Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barıştığımı ilk o öğrendi tatile gittiğimde öğrenmedi yani biz eşimle barıştık on beş gün sonra gittik zaten tatile buarada o arkadaşımla yine aynı görüşüyorduk.Manevi olarak sürekli yanınızda olan, ayrılık döneminde hep destek olan arkadaşınıza iyi gününüzde 'barıştığınızı ve tatile gittiğinizi' söyleyememenize üzülmüş olabilir.
Ve artık bu durum onun aydınlanmasına sebebi olup aranıza mesafe koymak istemiştir.
Bakın ısrarla söylüyorum onun ailevi sıkıntıları benimkinden çok çok daha fazla benim derdimi dinleyip kendi benim derdimden başka bişey yok gibi yaşamıyor.Onun sorunlarını ben daha fazla dinliyorum bundan şikayetçi değilim ısrarla bunu söylediğiniz için belirtiyorum.Burada sürekli konusu açılıyor, zor gününde bana ağladı destek oldum iyi gününde aramadı bile diye üzülüyor insanlar. Biz de onlara mesafe koy gitsin diyoruz. Akadaşınız da muhtemelen böyle düşündü cefasını bana sefasını elaleme paylaşıyor deyip mesafe koydu size
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur kalpler Allah'ın elindedir o anlayacak ben eminimhayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bahane aramış bulmuş. Çok da zorlama.Merhaba arkadaşlar aslında bunca dert sıkıntı varken buda dert mi diye düşünmüyor değilim fakat içimi yeyip bitiren sıkıntilarimi hep bu dostumla konuşarak aşardım şimdi oda kalmadı.Benim 25 senelik dostum iyi günde kötü günde hep daima maddi manevi yanımda olan bir dostum bana o kadar saçma bir sebebten küstü ki ne yaptıysam o soğuk tavrı geçmiyor.Yazin eşimle boşanma aşamasındaydim oda benim her daim yanımda oldu sonra eşimle barıştık tatile gitme kararı aldık tatildeyken ben resimler atıyorum hiçbirine bişey yazmıyor bende diyorum içimden bu kız iyi mi acaba neden bişey söylemiyor diye meğer benim tatile gittigimden haberi yokmuş ve ben neden giderken ona söylememiş helallik istememisimBen tatile giderken ona söylemem gerektiğini açıkçası düşünemedim gösteriş yapar gibi biz tatile gidiyoruz demek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.Ona açıklama yaptım defalarca kez hatta eşini aradım ona bile söyledim ona ne kadar değer verdiğini hiçbir kötü niyet yok içimde söylemeden giderkende üzülüp kurulabilme ihtimalin aklıma gelmedi diye.Ama o bana o kadar soğuk davrandı ki sonrasında beni affetmedi.Biz öyle dostlariz ki aynı gün doğum yaptık kızlarımızın süt anneleri bile olduk düğünlerimizde cenazelerimizde hep yanyana olduk en zor zamanlarda en mutlu anlarda.simdi böyle bir sebebten ve defalarca suçsuz olduğumu bildiğim halde gurur yapmadan özür bile dilediğim halde bana sırt çevirdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum ama içim içimi yiyor günlerdir kendimde değilim inanın bana bir yol gösterir iseniz çok çok mutlu olurum
![]()
Baya baya ailevi sorunları var muhtemelen onun hassaslığı da var diye düşünüyorum ama o bana şifa ben ona onun varlığı benim güç kaynagimdi annemi kaybettikten ondan başka kimse yoktu.sanki kız kardeşimi kaybettim gibi koydu onun bu tavrı banaYa heyheyli bir zamanında ya da canı küsmek istemiş bahane bulmuş tabi başka sorununuz yoksa. Zaman tanıyın. Aramayın bir süre gerçek dostluksa böyle şeylerden bitmez zaten
Umarım öyle değildir bunca sene sonra çok üzücü benim içinBahane aramış bulmuş. Çok da zorlama.
