25 Mart doğumlu kızım kafasını dik tutamıyor

bendendeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
61
6
96
Merhaba aneler, kızım sadece bir ay süt emdi. Kilosu her ay kontrollerde iyi çıkıyor ama kafasını dik tutamıyor sadece 7-8 saniye tutuyor. Mama yanında meyvesuyuna başladık vitamin alsın diye. Ama çok korkuyorum bebek gelişimi yazılarında hep 3.ayda dik tutar yazıyor ama biz 3ay 3 haftalık olduk nerdeyse ama tam tutamıyor. Sizde durum nasıl. Lütfen yardımcı olun. Çok korkuyorum Pazartesi ilk iş doktora gideceğiz.

arkadaşım hiç meraklanma benim oğlum 5.ayında anca tutmaya başlamıştı, hiç kaygılanma ne güzel sadeceanne sütü vermişsin, benimki mama takvisiyle anca toparladı kendini sütüm azdı, bu arada merak ettim meyve suyunu sakın dışardan alma normal meyveyi cam rendede rendele öyle ver, 4.aydan sonrada yoğurdun içine rendele öyle ver sağlıkla büyüt tatlım

Merhaba aneler, kızım sadece bir ay süt emdi. Kilosu her ay kontrollerde iyi çıkıyor ama kafasını dik tutamıyor sadece 7-8 saniye tutuyor. Mama yanında meyvesuyuna başladık vitamin alsın diye. Ama çok korkuyorum bebek gelişimi yazılarında hep 3.ayda dik tutar yazıyor ama biz 3ay 3 haftalık olduk nerdeyse ama tam tutamıyor. Sizde durum nasıl. Lütfen yardımcı olun. Çok korkuyorum Pazartesi ilk iş doktora gideceğiz.

canım ben 8 subat dogumlu bebegim var 5.ci ayın içinde olmasına ragmen oglum hiç dik tutamıodu ellerinden tutup kaldırdıgımda bası beline degiyordu cok korkmustum bi noroloji bi sürü kan tahlili aldı ve tıp fakultesine yolladı popo arasında morluk vardı bel boyun mr ları cekildi bebegimi uyutup ben sonucları allmadan 3 5 teyze koyun boynu yersen sütüne gecer bebegin emer basını tutar dedi önce inanmadım ama esim bi ihtimal alalım dedi ve ister inan ister inanma 2 gün sonra bi mucize oldu bebegim ellerinden tutup cektim ve basını kendisi getirdi oturana kadar dr a sonuc götürdük sasırdı dr sonuc temizdi fakat bebegin ameliyatta oksijensz kaldıgından süpheliydi beynin su toplamasından falan ama sonuc temiz cıktı oglumda 1 aydr basını dik tutuyor cok sükür dünyalar bizim oldu suan eskiden belini egik tutan oglum simdi yürütectecirit atıo oysa bn allah korusun hiç binemez bu yürüyemez die korkudan ölüodum hala tutmuyorsa boynu bi dene sadece dene ve bana cvp at olurmu mrk ettm bakalım senim minişede sifa olcakmı

Back
X