25 mm çatlamış mı Kızlar yardımmm

fulfyomgol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
4
1
1
27
Merhaba arkadaşlar hafif polistik hastasıyım adetimin 10. Günü gittim ve 18 mm olduğunu söyledi yumurtamın 13 gün bir daha gel dedi gittiğimde yamulmuş ama 25 mm olduğunu söyledi sıvı var dedi ama yumurtluyor musun kistin oldu önümüzdeki ay bakalım dedi bu durum çok korkuttu beni anlayan var mı acaba 13. Gün de yumurtlama olmuş mu olmak üzere mi

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar hafif polistik hastasıyım bu ay femara kutladım adetimin 3. Günü başlayıp 5 gün boyunca kullandım 13. Gün gel dedi doktorum ama aşırı kasık ağrılarından dolayı 10. Gün gittim ve 18 mm olduğunu söyledi yumurtamın 13 gün bir daha gel dedi gittiğimde yamulmuş ama 25 mm olduğunu söyledi sıvı var dedi ama yumurtluyor musun kistin oldu önümüzdeki ay bakalım dedi bu durum çok korkuttu beni anlayan var mı acaba 13. Gün de yumurtlama olmuş mu olmak üzere mi
Size birşey sormak istiyorum ya bu ultrason görüntüleri nasl alıyorsunuz

18mm de tam kıvamında ovitrelle için neden yapmamış da beklemiş ki.
23mm den sonra kiste dönme ihtimali yüksek zaten tedaviyi önümüzdeki aya bırakması da bu sebeple bence. Kist olsa bile adetle atılır merak etmeyin ama güzel bir yumurta boşa gitmiş.

18mm de tam kıvamında ovitrelle için neden yapmamış da beklemiş ki.
23mm den sonra kiste dönme ihtimali yüksek zaten tedaviyi önümüzdeki aya bırakması da bu sebeple bence. Kist olsa bile adetle atılır merak etmeyin ama güzel bir yumurta boşa gitmiş.
Kendiliğinden çatlicağını düşündüğü için gözlemleyelim dedi ama işte bende bir Umut çatladı mı diye gittim böyle yamulmuş sıvı olmuşmuş bir şekilde gördüm bilmiyorum gerçekten anlamak çok zor bazen onları

ovitrelle olduğu zaman çatlama ihtimali yükseliyor, kendiliğinden çatlar diyip şansa bırakması hüsran yani.
yamulmayı sıvıyı önemseme kist olur adetle atarsın atamazsan hapla gidiyor önemsiz bir şey

ovitrelle olduğu zaman çatlama ihtimali yükseliyor, kendiliğinden çatlar diyip şansa bırakması hüsran yani.
yamulmayı sıvıyı önemseme kist olur adetle atarsın atamazsan hapla gidiyor önemsiz bir şey
Çok fazla kaşık ağrılarımdan dolayı bugün başka bir doktora gittim 15. Günüm ve yumurtam çatlamıştı Kızlar büyük ihtimalle ya 13. Gün yada 14. Günde çatladı çok şükür kist olmamış

Back
X