- 6 Şubat 2013
- 1.278
- 1.231
- 333
tartıldım cnm 98.700 falandm vere vere birbucuk kilo wermişim yaaa :44:yazmıstmda sen görmedn cnm sanırımm :)Hepimiz yok olduukk![]()
naptın tartılmadın mı sen gene.ben mi görmedim yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartıldım cnm 98.700 falandm vere vere birbucuk kilo wermişim yaaa :44:yazmıstmda sen görmedn cnm sanırımm :)Hepimiz yok olduukk![]()
naptın tartılmadın mı sen gene.ben mi görmedim yoksa
Canim benim maslcm ben buralrdayimmm da sen yoksun ;((( isten geldim yorgunum uyuyup kalkip spor yapcam walla zaman cok cabuk geciorrrrrr pazrtesi geldi hemenn :)) file yine super gidiosunn kosu bandin mi war ondami yuruonn
Cok iyi yapmissin canimm bi gidisle sigacaksin insallahhhh :)
Bnmde iyi gidiyor ya yemek yemeden once giyecegm kucuk beden kiyafetleri dusunerek yiyorum istahim gidio :) bu ara nisanlim ve ailesiyle bozugum biraz dua edin insallah duzelir hersey moralim bozuk istesemde yiyemiorum bugun sabah sadece yesil cay ictim ve aksam 7ye kadar hicbisi yiyemedim yataktan cikmadim darlandim durdum ole iste ya hersey guzel olur insallahh
Tatlım öncelikle tebrik ederim.Ne kadar versen kar.Az da vermemişsin.Düğün arefesinde biçok insan aynı durumu yaşıyor.benim arkdaşlarımdan çok gördüm bu durumu.o yüzden yapcak pek bişe yok.eninde sonunda düzeliyor ama sanırım mesafeli olmakta yarar var.ne kdr yapılabilrse tabi.İnsan sadece 2kişi olsa sorun olmuyorda aileler tanıdıklar filan girdkçe durumlar değişiyor.Bişey yememezlik yapma, hayatta çok şey geçiyor sağlığnı kaybedersen hiçbişey olmuyor.bunun bilincinde olarak yaşamak lazımBnmde iyi gidiyor ya yemek yemeden once giyecegm kucuk beden kiyafetleri dusunerek yiyorum istahim gidio :) bu ara nisanlim ve ailesiyle bozugum biraz dua edin insallah duzelir hersey moralim bozuk istesemde yiyemiorum bugun sabah sadece yesil cay ictim ve aksam 7ye kadar hicbisi yiyemedim yataktan cikmadim darlandim durdum ole iste ya hersey guzel olur insallahh
Hoşgeldin :) burda hepimz aynı dertteyz.nasıl olduda ne olduda bu kiloya geldim derdi.ama boyuna göre gene işin kolay deyip seni rahatlatym.en azından burda olan biçok kişiden şanslıısn.sakın yemeye devam etme.aşırıya kaçma artk.bence 80kilo dönülmesi gereken bi nokta..aynı boyda oldğmz için biliyorum.80den sonra artk gtmemek lazım.gerçek bi karar ver,az ye bol su iç ve hareket et.başka yapılcıak bişe yok.herşey sende btiyorKizlar bende zayiflamak istiyorum. Stresten can skintisindan surekli abur cubur yiyen biriyim 23 yasindayim 1,70 boyum var 2012 agustos ta nisanlim askere gitti 63 kilodan 80 ne nasil ulastim bend3 bilmiyorum. Yanlz bnde polikistk over hastaliqida var doqum kontrol hapi kullaniyorum. Ona ragmen 63 kilo idim suan cok uzgunum ne yapacagm bilmiyorum. Kilo almak kolay fakat vermek cok zor![]()
Kizlar neden kimse girmiyor yoksa herkes vazmigectii(((
canım vazgeçmedim yola devam 84 küsüratlıda olsa gördüm.ben gruplara katıldım.sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz.