• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Kızlarr diyetisyene başlıyorum çok mutluyum :)))
Sabah kahvaltım 9'da 1 kase salata, 1 dilim ekmek, bitki çayım

2 saat sonrası 11de 1 kase salata ve 1 tabak çorba,1dilim ekmek

saat 4 gibi bol acılı dürüm çiğ köfte

6-7 arasıda normal yemeğimden yiyiceğim :)e

Kızlar sabah okula gitmeden 1 yumurta ile yapılmış, tavaya yağ dökmeden içine baharat katıp omlet, 3 zeytin, kibrit kutusundan bile küçük peynir yedim.Birde okulda arkadaşlar 7 tane beze yedim şekerli bezelerden :(( utanç verici çok pişmanımm. Öğlende annemin yaptığı köfteli, sebzeli çorbadan 1 tabak içtim yanında da 2 dilim normal ekmek yedim :O Herhalde akşamı az tutmam lazım :S

Kızlar nazar değdirdiniz banaa :( Ay anlatamam bi iştah geliyo gitmek bilmiyor. Bu hafta kilo verdiğimi hiç sanmıyorum :( Ama bu saatten sonra daha da dikkatli olmam lazım. Arkadaşlar bide unutkanlık yapıyo bende ya.Daha 1 sene önce 14 kilo verdiğimde hiç böyle birşey olmamıştı, fakat şimdi oluyor.Sizde de oluyor mu ? Birde diyetisyene giden arkadaşlar varsa nasıl menü uyguladıklarını ve kilolarını yazabilirler mi acabaa :-*

canım, yediklerini birden kestiğin için unutkanlık olması çok normal. dengeli ve sağlıklı bir kısma yapmazsan farklı belirtiler de olabilir(saç dökülmesi, peklik vb).
o yüzden mesajımda detaylı yazmıştım. diyetisyene gidecek olmana çok sevindim. çünkü tamamen sana uygun bir program çıkartır kendisi. en doğru önerileri o verecektir.
açlık krizleri de kandaki şeker ile ilgili.
bol lifli gıdalardan ye. bol su iç. bakliyat yemekleri ye.
karbonhidratı fazla alınca (unlu ve şekerli şeyler yediğinde), anlık tokluk hissedersin ama sonrasında bir açlık krizi, uyku bastırması gibi şeyler yaşayabilirsin.
az ve sık yemek bunu dengeliyor.

hipotirod mi var sende? ben de bunun için ilaç kullanıyorum her sabah. işimizi zorlaştırıyor ama imkansız kılmıyor.
kolay gelsin...

selam canım günlüğünü yeni gördüm hayırlı olsun bende 17 yaşındayım lise sona gidiyorum kilolarımız yakın birbirimize destek olalım daha kolay veririz kilolarımızı :)

canım, yediklerini birden kestiğin için unutkanlık olması çok normal. dengeli ve sağlıklı bir kısma yapmazsan farklı belirtiler de olabilir(saç dökülmesi, peklik vb).
o yüzden mesajımda detaylı yazmıştım. diyetisyene gidecek olmana çok sevindim. çünkü tamamen sana uygun bir program çıkartır kendisi. en doğru önerileri o verecektir.
açlık krizleri de kandaki şeker ile ilgili.
bol lifli gıdalardan ye. bol su iç. bakliyat yemekleri ye.
karbonhidratı fazla alınca (unlu ve şekerli şeyler yediğinde), anlık tokluk hissedersin ama sonrasında bir açlık krizi, uyku bastırması gibi şeyler yaşayabilirsin.
az ve sık yemek bunu dengeliyor.

hipotirod mi var sende? ben de bunun için ilaç kullanıyorum her sabah. işimizi zorlaştırıyor ama imkansız kılmıyor.
kolay gelsin...

Aynen canım, teşekkür ederim ilgine :). Ya isimini tam olarak bilmiyorum ama troid bezlerim çalışmıyormuş o yüzden ilaç kullanıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/579708-94ten-60a-yolculuk.html buda benim günlüğüm yarışma fikri de güzel ama daha çok yarışma değilde böyle birbirimize destek içerikli olsun her hafta 1 gün tarılalım zayıflayanlar neler yaptıklarını falan anlatsın sonra vücut ölçülerimizi de yazalım ama ölçüleri her ay yazalım bu haftayı tanışma içerikli geçirelim birbirimizi tanıyalım biraz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/579708-94ten-60a-yolculuk.html buda benim günlüğüm yarışma fikri de güzel ama daha çok yarışma değilde böyle birbirimize destek içerikli olsun her hafta 1 gün tarılalım zayıflayanlar neler yaptıklarını falan anlatsın sonra vücut ölçülerimizi de yazalım ama ölçüleri her ay yazalım bu haftayı tanışma içerikli geçirelim birbirimizi tanıyalım biraz

bende isterim cokk birbirmize destek olalim motive olalim cok güzel olur o zaman :)) hem kilo vermemiz kolaylasiriz pes etmeyiz

Merhaba kızlarr :) Ben bugun tartıldım 95.5 olmusum yanı yarım kılo almısım. Sizde kilolarınızı yazın bakalım. Bugunn yediklerim sabah 2 bardak su sonra 1 yumurtadan omlet

1-2 saat sonra muzlu süt içtim Öğle 1 tabak mercimek çorbası (bol acılı ) birde 2-3 kaşık zeytinyağlı barbunya yedim.

Merhaba kızlarr :) Ben bugun tartıldım 95.5 olmusum yanı yarım kılo almısım. Sizde kilolarınızı yazın bakalım. Bugunn yediklerim sabah 2 bardak su sonra 1 yumurtadan omlet

1-2 saat sonra muzlu süt içtim Öğle 1 tabak mercimek çorbası (bol acılı ) birde 2-3 kaşık zeytinyağlı barbunya yedim.

bende 94.6 600 gram almışım zaten karnımda çok fazla bir şişlik hissediyorum:S

Aman su hafta geçsinde gider sınav haftası ne de olsa :))) Ben menülerimi az tutmaya calısıyorum öyle dengelicem bide istersen aksamları yatmadan sadece soda ıc gercekten faydası var zayıflamada

ah o sınav haftaları sen lise kaça gidiyordun ben sondayım ve dipteyim depresyondayım malum benimde ygs sınavı falan var şurda 2 ay sonra falan :D

Back
X