- 23 Şubat 2025
- 289
- 61
- 13
- Konu Sahibi ipek prenses
Tamam inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumİnşAllah haberleşelim. Ben bugün kontrol bakacak ki çatlama olmuş mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumİnşAllah haberleşelim. Ben bugün kontrol bakacak ki çatlama olmuş mu![]()
Çatalmışa benziyor dedi gün aşırı değerlendir olmazsa bidahaki ay iğne getittirelim dedi şunu merak ediyorum çatlayan yumurta kiste dönermi yoksa çatlamayınca mı kist oluyorTamam inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Benim 23 mm iken bundan biraz daha siliktiArkadaşlar en son 2 gün önce yumurtam 25 mmdi ve bugün ovulasyon testim silik çıktı sizce çatlamış mıdır çatlamasa pik çıkmaz mıydı?Eki Görüntüle 3588762
Çatlayan yumurta kiste dönüşmez bence catlamayinca dönüşebilir diye düşünüyorum. En garantisi çatlatma iğnesi. İnşallah tutar bu ay gün aşırı değerlendirme yapacağız bizdeÇatalmışa benziyor dedi gün aşırı değerlendir olmazsa bidahaki ay iğne getittirelim dedi şunu merak ediyorum çatlayan yumurta kiste dönermi yoksa çatlamayınca mı kist oluyor
Alttan baktı ve çatlamış gözüküyor dedi inşAllah hayırlı sonuçlar alırızÇatlayan yumurta kiste dönüşmez bence catlamayinca dönüşebilir diye düşünüyorum. En garantisi çatlatma iğnesi. İnşallah tutar bu ay gün aşırı değerlendirme yapacağız bizde![]()
Çatlamış mıydı yaniBenim 23 mm iken bundan biraz daha silikti
Evet ama bu ay catlamissa gün aşırı değerlendirmek lazım, inşallah bu ay olur yaAlttan baktı ve çatlamış gözüküyor dedi inşAllah hayırlı sonuçlar alırızBenim de bildiğim çatlamayınca kist oluyor çünkü geçen ay 10 gün boyunca testim pikti ovulasyon ordan anladık çatlamadı kist olmuş diye
İnş canım doktorda dedi zaten gün aşırıya devam pazartesi progesteron bakacak adetin 21. Günü bakılıyormuşEvet ama bu ay catlamissa gün aşırı değerlendirmek lazım, inşallah bu ay olur ya![]()
Ben hiç baktirmadim kuzum bilmiyorumİnş canım doktorda dedi zaten gün aşırıya devam pazartesi progesteron bakacak adetin 21. Günü bakılıyormuş
Siz kaç yıllık evlisiniz acabaBen hiç baktirmadim kuzum bilmiyorum
4 yıllik evliyiz ilk 2 yıl geri çekilme ile korunduk, 2 yılda deniyoruz. Sizin ne kadar oldu ??Siz kaç yıllık evlisiniz acaba![]()
2 yıl oldu tam 1 yıl önce düşük yaptım4 yıllik evliyiz ilk 2 yıl geri çekilme ile korunduk, 2 yılda deniyoruz. Sizin ne kadar oldu ??
Evet igneyle catlamistiÇatlamış mıydı yani
Hamile kaldınız mı peki .Banada ovitrelle yazdı bulabilirsen olumlu sonuç olmazsa bidahaki ay yapalım dediEvet igneyle catlamisti
İnş gerek kalmazHamile kaldınız mı peki .Banada ovitrelle yazdı bulabilirsen olumlu sonuç olmazsa bidahaki ay yapalım dedi
Progesteron 20.74 çıktı gebelik olabilir mi fikriniz varmıİnşAllah haberleşelim. Ben bugün kontrol bakacak ki çatlama olmuş mu![]()
Progesteron 20.74 çıktıAmin inşallah bu ay gebelik elde ederiz![]()
Bir fikrim yok canım o değerle ilgili.Progesteron 20.74 çıktı