25 Şubat - 21 Mart 2021 Venüs Balık Burcunda - Burçlara Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.611
2.660



love.jpg


25 Şubat-21 Mart 2021 Venüs Balık Burcunda: Sevdikçe Güzelleşmek​

Aşk, sevgi ve para gezegeni Venüs 25 şubat 16:11 itibariyle hayalperest Balık burcuna geçiyor. Yücelen yerleşimde olan Venüs koşulsuz aşkı yeryüzüne dağıtmaya başlayacak. Bizi bekleyen bu süreçte havada romantik ve tutkulu rüzgarlar esebilir. Kara bulutlar yerini güneşli günlere bırakabilir. Yüzümüzü renkli ve parlak şeylere dönmek isteyebiliriz. Mutlu hissetmek artık o kadar zor değil. Kimileri için aşk ve yaşam idealleri özdeşleşebilir. İşin özü sevdikçe ve sevildikçe güzelleşeceğiz.

Venüs Balık burcunda yücelen konumdadır. Balık enerjisi hiçbir koşul beklemeden kendini adamak, değer vermek ile ilişkilidir. Balık burcu kabullenici, uyumlu, iyimser ve nezaket dolu bir doğadadır. İlişkilerimizde çatışmadan kaçınabilir, olumsuz davranışları tolere edebiliriz. İçsel inancı da güçlü kılacağından “her şeyde vardır bir hayır” diyerek geçiştirebiliriz. Teslimiyet duygusu yükselebilir.

Balık burcu klasik astrolojiye göre Jüpiter yönetiminde olduğundan dolayı bolluk bilinci ile ilişkilidir. Bereket, para ve sevgi ilişkilerini ifade eden Venüs ile temasta olduğunda elimizde ne var ise paylaşmaya gönüllü olabiliriz. Bu süreçte başlayan beraberliklerde ruhsal yönden bağ yüksek olabilir. Öte yandan ruh eşimizi arayarak beklentiyi yüksek tutarak hayal kırıklıkları ile karşılaşmak mümkündür. Jüpiterin abartı etkisi kimi zaman depresyon etkilerini açığa çıkartabilir. Etki altında kalarak kurban psikolojisine düşmemek için dikkatli olmamız gerekir. Maneviyatımızı destekleyen yoga, dini toplantılar, spiritüel çalışmalar, astroloji vb. konularla haşır neşir olmak için de ideal bir dönem.

Esasında Balık burcunun iki yöneticisi vardır. Bir diğer yöneticisi Neptün gezegenidir. Kimi zaman aşkta ve sosyal ilişkilerde yanılsamalar, bağımlılıkları dikkate almamız gerekir. Karşı tarafın kötü yönlerine rağmen “o aslında iyi biri” kılıfları ile kendimizi uzunca süre oyalamamıza yönelik riskler içerir. Karşı tarafın sevgisi bizim tahmin ettiğimiz kadar olmayabilir. Bu da pek çok flört veya ilişkide gelecekte ne olabileceğine dair belirsizleri, kırgınlıkları doğurabilir.

Bu yerleşim körü körüne bağlanılmış ancak bizi ileriye taşımayacak, kendimizi boşu boşuna feda etmemiz gerekiyormuş hissine kapılmamıza sebep olacak olaylara, bağlara işaret edebilir. 3 Mart Venüs ve Uranüs altmışlığı, 9 Mart Venüs-Ay Düğümleri karesi meydana gelecek. Dolayısıyla bu süreçlerde epey ilişkide dönüm noktaları yaşanabilir. Önemli tanışmalar olabilir. Kadersel bitişler ve başlangıçlar olabilir. Lüks ürünler için yüksek masraflar gerçekleştirebiliriz.

14 Mart Venüs ve Neptün kavuşumu meydana gelecek. Rüyalar ve sezgiler eğer içe döndüğümüz takdirde bize yol gösterebilir. En çaresiz hissettiğimiz anda ilahi bir sinyal alabiliriz. Akışta kalmamız kolaylaşabilir. Affediş, barışmalar görülebilir. Özel tanışmalara yollar birleşebilir ve hatta mucizevi gelişmeler yaşanabilir. Venüs bu süreçte tutulmaları da tetikleyeceğinden yeni ilişkiler, evlilik kararları adına da destekleyicidir.

Venüs Balık formu sanatsal kabiliyetlerle doğrudan bağlantılıdır. Ruhun gıdası müzik ile ilgilenmek için doğru bir zaman. Yaratıcı çalışmalarda bulunabiliriz. Müzik, resim ve tiyatro ile ilgilenmek de var olan Neptün enerjisini doğru kullanmamıza yardımcı olacaktır.

lov2.jpg

Venüs Balık transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: İç dünyanızın hareketleneceği bir evre. İnsanlara daha merhametli davranabilir, yardımlaşmaya açık olabilirsiniz. Rüyalarınız anlamlı ve sezgileriniz yoğun olabilir bu dönemde. Hayatınızda özel bir partner var ise başbaşa vakit geçirmek için ortam yaratabilirsiniz. Doktor kontrollerinizi yaptırabilir ve sağlık açısından, bilhassa ruhen kendinizi zinde hissedebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar, yoga, meditasyon, regresyon terapileri ve spiritüel çalışmalar adına destekleyici zamanlar.




BOĞA: Arkadaşlarınızla birlik oluşturma, yardımlaşma açısından iyi zamanlar deneyimleyebilirsiniz. Çevrede popüler, daha fazla dikkate değer biri olarak algılanmaya başlayabilirsiniz. Yeni arkadaş gruplarına dahil olabilirsiniz. Belki de aynı hedefe yürüyeceğiniz bir topluluk kurulabilir. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarda bulunabilir, internet üzerinden satışlarınız var ise artış yaşayabilirsiniz.




İKİZLER: Uzak ülkelerle büyük ticari faaliyetler, ithalat/ihracat bağlantıları adına verimli bir zaman geçirebilirsiniz. Mesleki yönden bilirkişi konumuna gelebilir, başardıklarınızı başkalarının da görmesini sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İmaj değişikliği, evlilik, terfi gibi toplum önündeki kimliğinizi ilgilendirecek yeniliklerle karşılaşmanız olası. Aile ilişkilerinizde veya yerleşime dair temalarında kaos var ise uyum ve barış kolayca sizi bulabilir.




