25 haftadayızz bebeğimm çok aşadaa :((

biricik_elam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
14
0
86
İstanbul
bebeğimin doğum kesesine çok yakın olduğunu söylediler başını bulup bakamıolar o kadar aşağı inmiş çok korkuyorum erken gelcek diyeee daha çok küçük benim meleğimmm hep yatıyorum iş yapmıorum ama çok korkuyorumm napcam ben mafoldumben

Hep dinlenirsen bence bişey olmaz canım. Ama hiç ağır bişey yapmıycan , süpürge bile açma derim ben. O durumdaki bebişler , eğer dikkat edilmezse genelde erken geliyor.

25 haftadan sonra düşük değil erken doğum riski taşıyomuşum bende hep yatıyorum dr bide bana suyun gelince hemen gel diyince wc bile gitmeye korkuyorum sanki hemen su gelcekmiş gibi oluyorum valla napcamı şaşırdım inş. kuzum zamanından önce gelmez :ecrin_bebek:

25 haftadan sonra düşük değil erken doğum riski taşıyomuşum bende hep yatıyorum dr bide bana suyun gelince hemen gel diyince wc bile gitmeye korkuyorum sanki hemen su gelcekmiş gibi oluyorum valla napcamı şaşırdım inş. kuzum zamanından önce gelmez :ecrin_bebek:

hiç evham yapma tatlım bende 26 haftadayım ama bebeğim 28 haftalık görünüyo ve herkes çok aşagıda dedi vede son kontrolümde suyumun fazla oldugunu ve bunun erken doğum riski oldugunu söledi 3 gün kafayı yedim bebeğimin hareketleri bile deişti kıpırdamaları bende takmadım kafaya konuşuyorum oğlum la ohhhhhhhhhhhhhh rabbim hayırlısı neyse onu versin deyip düşünme canım stres daha kötü vede tetikler

banada 26 haftalık başı aşağıda dedi erken doğum alabilir diye şuan 31 haftamdayım çok şükür birşey olmadı ama bu haftalarda çok sık idrara çıkıyom büyüyünce zaten karnım hiç yukarı çıkmadı aşağıda şuan karnım dikkat et yinede ben yatmıyorum hep ama vaktim oldukça dinleniyorum hayırlısı olsun takma takınca daha kötü oluyo zaten

benim de kızımın başı aşağıda..Resmen vajina girişine dayamış..Çekmiyor da hiç oradan..senağlama

bende resmen vajinada hissediyorum hareketlerini sizde de mi böyle oluyor ?? 22 haftalıktı doktora gittigimizde kafası aşağıdaydı özellikle sordum doktor gayet normal evet aşağıda dedi şimdi 24 haftalık dönmesi mi lazımdı acaba şimdiye kadar... hiç anlamıyorum ben bu işleri yaaa...bazen öyle bir vuruyorki sanki çıkacakmış gibi hissediyorum birde çok kabız oluyorum zorlanıyorum tuvalette onun etkisi olurmu acaba :(((

bende resmen vajinada hissediyorum hareketlerini sizde de mi böyle oluyor ?? 22 haftalıktı doktora gittigimizde kafası aşağıdaydı özellikle sordum doktor gayet normal evet aşağıda dedi şimdi 24 haftalık dönmesi mi lazımdı acaba şimdiye kadar... hiç anlamıyorum ben bu işleri yaaa...bazen öyle bir vuruyorki sanki çıkacakmış gibi hissediyorum birde çok kabız oluyorum zorlanıyorum tuvalette onun etkisi olurmu acaba :(((

cannm doktorunun dedığının aynısını doktorum dedı bana benım kızımda aynı sekılde rahıme dayanmıs resmen anlamıyorum kızlarmı hep böyle oluyo :) allah hayırlısını versın hepımız ıcın kabızlığa gelınce aynısı bendede var sen yınede cok fazla ıkınma bence canm hayırlı doğum nasıp etsın hepımıze rabbim

benim erkek ama yine aşağıda kızla erkekle alakası yok şuan 34 haftalık oldu başının hiç göremedik ama doğsada sorun olmaz dedi doktor 2600 gram olmuş bide iltahabımla mantar varmış ilaç verdi ama oda tetiklermiş erken doğumu şansıma artık 36 37 haftalık olsa biraz daha büyüse oğlum şuan bi sıksıntım yok sadece ara sancılarım oluyo normalmiş bu aylarda hazırlık yapıyo dedi.

kizlar benim bebegimde biraz asagida duruyormus.once ultarsonda bebege baktılar bebek asagıda ve rahım boynu dar dedı drç vajınadan ultrasonla bakmamız gerek dedı .sonra vajınadan ultrasonla bakıp rahim boynunu ölçtu.normal dedı.kafam karıstı

24 25 haftalikken benim bebegimde oleydi ben dr soledim ultrasonla balkiyordu onemli degil tekrar yukari cikar dedi onemli olan plesanta dedi plesanta yukardaydi

Back
X