25 günlük burnum ucu çok şiş hala

Canim ya çok üzüldüm..inşallah düzelir ve istediğin şekli alır! olazsa da artık bir daha olursun...şekli istediğin gibi olmazsa doktor tekrar ameliyat yapıyor mu yoksa ikinci ameliyat ancak sağlık sorunu olursa mı oluyor? hiç konuştunuz mu doktorunla?

memnun kalmadığımı belirttim ama bunu düşünmem için çok erkenmiş henüz, beklememi söyledi bana.. benim burnumun şanssızlığı sanırım bu:( ameliyat gerektiricek burunla ilgili herhangi bir sağlık sorunu olursa muhakkak olur canım ama şekil konusunda ayrıcalık olur mu bende bilmiyorum.. ikinci bir ameliyatı kendisiyle konuşmadık, konuşsakta kendisini düşünmüyorum fifiii..

tabiki canım inşallah herşey istediğin gibi olsun. olmasa bile hayatta ölümden başka herşeye çare var canım. zamanını olumlu şeyler düşünerek geçir. ben düzeleceğine inanıyorum tatlım.

çok sağol canım:) inşş en kısa zamanda mutlu olabilmem için olumlu olaylar gelişirde bende burada paylaşırım sizler gibi:)

pinden burnun harika olmuş, inşallah şişliklerin de çabucak iner :asigim:

Kızlar benim de cok sis ama şeklini sevdim doğal istedim ve oldu:) daha da küçülür mü bilgisi olan var mı
20150524_230123.webp

Back
X