YENGEÇ: Size çoğunlukla iyi gelecek bir dönem geçirebilirsiniz. Staj, iş başvuruları, eğitime katılmak gibi yenilikleri hayatınıza katabilirsiniz. Yurt dışı planlarınız var ise gelişmeler umut vaad edebilir. Öte yandan eğitim süreciniz devam ediyorsa başarılı bir dönem geçirebilirsiniz. Kendinize yeni bir ideale, insana ve mekana adamaya karar verebilirsiniz. Devam eden hukuki süreçleriniz söz konusuysa adalet sizden yana olabilir, resmi işleriniz de aynı şekilde akıcı ilerleyebilir bu dönem.




ASLAN: Maddi açıdan bereketli ve şanslı bir sürece giriyorsunuz. İnsanlarla kurduğunuz işbirlikleri ve beraberlikler daha karlı olabilir. Varsa eşinizin kazanımları da artabilir bu süreçte. Kredi çekerek mal sahibi olma yolunda adımlar atabilirsiniz. Borç verdiyseniz ve geri alamadıysanız bu dönemde gelebilir. Cinsel yaşam, ameliyatlar ve doğum için de iyi bir süreç. Psikolojik çalışmalar, terapi, okültizm ve ezoterik konularla ilgileniyorsanız bu süreçte kendinizi daha derinleşmiş bir şekilde bulmanız mümkündür.




BAŞAK: Gelecek vaad eden tanışmalar ve bağlantılar kurma zamanı sizin için. Elinizden tutan, sizi dinleyen uyum yakalayacağınız insanlar karşınıza gelebilir. Sosyal ve popüler hissedebilirsiniz. Flört aşamasında bir iletişiminiz var ise ilişkiye taşınabilir. İlişkide fedakarlık, empati ve romantizmi daha güçlü hissedebileceğiniz günler söz konusu. Kısmetleriniz kendisini daha çok belli edebilir. Ortaklık/evlilik konularında adımlar atmak hayırlı olabilir.




TERAZİ: İş hayatınızda yeni ve olumlu gelişmelerle karşılaşmanız olasıdır. Çalışma şartlarınızda, saatlerinizde düzenlemeler yapılabilir. İş arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişim yardımseverliği içerisinde barındırabilir. Evcil hayvan edinebilir zaten var ise keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ev ortamınızdaki düzeninize her zamankinden daha çok odaklanabilirsiniz bu süreçte. Hijyen ve bakıma daha çok yönelerek verim elde edebilirsiniz. Bahar temizliğine erkenden başlamanız muhtemel. Diyet, spor ve bilimum uygulamalar için de iyi bir zamanlama.




AKREP: Aşk hayatınız renkleniyor. Yalnızsanız yeni bir flört hayatınıza dahil olabilir. Beraberlik var ise daha çok beraber vakit geçirebilir, gezilere çıkabilirsiniz. Yoğun sorumluluklar içerisindeyseniz dinleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Alışveriş yapma veya hayatın zevk veren noktalarına da vakit ayırma istemeniz mümkündür. Borsa ve spekülatif yatırımlarla ilgilenebilir doğru hamleler yapabilirsiniz.




YAY: Aile ve ev hayatına verdiğiniz özen artış gösterebilir. Ailenizden ayrı yaşamak isteyebilir ve bu doğrultuda yeni bir eve geçebilirsiniz. Kimileriniz iş veya eğitim sebebiyle farklı bir şehir/ülkeye gitme hazırlıklarında olabilir. Ev hayatınızda kendinize özel alanlar yaratmak için iyi bir dönem. Ayrıca iç dünyanıza yönelerek huzurunuzu arttırabilirsiniz. Ev, emlak ve miras konularında haklarınız var ise olumlu gelişmeler yaşanabilir.




OĞLAK: Doğru iletişim, başvuru ve girişimler ile ileride önemle hatırlayacağınız yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal medya ve internet üzerinden çalışmalarınız var ise dikkat toplayabilir. Teknolojik araç gereçlerinizi yenileme kararı alabilirsiniz. Kardeş, kuzen ilişkilerinizde canlılık artabilir. Pek çok haber alacağınız, her telden fikir karmaşası yaşayacağınız ve zihnen kimi zaman kararsızlığa çekileceğiniz de bir dönem




KOVA: Cebinizin bereketi ve işlerinizin kazancı artabilir bu dönemde. Zevkleriniz doğrultusunda kolaylıkla harcama yapabilirsiniz. Büyük çapta masraflarınız olabilir. Lüzumsuz harcamalara çekilmemek adına dikkatli olmak gerekebilir. Ev ve araba satın alarak konforunuzu arttırmak isteyebilirsiniz. Kişisel bakım, dekorasyon ve estetiğe yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizle göz kamaştırabilirsiniz ve özgüveniniz artabilir. Zam almanız da aynı şekilde gündeme gelebilir bu süreçte.




BALIK: Hayattan alacağınız keyifte artış yakalayabilirsiniz. Flört etme isteğiniz de artış göstereceğinden yeni bir beraberliği kendinize çekebilirsiniz. Var olan ilişki hayatınızda ise evliliğe dair bir yol belirginleşebilir. İmaj değişimi, saç bakımı ve estetik dokunuşlar için de iyi bir dönem. Ne yaparsanız yapın çevrenizden çok fazla dikkat görebilir, popüler olabilirsiniz.






Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
ll1e.jpg

Venüs ayaklarınızı yerden kesecek


Aşkın gezegeni Venüs, Balık burcuna geçiyor. İlişkilerin adeta rengi değişecek; daha sezgisel, yumuşak iletişim zamanı başlıyor. Bu dönem bakım, güzellik, yaratıcılık gibi konular için de çok uygun.

Haftanın ilk günü Ay’ın Yengeç burcundaki seyahatiyle geçecek. Eve dair uğraşlar, aileyle birlikte olmak, kendinizi güvende hissetmek önemli olacak. Yarın bazı yatırım araçlarıyla da ilgilenebilirsiniz. Salı günü Mars ile Plüton arasındaki dinamik görünüm etkin olacak. Oldukça güç içeren bir etkisi olduğu için kavgadan, çatışmadan uzak durmak gerek. Yürümeyen ve eskimiş ilişkileri veya hayat kalıplarını sona erdirmek için gereken cesareti bulabilirsiniz.

Çarşamba günü Güneş ile Uranüs arasında destekleyici bir konumlanma olacak. Ufak tefek iş fırsatları çıkabilir; kariyerle ilgili konularda hızlı kararlar alabileceksiniz. Perşembe Venüs, Balık burcuna geçecek ve 21 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek.