Arkadaşlarınızla sözleşmeli muhabbet mi? :)Neden eşiyle barışması için sizin onayınıza mi ihtiyacı var?pardonda böyle bir ilişki dostluk ilişkisi kesinlikle olamaz dostluk zaten iyi günde kötü günde yanyana olmak demektir.kaldi ki o arkadaşımda ilk evliliginden boşanmış bu süreçlerin dibini görmüş sonra yeniden toparlanmış tekrar evlenmiş birisi ve ben daima yanındaydım siz neyi biliyorsunuz ki peşin hep hükümleriniz? Siz arkadaslarinizla sözleşmeli mi muhabbet ediyorsunuz benle su mevzular konuşulup şunlar konusulmayacak tarzında merak ettim.insanlarin sıkıntıları neyse paylasimlarida sevdikleri ile onla alakalı olur ha aksini düşünüyorsanız hiçbir zaman gerçek manada yanınızda olacak insanlar kazanamazsiniz iyj günde herkes yanınızda çünkü
Benim de böyle yakın bir dostum seneler önce hayatımdan çıktı. Hayatımdaki eksikliğini hep hissediyorum.Merhaba arkadaşlar aslında bunca dert sıkıntı varken buda dert mi diye düşünmüyor değilim fakat içimi yeyip bitiren sıkıntilarimi hep bu dostumla konuşarak aşardım şimdi oda kalmadı.Benim 25 senelik dostum iyi günde kötü günde hep daima maddi manevi yanımda olan bir dostum bana o kadar saçma bir sebebten küstü ki ne yaptıysam o soğuk tavrı geçmiyor.Yazin eşimle boşanma aşamasındaydim oda benim her daim yanımda oldu sonra eşimle barıştık tatile gitme kararı aldık tatildeyken ben resimler atıyorum hiçbirine bişey yazmıyor bende diyorum içimden bu kız iyi mi acaba neden bişey söylemiyor diye meğer benim tatile gittigimden haberi yokmuş ve ben neden giderken ona söylememiş helallik istememisimBen tatile giderken ona söylemem gerektiğini açıkçası düşünemedim gösteriş yapar gibi biz tatile gidiyoruz demek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.Ona açıklama yaptım defalarca kez hatta eşini aradım ona bile söyledim ona ne kadar değer verdiğini hiçbir kötü niyet yok içimde söylemeden giderkende üzülüp kurulabilme ihtimalin aklıma gelmedi diye.Ama o bana o kadar soğuk davrandı ki sonrasında beni affetmedi.Biz öyle dostlariz ki aynı gün doğum yaptık kızlarımızın süt anneleri bile olduk düğünlerimizde cenazelerimizde hep yanyana olduk en zor zamanlarda en mutlu anlarda.simdi böyle bir sebebten ve defalarca suçsuz olduğumu bildiğim halde gurur yapmadan özür bile dilediğim halde bana sırt çevirdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum ama içim içimi yiyor günlerdir kendimde değilim inanın bana bir yol gösterir iseniz çok çok mutlu olurum
![]()
O bu kadar üzülüyor mudur ?Umarım öyle değildir bunca sene sonra çok üzücü benim için![]()
Pardonda arkadaşınızın vaktini çalmayın yazmissiniz koskoca 25 sene vaktinden ben tek mı çaldım bunu düşünen bir zihniyete ben kalkıp nasıl bazı şeyleri izahat edeyim! Evet tam olarak tekrar söylüyorum uslubunuz hiç hoş değil dostluk almak vermek ilişkisi değildir sadece bazen tek verirsiniz bazen tek alırsınız beklentisiz şekilde.ben burda fikir almak için yazdım fikriniz bana uyar yada uymaz buna ben karar veririm fikrinizi yazdınız bende fikrinize karşılık fikrimi yazdım.tamda yazdığım gibi sözleşmeli mi muhabbet ediyorsunuz bana derdini anlatsin anlatmasin ben mi karar veriyorum buna o zaman kusura bakmayın ama bunun adı dostluk olmaz alışveriş olur.biz sadece birbirine olumlu şeyler anlatan insanlar olsaydık ben şuna eminim 25 sene sürmezdi birlikte ağlayıp güldük hep.bencillik edip herşeyi silip atmak benim açımdan kolay değil bu sebebten insanlarında fikirlerini sordum.sizinle aynı fikirde olmak zorunda degilim bu kadar netArkadaşlarınızla sözleşmeli muhabbet mi? :)
Eşiyle olan problemlerinden bahsedip destek isterken onayımıza ihtiyaç duyuyorlar ama barışmaya gelince mi onayımıza ihtiyaç yok?
Üsluplardan bahsedip duruyorsunuz da üslubunu bozan bir üst seviyeye taşıyıp çirkinlestiren sizsiniz peşin hüküm diyorsunuz Allah siz gibilerden korusun diyorsunuz siz nerden biliyorsunuz ozaman benim nasıl bir insan,dost olduğumu?
