25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Bence yarinin sonuncusu benim galiba çünkü bugünlerde cok sapıttım yaaa...
Neler yediğimi bir bilseniz
1.5 kepçe corba
1 tabak karnabahar yemegi az yağlı
Ekmek yok
1 fırın da sütlaç yedim ama 17 de yemek isim bitti.. sabah kac kilo aldığımı bile hayal edemiyorum... en son 82.900 dü
20 gunsonra memelekete gidiyorum o yüzden zayiflamam lazim 80 ile gitmeliyim yaaa

Kizlar selamlar ..su iki gunum cok guzel gecti. Ayin 10 unda ben 69.900 olmayi kafama koydum. Bunu yapicam. Kararliyim.kizlar sizde sahit olacaksiniz. Eger bunu basarirsam isterseniz ne yiyip ictigimi paylasirim sizle. İki gun once 74.400 idim ve iddam 15 gunde 5 kilo . İns Allah yardim etsin hepimize.. iyki varsiniz

Gercekten en cok senin zayiflamani ben de istiyorum evleneceksin çünkü
Evlenince zayen kilo alınıyor bide hamile olunca daha fazla.....
12 subata kadar istersen eğer saglikli beslenerek rahat 6_7 kilo verirsin bence
evet cnmm ya bende en az 8 kilo vermek istiyorum merveee seninde kendine gelmene sewindim tatlıtambakcım cokkk haklısınnn oyle walla ewlenen arkadaslarım 2 3 ayda 4 5 kilo aldılar ben bide bu kiloların ustune birdaha alırsam kapıdan yan geçerim heraldeee:52:

bende 90 lari görmek istiyorum:9:
senin baya az kaldı 90'lara merak etme:34:

Bence yarinin sonuncusu benim galiba çünkü bugünlerde cok sapıttım yaaa...
Neler yediğimi bir bilseniz
1.5 kepçe corba
1 tabak karnabahar yemegi az yağlı
Ekmek yok
1 fırın da sütlaç yedim ama 17 de yemek isim bitti.. sabah kac kilo aldığımı bile hayal edemiyorum... en son 82.900 dü
20 gunsonra memelekete gidiyorum o yüzden zayiflamam lazim 80 ile gitmeliyim yaaa
Tamam bu hafta abarttğını düşünüyosan bile 20gün sonraya 3kiloyu verirsin.Biraz yemene dikkat et bol hareket bol su yeter:34:

Kızlar Nasılsıniz bakalım. . Ben cok mutluyum. Uc gun once 74.400 dum. Bu sabah 72.200 çıktım. Yarin 71 leri gorursem benden mutlusu olmaz sanırım. Yani 71.900 de olsa olur:) Yarına heyecan büyük . İnşallah herkes güzel kilolar vermistir kızlar. .

kizlar bugün kayinvalidem sen zayiflamissin dedi bana cooook mutlu oldum:32::32::32::32::32:

dikkat ettigimide bilmiyordu

bugunum iyi gecti kacamak yok

bide 40 dakika leslie yaptim
son sekiz dakikasini yapamadim, kizim uyanmak üzereydi, ve daha dus alacaktim

ama onun yerine 100 mekik cektim:34:

Supersin bitanem :) aynen devam kızlar bugun kilo bildirimlerini bekliyorum ozellikle gelinimizden :) hadi bakalım gelin hanim biraz sık disini 5 kilo verbilirsin 20 günde. Ben sana kefilim :)

Günaydin kizlar ilk kilo bildirimini ben yapayim

baslangic 103
gecen hafta 101,5
bu hafta 100,5

giden 1 kilo

:nazar::nazar::nazar::nazar:

insallah böyle devam yaza yegenimin nisani var citi piti bir teyze olmak istiyorum

Sizleri tebrik ediyorum
Bende +400 almışım yani 83.300 oldum 82.900 dum
Haftaya 81.900 olmaya gayret edecegim... aslinda cuma tok karna 83.600 dum ama o vakitten sonra sapittim....

Sizleri tebrik ediyorum
Bende +400 almışım yani 83.300 oldum 82.900 dum
Haftaya 81.900 olmaya gayret edecegim... aslinda cuma tok karna 83.600 dum ama o vakitten sonra sapittim....

Kizlar 72.100 :-) haftaya pazatesi hedef kilom 70.. ama bu hafta baya spor yapmayi dusunuyorum.
kızlar tartıldımm ve 1kilo600gr wermişim sadece ne buldumsa yedim tabi hiç sporda yapmadım neyse suan 97yim :) bitanem ve mervecim tebrik ediyorummm :* :21: basarılarımızında dewamını bkliorum tatlıcım snde son hız dewammmmm 2 3 haftadr tartılamıom we sadece yaklask 1.5 kilo werbilmişim neyse bu hafta full sporla 95i hedefliom haftaya pazartesiye :46::46:

kilo verenleri tebrik ediyorum ben ayniyim
pualama sistemine devam kendimede sole bir program uygulayacagim
sabah guzel bir kahvalti abarmadan
ogle 5-6 k yemek yogurt salata 1 d ekmek corba varsa ekmek yok
ara 1 meyve
aksam yemek yemeyecegim
sadece yogurt ve yarim pk form biskuvi

bu sabah
yumurta 2p
peynir 2p
2 d ekmek 4p
4 zeytin 1p
2 ck recel 0.5p
1 yk labne 0.5p
ara 1 elma
ogle corba 2p
yogurt 3p
karnabahar y 1p

Kizlar 72.100 :-) haftaya pazatesi hedef kilom 70.. ama bu hafta baya spor yapmayi dusunuyorum.

kızlar tartıldımm ve 1kilo600gr wermişim sadece ne buldumsa yedim tabi hiç sporda yapmadım neyse suan 97yim :) bitanem ve mervecim tebrik ediyorummm :* :21: basarılarımızında dewamını bkliorum tatlıcım snde son hız dewammmmm 2 3 haftadr tartılamıom we sadece yaklask 1.5 kilo werbilmişim neyse bu hafta full sporla 95i hedefliom haftaya pazartesiye :46::46:

tebrikler kizlar böyle devam insallah:nazar::nazar::nazar:

kilo verenleri tebrik ediyorum ben ayniyim
pualama sistemine devam kendimede sole bir program uygulayacagim
sabah guzel bir kahvalti abarmadan
ogle 5-6 k yemek yogurt salata 1 d ekmek corba varsa ekmek yok
ara 1 meyve
aksam yemek yemeyecegim
sadece yogurt ve yarim pk form biskuvi

bu sabah
yumurta 2p
peynir 2p
2 d ekmek 4p
4 zeytin 1p
2 ck recel 0.5p
1 yk labne 0.5p
ara 1 elma
ogle corba 2p
yogurt 3p
karnabahar y 1p

bersemi puanlama sistemini baya ögrenmissin, bu kadar yemissin ve hala puanlarin var.

sen buna baslayali daha bir hafta olmadi canim, persembe baslamistin, o gün tartil o zaman kilo verip vermedigin belli olur.

bazen altinci gün bile göremiyorsun tartida ama yedinci gün bir bakmissin gitmis kilolar.

ay aman p lerini gecme seni cok merak ediyorum, burda benimle bunu tek uygulayan sensin.

puanlama bende su bakımdan ıse yaradı bısey yerken puanını hesaplıyorum kahvaltıda 8p cıvarı yıyorum
sende gayet ıyı gıdıyorsun canım

Back
X