İlişkilerin rengi değişiyor; daha romantik, sezgisel, yumuşak, ayaklarınızı yerden kesecek ilişkiler zamanı başlıyor. Bu dönem estetik, güzellik, yaratıcılık gerektiren her türlü konu için de çok uygun. Cuma günüyse Ay günün büyük bir çoğunluğunu Aslan burcunda geçirecek. Onaylanmak, fark edilmek önemli olurken egosu yüksek kişilerle de bir araya gelebilirsiniz.
Hafta sonu Başak burcunda dolunay meydana gelecek. Zamanınızı temizlikle, el oyalayan uğraşlarla, çekmeceleri, bilgisayarınızı, telefonunuzu düzenlemekle geçirebilir, çok fazla iş yapabilirsiniz.


ll1.jpg



YETİŞTİRMENİZ GEREKEN İŞLER SIRADA
Koç (21 Mart-19 Nisan)


Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle ilişkiler, aşk konusunda 21 Mart’a kadar her şeyin durağan olduğu bir dönem yaşayabilirsiniz. Mutluluk kendinize zaman ayırmaktan geçiyor. Zaten Başak burcundaki dolunayla pek öyle aşka meşke de vaktiniz olmayacak. Yetiştirilmesi gereken işlerle uğraşacaksınız.






MÜŞKÜLPESENT DAVRANMAYIN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Hem Venüs’ün Balık burcuna geçişi hem de Başak burcundaki dolunay size yarayacak. Bir yandan aşk, bir yandan sosyal ilişkiler derken oldukça verimli zaman geçireceksiniz. Dostlarınızdan fayda görebilirsiniz. Aşk hayatınızda da canlanma var. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz ama müşkülpesent davranmayın.






İŞTE TAKDİR GÖRÜP MUTLU OLACAKSINIZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Sizin için mutluluğun yolu başarıdan geçmeye başlıyor. Venüs 21 Mart’a kadar işinizde takdir görmenize yardımcı olacak. İş teklifleriyle de karşılaşabilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla evinizi ve yaşadığınız yeri düzenlemek, yeni eşya almak, taşınmak için de uygun zaman.






SEYAHAT PLANLAYIP ETRAFI DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Haftayı seyahat planlamak, okumak, öğrenmek, yeni eğitimlere başlamak, telefon ve bilgisayarınızdaki gereksiz olan resim, müzik, videoları temizlemekle geçirebilirsiniz. Venüs nedeniyle de seyahatler organize edebilir, kendinizi güzelleştirebilir, yeni bir tarz belirleyebilir ya da kendinize bakım yaptırabilirsiniz.






MADDİ ANLAMDA BEREKETLİ BİR DÖNEM
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Başak burcunda meydana gelecek olan dolunayın ana konusu para. Kazançlarınızı arttıracak adımlar atabilir , gereksiz alışverişlere son verebilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyriyle eşinizin finansal koşullarında iyileşmeler olabilir. Maddi anlamda bereketli bir döneme giriyorsunuz..






BU HAFTA SİZİN HAFTANIZ!
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Burcunuzda bir dolunay meydana geliyor ve işin içinde bir de Venüs var. Bu hafta sizin haftanız! Eğer yalnızsanız bu dolunay size uzun sürecek olan bir ilişkinin kapılarını açabilir. Mevcut ilişkiler daha romantik, sevecen olmaya başlıyor. Bu dönem, özellikle de 21 Mart’a kadar kazançlı ortaklıklar kurabilirsiniz.






İŞYERİNDE GÜZEL GELİŞMELER VAR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Hareketli bir hafta. Başak burcundaki dolunayla birlikte hayatınıza çekidüzen vermek, fazlalıkları atmak, kullanmadığınız eşyaları toparlamak için uygun olacak. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle de mutluluk ve keyif alacağınız iş gelişmeleri, birlikte çalıştığınız kişilerle oldukça verimli bir iş süreci sizleri bekliyor.






ROMANTİK BİRLİKTELİKLERE YELKEN AÇIYORSUNUZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşktan yana bir diğer şanslı burç da sizlersiniz bu hafta! Venüs aşk evinize giriyor ve 21 Mart’a kadar kalacak. Artık yalnızlığa son! Oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere yelken açıyorsunuz. Başak dolunayıyla bilirlikte uzun süredir görüşmediğiniz, ihmal ettiğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.






AİLE VE SEVDİKLERLE MUTLU ZAMANLAR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu hafta ev ve iş arasındaki dengeyi bulmakla geçecek. Bir yandan düzenlenmesi gereken işler ve sürekli iş çıkartan patronlar ve diğer yanda, belki evinizde tadilat... Ailenizle mutlu geçireceğiniz zamanlar artıyor. Diğer yandan iş başvurularınız varsa bunların cevapları da yolda, geliyor.






YAKINLARINIZLA SAMİMİ İLİŞKİLER
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Venüs’ün burç değiştirip Balık burcuna geçişiyle birlikte yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, komşularınızla çok daha yakın ve samimi ilişkiler geliştireceksiniz. Onlarla birtakım planlar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde, yani 21 Mart’a kadar sözleşmeler ve anlaşmalar konusunda oldukça keyifli anlar yaşayabilirsiniz.






KAZANÇLARINIZIN ARTTIĞI, İYİ BİR DÖNEM
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta hem Venüs hem de dolunayın etkisi finansal alanlarınıza düşüyor. Bir yandan kazançlarınız artmaya başlayıp parasal konularda güzel gelişmeler yaşanırken diğer yandan kredilerle ilgili araştırmalarınız varsa güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizler için yatırım haftası!






ŞİMDİ AŞK SİZİN PEŞİNİZDE KOŞACAK
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Venüs burcunuzda hareket etmeye başlıyor ve 21 Mart’a kadar devam edecek. Bu zamana kadar siz aşkın peşinde değil, aşk sizin peşinizde koşacak. Venüs, hayatınızı ve sizi güzelleştirmeye geliyor. Başak burcundaki dolunay da ilişkiler alanınıza düşüyor, aşk ve ilişkiler konusunda on numara beş yıldız bir hafta.







