiyorum bana kimse her emmeden sonra gaz çıkart demedi. Benim de cahilliğim mi lohusalıktan mı bilmiyorum. Aklıma gelmedi. Günde 3 damla veriyorum. Her emmeden sonra da muhakkak gaz çıkartıyorum. Şimdi çok daha iyi durumda. Kaka yaparken yine kolay yapamıyor ama baya ilerleme kaydettik. Bugün 39.günümüz yarın 40ımız çıkıyor ama ilerleme pozitif yönde öneririm. Asla kimyon çayı rezene çayı içmedim onlara inanmıyorum
Bize ga damlası fayda etmedi. Relactaz kullandım ama doktora sormanız lazım. Ayrıca 3. Ay dolana kadar ne yapsak geçmiyor. Anca azaltabilirsiniz. Masaj falan hiç işe yaramadı.
Damlaları dene hangisi iyi geliyorsa o damlayla devam et.
Oğlumda 4 ay gaz sorunu oldu, belirli saatlerde 2 saat kıvranırdı.
Piyasadaki neredeyse tüm damlaları denedik. Bize nurse iyi gelmişti.
Her tür gaz damlası denedik, subsiplex ve biogaia işe yaradı o da biraz eh işte. Kullanmaya değer mi bilemiyorum.
En etkili yöntem pilates topu ile sakinleştirip bisiklet sürme hareketi, karın masajı ve kolumuza yatırıp pıt pıt sırta vurmak oldu bizde.
Her bebeğin ihtiyacı farklıdır, bizim bebeğimizin üst gazı hiç olmadı, gak guk gaz çıkartmadı neredeyse hiç, hep pırt pırt alttan gaz çıkarttı