merhaba canim tesadufen gordum yazini doktorun ne dedi peki onemli olan o kafani hiiicc kurcamala bosyere.. benim 650 gr di en son 2 gun once gittik dra.
bir hafta önde gidiyor dedi sorun değil falan dedi ama nette bakıyorum ortalamalara baya fazla gözüktü gözüme yememe çok dikkat ediyorum sadece bebeğe faydalı şeyler yiyip hep soluma yatıyorum ondan mı oldu acaba :)
bir hafta önde gidiyor dedi sorun değil falan dedi ama nette bakıyorum ortalamalara baya fazla gözüktü gözüme yememe çok dikkat ediyorum sadece bebeğe faydalı şeyler yiyip hep soluma yatıyorum ondan mı oldu acaba :)
meraba canım bence önden gitmesşne kilosuna takılma çünkü bende dokyorum 3. aymdan beri iri bebek 10 gün ilerden gidiyo demeye başladı taki doğumuma kadar 17 gün ilerden çıktı bizi korkuttu işte boğazında birşey vardır ayrıntılya gir bilmem nee 3 hafta olursa sorun olur yemeni kes tatlı yok ki şeker çıkmıştı çok çok az miktarda ne meyve ne tatlı ne ekmek diyete soktu buna rağmen yine 2 hafta önden gitti taki 37. haftama kadar 4 bulur geçerse normal olmaz dikkat et derdi ben nasıl korktum canım çekiyo yiyemiyorum en son gittim 3600 çıktı sonraki hafta 3500 nasıl olduysa ilerden giden geriye düştü derken doğurdum 3300 çıktı 300 deşişliğe gitti 3 kilo 4 geçecek kesin deyip alarca hamieliğimi rahatça yaşama engel oldu üstelik korkusuda cabası ultrason ölçülerine takılma şekerin yoksa yemene bak hamilelik kadar güzel duygu yok tadını çıkar en fazla sezeyan olursun benim eltimde 4300 sezeryanla oldu maaşallah keyfini çıkar biraz uzun oldu ama
sağol canım yorumun için şekerim çıkmadı aslında abartıda yemiyorum ama faydalı besinleri yiyorum hep ondan sanırım sağlıklı olsun yeterki insan endişeleniyor bakalım 4 hafta sonra kontrolümde ne olucak