Dinçer Güner

 
aa (1).jpg

Venüs Balık burcuna geçiyor, ilahi aşk, sevgi ve şifa zamanı!​

Venüs Balık etkisi neler getiriyor?​

Venüs 25 Şubat perşembe günü bir süredir ilerlemekte olduğu Kova burcundan çıkarak, çok sevdiği #Balık burcuna geçiş yapıyor. #Venüs orijinal anlamı ile aşk, sevgi, güzellikler ve ilişkilerle alakalıdır bu konuları en derinden hisseden, evrenle en bağlantılı burç olan Balık burcunda ise Venüs tam anlamı ile parlıyor olacak. Yani gökyüzünde ilahi aşk, merhamet ve sevgi kapıları açılacak ve şifa olup üzerimize yağacak.

Haritalarınızda hangi alana geldiği bu etkiyi daha detaylı anlamak için önemli ama özellikle haritalarında Venüs’ü mantık burçlarında bulunan kişiler için örneğin Başak, Oğlak, İkizler gibi bu durum kalplerini ilahi sevgiye açmaları, yumuşatmaları için harika bir etki olacak. Hepimiz etkileniyoruz bu geçişten, aynı oranda olmasa da Balıklar için en yüksek etki olurken, burç yöneticisi olduğundan Boğa ve Teraziler ve karşıt alanlarında olduğundan Başaklarda güzel etkilenecekler!

Şimdi bu günlerde hayata, doğaya, insanlara, hayvanlara daha merhametli olacağız ama sevgiyi önce kendimize vermek yapabileceğimiz en güzel şey olacaktır. Sevgisiz büyüyenler, sevgisiz anne – baba ile yetişenler ne yazık ki bunun acısını bir ömür çekerler işte şimdi önce kendinizi sevme, olduğunuz haliniz ile kabullenme zamanı. Tabi ki insan olmanın en güzel göstergesi de başkalarına da sevgi ile yaklaşmak, yardım etmek ve yaşayan her şeye sevgi ve merhamet ile yaklaşmak.

Bu yüzden zorlu bir dönemden geçtiğimiz son dönem sonrasında, kalbinize sevgi dolması, huzura ermemiz için güzel bir fırsat, değerlendirin. Eğer sizde bir değişimin eşiğinde iseniz astrolojinin rehberliğinden faydalanarak bu yolda daha hızlı ve doğru yolda ilerleme şansını yakalamak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu etkinin dikkat etmek gereken tarafı, birilerini kafanızda idealize ederek şıp sevdi olmak, sevgiyi başka birşeyle karıştırmak, bir de Venüs para konularını anlattığından ve para ile hayalcilik çokta fazla uyuşmadığından yaptığınız işlerde aldanma ve para kaptırma riski olacak. Venüs Balık burcundaki hareketine 21 Mart gününde kadar devam edecek. Güzel farkındalıklar yaşayacağınız, kalbinizin sevgi ile yıkanacağı ve şifalanacağı bir dönem olması dileği ile…

aa (2).jpg

Venüs Balık geçişinin burç bazında etkilerine bakalım,

Yükselen Koç burcu
: Bilinçaltı şifası ve sağlık konularında kontroller ve şifalanma için güzel bir dönem… Gizli bir aşk gündeme gelebilir…

Yükselen Boğa burcu: Hayalleriniz yolunda gitmek ve sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler yaşamak için güzel bir dönem…

Yükselen İkizler: Kariyer ve iş konularında daha şanslı olabilir ve kendinizi ön plana koyabilirsiniz…

Yükselen Yengeç: Uzaklardan gelecek haberler, kendinizi ve düşüncelerinizi şifalandırmak, seyahatler ve bu alanlarda güzel gelişmeler mümkün!

Yükselen Aslan: Parasal konular şanslı alanınız olacak, güzel bir yatırım, borsadan kazanç, ortak yapılan işlerden ve aileden gelecek parasal destek mümkün.

Yükselen Başak: İkili ilişkiler, ortaklıklar ve aşk konularında şanslı bir dönem…

Yükselen Terazi: İş yerinizde ve iş alanında güzel gelişmeler mümkün. İş yerinde aşk gündeme gelebilir…

Yükselen Akrep: Aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanı sizin için şanslı ve güzel gelişmelere açık alan olacak…

Yükselen Yay: Aile, eviniz ile ilgili konular vehayatınızda köklü, güzel gelişmeler getirebielcek bir etki. Kökler ve atalar şifası yapın mutlaka!

Yükselen Oğlak: İletişim, kardeşlerden ve yakın akrabalardan destekler ve kısa seyahatler alanı sizin için şanslı ve güzel gelişmeler getirebilir bu dönemde…

Yükselen Kova: Parasal konularda güzel gelişmeler mümkün, sadece güzel şeyler uğruna çok para harcamaya da dikkat edin…

Yükselen Balık: Sizin burcunuzda olduğundan bu etki en çok sizin hayatınıza güzellik getirecek, sevgi ile şifalamak, güzel gelişmeler yaşamak mümkün bu dönemde…



Güliz Kına
 
balık (2).jpg

Koç

Sınırsız enerjisiyle tanınan Koç burcundan Balık burcu sezonu onlardan yavaşlamasını ve duygularıyla baş başa biraz zaman geçirmesini isteyecek. Hayatınızda olup biten her şeyi işlemek için kendinize gereken sessiz alanı vermezseniz, bazı şeyleri güvenle ilerletmek zor olabilir – bu yüzden iç gözlem için zaman ayırın.

Boğa

Şu anda arkadaş grubunun ya da iş ekibinin duygusal sırdaşı gibi hissedebilirsiniz ve bu kolay bir rol değil. Bununla birlikte, diğer insanların duygularının farkında olmak ve etkilenmek aslında grubunuzun ihtiyaçlarını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Duygusal bir sünger olmak yerine, çatışmaları yumuşatmak ve bağlantılar kurmak için hassasiyetinizi kullanın.

İkizler

Şu anki kariyer yolunuz hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili İkizler burçları? Balık burcu sezonu bu ay iş hayatınıza ışık tutuyor ve sorumluluklarınızla duygularınızı sentezlemenize yardımcı oluyor. İşiniz söz konusu olduğunda duygularınızı kapıda kontrol etmenize gerek yok – yaratıcı ve hassas taraflarınızın sahne almasına izin verin. Profesyonel katkılarınıza daha da fazla derinlik kazandıracaktır.


Yengeç

Konfor alanınızın sınırlarını zorlamaktan hoşlandığınız yaz sezonuna yaklaşmamızla birlikte, Balık mevsimiyle ilgili bir şey sizi kabuğunuzdan çıkmaya teşvik ediyor. İnsanlarla yeni duygusal bağlantılar kurmak ve kalbinizi hayata yeni bakış açılarıyla açmak istiyorsunuz. Yazarak, okuyarak veya ders alarak anlamlı bir şeyin peşinden koşmak için ideal bir zaman.

