Bende 28 haftalık doğdu.980 he doğdu.700kusure düştü.en son 1100gr da kaldı oğlumKızım 28 haftalık 1kg doğdu. Şu an 17 aylık ve sağlıklı :)
İnşallah bebeğiniz de hayata tutunur sağlıkla kavuşursunuz.
Rabbim sabırlar versin cennet kuşunuz olmuşBende 28 haftalık doğdu.980 he doğdu.700kusure düştü.en son 1100gr da kaldı oğlum
Amin canım inşallahRabbim sabırlar versin cennet kuşunuz olmuş
Maşallah inşallah biz de o günleri görürüzKızım 28 haftalık 1kg doğdu. Şu an 17 aylık ve sağlıklı :)
İnşallah bebeğiniz de hayata tutunur sağlıkla kavuşursunuz.
Evet 4 gün durdurmaya çalıştıkları sürede ciğer geliştirici yaptılar 2 tane. Magnezyum takviyesi vs de yaptılarAllah evladınızi size bağışlasın.ciger geliştirici vurdularmi
Allah sabır versinBende 28 haftalık doğdu.980 he doğdu.700kusure düştü.en son 1100gr da kaldı oğlum
İnşallah amin çok sağolunBilgim yok hem üste çıksın diye yazıyorum hem de bebeğiniz hayata tutunacaktır ama annesi de güçlü olmalı ki ona güç verebilsin demek içinsağlıkla kucağınıza alın erkenci kuşu
Merak etme canım iğne vurulduysan için rahat olsun, evladına kavuşacaksın benim iğne vurdurma şansım olmamışt,ı o yüzden kaybettim çevremde erken doğum yapıp iğne vurdurup bebeğine kavuşan bir sürü insan varEvet 4 gün durdurmaya çalıştıkları sürede ciğer geliştirici yaptılar 2 tane. Magnezyum takviyesi vs de yaptılar
Amin canimAllah sabır versin
Ani dogum mu gerçeklesti acabaMerak etme canım iğne vurulduysan için rahat olsun, evladına kavuşacaksın benim iğne vurdurma şansım olmamışt,ı o yüzden kaybettim çevremde erken doğum yapıp iğne vurdurup bebeğine kavuşan bir sürü insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?