Size hakaret etmedim kendimden örnek vererek yola çıktım biz müneccim değiliz nerden bilelim yahu arkadaşlığınızda ne yaşandı etti?
Ne yazdiysaniz onu yorumlarız.Hoşunuza giden yorum olunca canım cicim,eleştiri olunca kötü kalpli,üslupsuz biziz oldu canım.
Dışardan okuyan olayı nasıl yorumlarsa saygısızlık etmeden yazar çizer sizin istediginizi değil.
Ben burda 10 küsürü aşkın üyeyim üslup sorunum olmadı hiç.Bir defa ban almışlığım yok aksine empati yapıp anlama çabasına girerim.Konunuzu okudum düşüncelerimi belirttim.
Size yorum mu begendireceğiz?Arkadaşınız belki sık boğaz olduğunu hissetmiştir bir mola verin yani karşılıklı birşeyler yaşanmıştır iyi ya da kötü? Bu ve bu minvalde yorumlar yazılmış.
Size hakaret eden mi oldu? Kişiliğinize saldırı falan hayırdır? Fikir soruyorsunuz söylüyoruz sonra da beğenmeyip kendinize bakmadan üslup yorum falan eleştiriyorsunuz.
25 senelik dostum dediğiniz kişiyi kırdığınıza küstürdüğünüze göre olmuş iste bişey.Üzgün veya kırgın olabilirsiniz ama müsebbibi burdaki insanlar değil.
Defaatle yazdım ve bugün burdaki yorumlardan sonra icerleyip bir daha yazdım eskisi gibi olmayı beklemeyecek bişey yapmadım o kadar üzgünüm ki çünkü beni çok iyi tanır bilir ona olan sevgimi diye düşünüyorken nasıl olurda bu noktaya geldik anlam veremedim.Benim de böyle yakın bir dostum seneler önce hayatımdan çıktı. Hayatımdaki eksikliğini hep hissediyorum.
Ben sizin yerinizde olsam çok içten bir şekilde duygularımı yazar, özür dilerim. Eskisi gibi olmayı beklemediğimi, onun benim için çok önemli olduğunu, o bana ihtiyac duyduğu zaman burada olduğumu yazarım.
Duygusuz birisi değil kesinlikle ama aşırı inat gururlu ondan dolayı eminim engel oluyor hislerineO bu kadar üzülüyor mudur ?
Güzel birşey olduğunda derken barıştığımı ilk ona söyledim on beş gün yine aynı konuştuk ben tatile giderken kasitli soylememezlik etmedim bişey tasarlamadim yani çünkü eskidende soylemiyordum söylemem gerektiğini bile düşünmedim.Ben empati kuruyorum bana tatile giderken söylemese neden diye sorgulamam ki üstelik soylede bişey var o tatile gidemiyor uzun zamandır gösteriş yapar gibi ben tatile gidiyorum demekte istemem açıkçası bunu kendine defaatle söyledim.ben iyi niyetli düşünüyorumArkadaşınızın kırıldığı şey şu olmuş bence “her başı sıkıştığında derdini söylerdi ama güzel bir şey olunca bana söylemedi demek ki benim kıskandığımı düşünüyor” bu yüzden küsmüş.
Tatile gideceğinizi de söylemeliydiniz böyle bir arkadaşınıza.
O zaman biraz zaman tanıyın, ozlersiniz birbirinizi.Duygusuz birisi değil kesinlikle ama aşırı inat gururlu ondan dolayı eminim engel oluyor hislerine
İyi de o düşünmüyor demek ki. Bir de direk sorun. Asıl sorunu söyle tamam konuşma ama bileyim daha irtibata girmem deyin.Güzel birşey olduğunda derken barıştığımı ilk ona söyledim on beş gün yine aynı konuştuk ben tatile giderken kasitli soylememezlik etmedim bişey tasarlamadim yani çünkü eskidende soylemiyordum söylemem gerektiğini bile düşünmedim.Ben empati kuruyorum bana tatile giderken söylemese neden diye sorgulamam ki üstelik soylede bişey var o tatile gidemiyor uzun zamandır gösteriş yapar gibi ben tatile gidiyorum demekte istemem açıkçası bunu kendine defaatle söyledim.ben iyi niyetli düşünüyorum