Aslan

Balık burcu sezonunun duygusal enerjisi, içe bakmanızı ve en derin ihtiyaç ve arzularınızla iletişime geçmenizi sağlıyor. Kalbinize yakın ve değerli tuttuğunuz samimi duyguları inceliyorsunuz ve duyulmamış ilişki dramını veya duygularla ilgili tutulmayan sözleri hatırlıyorsunuz. Bu ay duygusal olarak temize çıkmaya ve kendinize karşı dürüst olmaya benliğinizi adayın.


Başak

Bu ay aklınız ilişkilerde olacak sevgili Başak burcu; savunmasız kalmamak veya kalbinizi açmak için meydan okuyorsun. Bire bir ortaklıklarınızda kontrol ihtiyacını bırakın ve Balık burcu sezonunun hassasiyetinin sizi sakladığınız duygu seli ile yumuşatmasına izin verin. Duygularınızı paylaşmak sadece bağlantınızı güçlendirecektir.

Terazi

Bu ay size programınızı öz bakıma daha yoğun bir şekilde odaklanarak yeniden yapılandırmak için güzel bir şans getiriyor sevgili Terazi. Başkalarını memnun etmek ve kendi yüksek beklentilerinizi karşılamak için isteklisiniz, ancak kendinize karşı da nazik olmanın önemini unutmayın. Herkesin yaptığı gibi kendinize zaman ayırmaya ve biraz şımartılmaya ihtiyacınız var! Kendinize birkaç gün izin verip, evde spa seansında kendinizi şımartabilirsiniz.

Akrep

Sanatsal imgelemler ve romantik duygular bu ay içinizden dökülüyor sevgili Akrep burçları ve duygularınızı güzel bir şeye dönüştürmenin her türlü yolunu bulacaksınız. Balık burcu sezonu sizin için yaratıcı bir yüksek noktaya işaret ediyor, bu yüzden tutku duyduğunuz projelerinize eğilin ve bir aşk ilişkisinde kaybolmaya izin verin. Size ilham veren şeylere ne kadar derine dalarsanız o kadar iyi.

Yay

Eviniz ve kalbiniz bu ay size sesleniyor sevgili Yay burçları! Bu yüzden bu sorumlulukları beslemek için spot ışıklarından biraz uzaklaşmaktan korkmayın. Bu, aile üyeleriyle duygusal olarak bağlantı kurmak veya sevdiklerinizle evde ekstra zaman geçirmek, geçmiş anıları yansıtmak ve birlikte yenilerini yapmak için harika bir zaman. Nostaljide kaybolmak bazen iyi hissettirir.

Oğlak

Bu ay bir iletişim denizinde yüzüyorsunuz sevgili Oğlak burçları, bu yüzden bildirim ekranınızı dolduran metinler, aramalar ve takvim davetleri tarafından ezilmemeye çalışın. Meşgul kalmak ve bağlantı kurmak iyidir, ancak duygularınızı ihmal etmek için koşuşturmacaya kapılmayın. İşe ek olarak, kendinizi beslemek için zaman ayırın.

Kova

Kendi kimliğinize aşırı odaklanmanızı sağlayan güçlü bir Kova sezonundan sonra, etrafınızdaki fiziksel dünyada kendinizi gerçekten var hissediyorsunuz. Finansal hedeflerinizde ilerlemek; işte veya ilişkilerde daha fazla inisiyatif almak için Balık sezonunun enerjisini kullanın. Şimdi verecek çok şey var sevgili Kova, bu yüzden zamanınız ve enerjinizle cömert olun – ödüllendirileceksiniz!

Balık

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Balık burcu! Güneş mevsiminizin mistik titreşimleri; yaratıcılığınız, duygusal hassasiyetiniz ve keskin sezgi duygunuz gibi sizinle ilgili en iyi şeyleri vurgulamakta. Şimdi tüm bunları dünyanın görmesi için sergilemek için bir şansınız var! Otantik ve açık olarak, başkalarına da daha empatik ve savunmasız olmaları için ilham vereceksiniz.




Marie Claire
 
✅Dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?

İhmalcilik, dikkatsizlik, zayıf iradelilik ,ne istediğini bilememe, hayat olayları karşısında kolay dağılma,mücadele yoksunluğu ve de kurban psikolojisine düşme potansiyeli verebilir ..Dikkat ❗❗❗


✅Konuşacağımız konular nelerdir?

⭕️İlişkilerde toparlanma dönemi olabilir.Ne kadar denense bile olmayan ilişkiler için ise,noktayı koyma dönemi.
⭕️Emlak,mal satma veya alma konuları ..
⭕️Alkol,uyuşturu ,bet,kumar gibi her türlü bağımlılıklar.
⭕️İlaç,ilaç sektörü,aşı,solüsyonlar.
⭕️Şifalanma,meditasyon .




Kadriye Yankın
 
2222.jpg

✅Venüs aşkı, ilişkileri, parayı, keyifleri, zevkleri, yiyip içmeyi, giyinip kuşanmayı anlatır haritalarımızda ♥️
✅Venüs Balık burcunu çok sever
✅Astrolojide asaletler diye bir kavram vardır ve Venüs asaleten Balık burcunda çok mutlu ağırlanır.
✅Çok özel bir misafirin evinize gelmesi gibi düşünün, Balık burcu da aynı böyle Venüs’ü yerlere göklere sığdıramaz, nerelere oturtsam, ne yedirip içirsem bilemez ☺️
✅Bu sebeple Venüs de rahat eder ve bizi de rahat ettirir bu dönem
✅Venüs Balık burcunda 3 hafta kalacak
✅3 hafta boyunca ilişkilerde kabulleniş ve romantizm temaları hakim olacak, barışmalar, affetmeler başlayacak ☺️
✅Daha çok sevgi, şefkat, yakınlık bekleyeceğimiz zamanlar, partnerimiz ve arkadaşlarımızdan...
✅Aradığımız yakınlığı bulamadığımızda da daha kırılgan olabileceğimiz zamanlar💔
✅İlişkilerde çıkardan ya da tutkudan çok sevgi, şefkat, merhamet temaları önplana çıkacağından, daha çok yardımlaşacağız, daha duyarlı olacağız ♥️
✅Bazıları ilişkilerine kendini fazla kaptıracak ya da fazla hayal kuracak
✅Hobilerimizle, sanatsal çalışmalar varsa, yazıp çiziyorsanız bunlarla ilgili bol bol ilham alacağımız zamanlar
♥️Sevgi ve mutluluk dolu bir 3 hafta olsun



