Mrb. tekrardan :) kesinlikle cok fazla 20 kilo var üstümde onu atmam lazım dün itibari ile bıraktım abur cuburukesinliklee 10 kilo vermeden hele onlara tekrar dönüş yok ..evlendiğimde 68 kiloydum her ay 1 kilo eklendi bazı aylar 2 kilo
şimdi dedğini diyorum :) yok artık daha fazla şişemem .....dimii ertele ertelee nereye kadr ..ertelemiyorum karar verdim geri dönüşü yok bu işin cmrtesi günü akupunktura başlıyorum bi arkadasımla :)) bu işi başaracağım
İnsan istedimi neler yapar ve yapıyorda.Karar verilmesi yeter.Önünü alman çok iyi olmuş.Çünkü insan bi 10kilo fazlam var dediği günleri mumla arar hale geliyor ve bi bakmışsın vermen gereken tonlarca kilo oluşmuş.Akupunktur bazılarına çok iyi geliyor benimde yapan arkdaşalrım vardı ama kendilerini bıraktıkları an aynı hızla aldılar.Yani olay sende bitiyor,İnşallah iyi olucak ve vericeksin kilolarını bütün kalbimle inanıyorum hepimize

o zaman kolaydı arık yaş 29..... zooooorrr çok zooor .... 1 yavrum var veee tamı tamına 87 kiloyum
 o zaman kolaydı arık yaş 29..... zooooorrr çok zooor .... 1 yavrum var veee tamı tamına 87 kiloyum  

ama yemiyorum 6'dan sonra.Arada öyle kaçamaklar olur.Dünü bi kaçamak olarak görüp sürekli hale getrmeyn yeter.Ya da o gün çok yediğinizi düşünüyorsanz ertesi gününü salatayla geçirin.Bişeklde dengelemek lazım
 ama yemiyorum 6'dan sonra.Arada öyle kaçamaklar olur.Dünü bi kaçamak olarak görüp sürekli hale getrmeyn yeter.Ya da o gün çok yediğinizi düşünüyorsanz ertesi gününü salatayla geçirin.Bişeklde dengelemek lazım