Aslı Atmaca
 
2222.jpg



Bu, sizin için bir birey olarak kendi gelişiminizi ve yeteneklerinizi keşfetmeye odaklanacak
büyük bir yeni döngünün başlangıcını gösterebilir. Becerilerinizi ve zayıf yönlerinizi
ve neler başarabileceğinizi daha iyi tanımaya çalışın. Başkaları üzerinde daha iyi izlenimler
bırakabileceksiniz, ancak aşırı abartmayın.Yeterlisin. Öğrenmek ve daha fazla deneyim kazanmak için iyi bir zaman.
Çocukluğunuzdan beri hala bağlı
olabileceğiniz eski eğilimleri ve tutumları bırakın. Hayatınızın ruhsal boyutu daha büyük
olmalı ve evrenin anlayışını daha
derinlemesine araştırmak isteyeceksiniz. Bu süre zarfında şanslı olmalısınız ve ilişkileriniz
özgüveninizi geliştirmeye yardımcı olmalıdır.Sadece zorba olmamaya çalışın.

Venüs, Kova burcundan çıkıp Balık burcunun Su burcuna girerken Doğaüstü baştan
çıkarmaya teslim olun. Venüs, 25 Şubat-21 Mart 2021 tarihleri arasında mistik 12. ev
burcundan geçecek. Aşk Tanrıçası, insan kalbinin arzularının mistik fanteziyle
buluşmasını sağlayan bu yerleşimde rahat ve rahat hissediyor. Müstakil
Kova burcundan ayrılırken daha fazla romantizm, nezaket, şefkat ve sempati olacaktır.Sevgi Duyguları derinleşebilir ve
güçlenebilir ama aynı zamanda özverili olabilir. Bu hepimizin arzuyla acı çekmesine,
kalplerimizin anlam ve şiirle dolu olmasını isteyecek.Muhtemelen temas kurduğunuz güzel her şeye tekrar tekrar aşık olacaksınız. Bu burçta
Venüs yüceltilmiştir, yani hem gezegen hem de burç birlikte iyi çalışır ve her birinin en iyi
özelliklerini ortaya çıkarır. Bu durumda, her şey aşk, tutku ve hayallerimizin gerçeğe
dönüştüğünü görme yeteneği ile ilgili. Özel ilişki durumumuz ne olursa olsun, kendi istek
ve ihtiyaçlarımızı sadece partnerimizle değil,
aynı zamanda bir çift veya ekip olarak ikimizle de dengelemeye ihtiyaç vardır.Zaten önemli bir ilişki içinde olanlar için, kendimizi ortamlarımızla daha tutkulu ve şefkatli hale getirebildik. Balık'ta doğal olarak bir başkasıyla birlikte daha iyi çalışmaya istekli olacağız kendi istek ve ihtiyaçlarımızdan
fedakarlık yapacağımızdan değil, ancak bir ilişkide zaman zaman taviz vermeye istekli olmalıyız ve Balık'ta bu daha kolay olacaktır




KARMA ASTROLOG&YAŞAM KOÇU

İPEK BAĞIM
 
tumblr_pqbfme6FxG1trdezwo1_400.gifv


💗Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile 21 Mart’a kadar ikili ilişkilerde huzur ve romantizm etkisi altına giriyoruz.
.
💫Bu dönem başlayan ilişkilerde çiftler uyum için fedakarlık gösterip anlayışla ilerleyebilecek.
.
✨Sanatsal işlerle ilgilenenler için ilhamla dolu bir dönem olurken ilahi olarak bazı yönlendirmeler alacaklar.
.
📍Hayattan keyif alabileceğimiz alanlar yaratıp mutluluğa odaklanacağımız bir dönem olacak.


Hale Şahin
 
a1 (1).png


Aşkı öyle özledik ki.
Ruhumuz öyle darmadağın oldu ki.
Soğuk gecelerde ruhumuz öyle üşüdü ki.
Ne gidenleri uğurlayabildik,
Ne hala geçmişe veda edebildik,
Ne gerçekten seven bir yürek bulabildik.
Ya değer göremedik,
Ya da olanın kıymetini bilemedik...

Akrep, Boğa, Yengeç, Oğlak, Balık burçları aşk geliyor❤️


Buket’in bahçesi💐
 
a1 (2).png




Başak Dolunayı⠀

Bugün saat 11:17’de ruhumuzun ışığı Ay Başak’ta, benliğimizin ışığı Güneş ise tam karşıtı Balık’ta konumlanıyor ve Dolunay enerjisi aktive oluyor..⠀

🌕 Hayatımızın hangi alanında üretiyor, emek harcıyor, hizmet ediyor, titizlikle davranıyor, mükemmel olmaya çalışıyor, kendimizi beğenmiyor ve sürekli eleştiriyoruz? Peki bunun sebebi bu zamana kadar maruz kaldığımız eleştireler sonrasında içimizde bulunan onaylanma ihtiyacı olabilir mi?⠀

🌕 Karşılığında hangi alanda kurban ediliyor ya da kendimizi kurban hissediyoruz? Ya da neleri kurban ediyoruz? Yine bunların sebebi onaylanma ihtiyacımıza bağlanabilir mi?⠀

🌕 Hayallerimizin ya da rüyalarımızın içinde kayboluyor olabilir miyiz? Bir şeyleri fazla idealize ediyor ve gerçeklerden uzaklaştırıyor muyuz zihnimizi? ⠀

🌕 Hem bedenen hem zihnen hem de ruhen çalışmak ve üretmek yerine tembellik ediyor, aktif bir hayat sürmekten saklanıyor olabilir miyiz?⠀

İşte şimdi tam da bu analiz ve rüya, hayal ve gerçek, madde ve maneviyat, düşünceler ve duygular, zihin ve ruh hattında gerçekleşen Dolunay ile 17 Eylül Tarihi yakınlarında ektiğimiz tohumlarla ilgili sonuçları toplamaya başlıyoruz.. Bu hasadı yaparken ruhumuz detaylarda kaybolup, matematik hesabı yaparken benliğimiz büyük resme odaklanıyor ve inandıklarına tutunuyor olabilir, yanında Venüs’ün desteği ile karşılaştığımız sonuçları romantize etmeye meyilliyiz.. ⠀

💦 Bol bol su içmek önemli özellikle Dolunay zamanlarında, nefes çalışmaları, meditasyon yapılabilir, kendi başımıza yapabileceğimiz faaliyetler ile inzivaya çekilebiliriz..⠀

Sağlıklı beslenme, detox, diyete başlayabilir, sağlık kontrollerine özen gösterebilir ve kilo kontrolü, sağlık konularında desteklenebiliriz.. ⠀

🌾 Toprak ile uğraşmak, toprağa dokunmak, ağaca sarılmak (ekim zamanı değil tabi) ruhumuza iyi gelebilir..⠀

Dolapları düzenlemek, fazlalıklardan arınmak, sürüncemede olan ilişkileri bitirmek ve aslında bize ağırlık veren her tür bağı kesmek için bu Dolunay’ın enerjisinden faydalanabiliriz..





MerLunaLeo
 
ee3.jpg



İnançla,sevgiyle,şükürle,sabırla ektiğimiz tüm güzel tohumların artık toprağın rahminden doğup aydınlığa çıkma zamanı...

Biliyorum bugüne kadar çok çaba sarf ettin çok üzüldün,derin sularında boğuldun.Can havliyle "haketmedim" diye çığlıklarınla savruldun.Boşlukta Arafta bırakıldın.Yönünü kaybettin
yalnız kalmaktan korktun...

Artık gücünü toplayıp korkmadan dipsiz kuyulardan çıkma,yolunu yönünü bulma zamanı Kader çarkı dönüyor.Şer gördüklerin hayırlara gebe,doğuma az kaldı bu sancının bereketini hiç beklemediğin hiç ummadığın anda alacaksın kapını ansızın mucizeler çalacak bekle az kaldı direnme akışta kal.


Cânâ_Cânan
 
Aşk ve paranın gezegeni Venüs bugün Balık burcuna geçiyor. Üç haftalık bir zaman dilimi bu. Venüs Balık burcunda çift kısmetlidir. Güneş'in de Balık burcunda olduğu bu dönem; Balık burçları başta olmak üzere, doğum haritasında su grubu ( Yengeç ve Akrep )yerleşimleri olan herkese aşk, para, bolluk ve bereket getirecektir.


Aysun Koç
 
Son düzenleme:
Venüs 25 Şubat’ta Balık burcuna geçecek!

Venüs sevme, değer görme, paylaşma, işbirliği yapma, uyum yaratma, keyif alma ile ilgili olduğundan bu süreçte ilişkilerde daha yumuşak ve romantik havalar esebilir. Merhametli ve empatik bir tavırla yaklaşım gösterebiliriz. Affetmek ve kusurları görmemek (görmezden gelmek) isteyebiliriz.

Duygular sınırsızlaşır. Kısacası aşık olmaya meyilli zamanlar... Elbette bu durum aklımızı karıştırabilir ve mantığımıza uymayabilir ancak teslim olmak ve karşılıksız olsa dahi inanmak isteyebiliriz.

Üzücü olan şu ki; hayallere aşık hale gelebiliriz...


Yükselen Balık/Akrep/Başak burçları için bu transit güzel gelişmelere vesile olabilir.


Yaratıcı ve sanatsal uğraşlarda değerlendirmek için bu süreci kullanabiliriz. Ayrıca manevi ve ruhsal her çeşit terapiyi, hayır işini, fedakarlığı sevgiyle yapabiliriz. Kalbimize iyi gelen, yaralarımızı da iyileştirir.🤍

Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek dileğiyle..



Kozmikkiwi
 
Son düzenleme:
Venüs Balık’ta⠀

Aşkın, sevginin, güzellik ve estetiğin, paranın ve yatırımın gezegeni Venüs Hanım en ama en sevdiği konuma yani Balık seyahatine başladı bugün itibariyle 🥰

Bir gezegen rahat ettiği konumda evimizdeki halimiz gibidir, öyle rahat, öyle olması gerektiği gibi.. Dolayısıyla temsil ettiği konuları daha net yansıtır.. ⠀

Oğlak ile başlayan Kova ile devam eden son yolculuklarında romantik ilişkilerde kalpleri buz tutturmuş olabilir, bizi yatırımlara, sorumluluklara, daha çok arkadaşlıklara, sosyalleşmeye, özgürlüğe yöneltmiş olabilir ama şimdi biraz da kalpleri yumuşatma zamanı diyor 💕

Balık’ın ilişkilerinde fedakar, merhametli, maneviyatı yüksek ve sevgi dolu enerjisi ile birleşiyor ve bizlere bu enerjiyi yansıtıyor olacak.. İçimizdeki sanatçıyı ortaya çıkarmak, duygularımızı kağıda dökmek, dile getirmek, sarıp sarmalanmak istemek mümkün zamanlar 🐣 Rüyalarımız Güneş’in Balık seyahati ile arttıysa daha da artış gösterebilir, bir de Merkür buraya gelince zihnimiz hepten bulanabilir 👁⠀

💫 Estetik operasyonlar için uygun zamanlardır, sonuçlar daha da beğeneceğiniz şekilde olabilir.. ⠀
💫 Rüya defteri tutmaya başlayabilir, bu konuda kitaplar okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz (google> rüyada köpek görmek gibi değil ama) 😅
💫 İçinizdeki sanatçıyı keşfedebilir, farklı yeteneklerinizi ortaya koyarak kendinizle vakit geçirebilirsiniz; yazmak ya da boyamak gibi, bu da bir çeşit meditasyondur..⠀

#akrep #balık #boğa #yengeç #oğlak burçlarında kişisel gezegenleri olanlar için destekleyici zamanlar..





MerLunaLeo
 
969a6fdb4e50c0208e39138570125cfce37ac68d.gifv


25 ŞUBAT-21 MART Arasında Venüs yüceldiği balık burcundaki seyahatine bugün başladı
bu demek oluyor ki 3 hafta boyunca aşk,merhamet,şifa,romantizm ,
hayalperestlik ve para gibi konular yükselicek ve gündemize oturacak .Bu dönemde daha çok sevmek ve sevilmek aşkı daha çok hissetmek isteyeceğiz ,kafamızda idealize ettiğimiz aşkı bulmak için daha fazla çaba harcayabilir ve birazcık fazla hayalperest davranabiliriz!
Aşkla şifalanabilir ama bir okadarda fazla hayallere kapılarak kendimizi olmadık bir aşka kurban edebiliriz aman dikkat!!Bu dönemde para ve bereket akışımız hızlanabilir ve biraz nefes alabiliriz .Sanatsal ve yaratıcı yönümüz artabilir hayattan daha fazla keyif almak isteyebiliriz.
Bağımlıklarımız artabilir ve belkide hayattan keyif almak için fazla bağımlı hale gelip kendimize zarar verebiliri bu yüzden bu dönemde hiçbir duyguyu abartmamaya ve fazla akışta savrulmamaya dikkat etmeliyiz .Balık burcunun o iyileştirici şifa verici gücünü çalıştırıp duygusal yaralarımızı iyileştirmek ve aşkı kendimize çekmek için aslında harika bir dönem !
Bu dönemde eski acılarımıza bağımlılıklarınıza tutunarak kurban olmayı değil,şifalanarak yeniden aşkı bulmaya ve aşkı keşfetmeye odaklanırsanız kazanan siz olursunuz
Platonik aşklar artabilir ama siz siz olun gerçeklerde kalmayı ve gerçek aşkı yaşamayı seçin !
Sevgiyle aşkla kalmanız dileğiyle💜


Burcu Pervane
 
Venüs balık burcuna geçiş yaptı ve 21 mart'a kadar burada kalacak..

İlişkiler adına yılın en güzel zamanlarından biri olabilir.Resmen havada aşk kokusu var😉 Artık ilişkiye bakış açımız değişecek daha fedakar, affedici olunacak günlerdeyiz diyebilirim. Sorunlu ilişkilerinizi toparlayıp romantik günler geçirebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz anda geri dönüşler, düzelmez denilen ilişkilerin toparlandığına şahit olabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye adım atabilir. Bu dönem artık ilişkilerin keyfinin çıkarılacağı, ilişkilerde çatışmaların yerini huzura bırakacağı bir süreç olacaktır. Ancak karşı tarafı fazla idealize etmekten kaynaklanan hayal kırıklıklarına karşıda dikkatli olmalısınız. Estetik değerlerinde önem kazanacağı bu transitte görselliğinizde de değişikliğe gidebilirsiniz. Aşk ve sevgi dolu bir ay olsun❤️


miraastroloji/Lütfiye
 
739fa5d652cf2c25100de3871abfcd151c580a2b.gifv

Benim de mi düşüncelerim olacaktı,
Bende mi böyle uykusuz kalacaktım,
Sessiz, sedasız mı olacaktım böyle?
Çok sevdiğim salatayı bile
Aramaz mı olacaktım?
Ben böyle mi olacaktım?
#OrhanVeli


Veee Venüs Balık Burcunda... Majesteleri Tahtında kısaca 💜🙏

25 Şubat 21 Mart arasında #Venüs güzelliğin aşkın, sevginin gezegeni gökyüzünün prensesi en rahat ettiği yerde yani Balık Burcunda... Seven sevdiğine sevdiğini söylemez burda haykırır, adını dağlara yazar, karşılık bulamazsa kafasından aşağı benzin döküp yakmaya kalkar, arabeske bağlayıp alkole vurur kendini

Şaka bir yana 😁 ki her şakanın altında bir gerçek yatar.Sevgi pıtırcığıyız arkadaşlar 21 Marta kadar, ne jestler,ne teklifler gelir bu ara amaa altını çiziyorum gölgesi çalışırsa da şarampole yuvarlanan kamyon misali tepetaklak eder.Yükselelim tamam ama yine de çok yükselmeyin düşüş olursa çakılmayın benden söylemesi

Haricinde sanatsal bakış açısıda nasibini alacak tabiki bu açıdan,yaratıcılık gerektiren işler yapanlar için muazzam bir açı ,ilham perileri uçuşacak etraflarında

Yılın ilk 2 ayı çok sertti, Mart bize iyi gelecek,hızlı ve rahat bir enerji genel olarak, o zaman hepimize güzellikler getirsin Venüs Balık Süreci ,Herkese çok galp 💜🙏😁 sizde yoruma 💜 atın illa sevgilinize atmayın,cimrilik hiç yapmayın bana da atın (astrolog alıngan çıktı,işte bunlar hep venüs balık 😘)


Kollektife Farkındalık ve Katkı Olsun Aşkla
Karma Astrolog Aynur EVCİMEN
 
Venüs, 25 Şubat’ta yüceldiği Balık burcuna♓️ geçti💓. Venüs, Balık burcunda 🐠 iken romantik, duyarlı ve hassas oluruz. Venüs, Balık burcunda iken sevgimizi karşılıksız veririz ancak ilişkileri ve partnerimizi fazla idealize edip daha sonra hayal kırıklığı da yaşayabiliriz. Platonik ilişki yaşamaya eğilim gösterebilir, kolay da kırılabiliriz❗️Venüs, Balık burcunda iken evrensel sevgi ve anlayışın artmasını, fedakar ve bağışlayıcı olunmasını da sağlayabilir. Ruhsal ve felsefi konularla daha fazla ilgilenebiliriz. Müzik dinlemek🎶, şiir yazmak, estetik ve keyifli ortamlarda bulunmak isteyebiliriz.

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız

a1 (6).jpg


Astrolog Zeynep Özlem Yalçın
 
f3dc660f48c32ac9ffa81a632e4b2f6a0e9b8bd2.gifv

Bu dönemde; İkili ilişkiler her zamankinden kolay ve bir o kadar zor olabilir. Balık burcunun içe dönük ve içsel bakış açısını dışarıya çıkartmakta zorlanabilir, bizi kimsenin anlamadığını düşünebiliriz.

Romantik anların artması.

Cinsel ihtiyacın artması.

Sevgiyi hissettirmek ve hissetmek ihtiyacı.

Sevebilme potansiyelimizin farkına varmak.

Sevgi ihtiyacında artış.

Yeni ilişkilere adım atmak.

Öz değerimizi anlamak.

Merhamet duygusunda artış.

Affetmek.

İlişkilerimizi şifalandırmak.

Konfor ihtiyacımızı sevgi algısıyla beslemek.

Kitap ve şiir yazmak.

Gibi durumlar gündeminizde olabilir.

Her sevginin önce kendi içinde başlayıp evrene yayıldığını ve kendi değerimizde insanları hayatımıza çektiğimizi unutmadan en verimli şekilde değer algımızı yükseltip içimizde sevgi tam’lığına ulaştığımız bir süreç olması niyetimle🙏🏼

Sevgi iyileştirir❤️


Sibel Mygl
 
X