25 Şubat - 21 Mart 2021 Venüs Balık Burcunda - Burçlara Etkileri

051fa8172f63c9dcbf220cdc5af554ada5fdefee.gifv

25 Şubat-20 Mart
Venüs-Balık burcunda
▪️İlişkilerimizde daha affedici,şefkatli,merhametli olacağımız bir dönem olacaktır.
▪️Romantik gelişmeler yaşanabilir. Duygularımızı içtenlikle dile getirebiliriz.
▪️Barışmalar,romantik başlangıçlar yaşanabilir.
▪️Dikkat etmemiz gereken kendimizi,karışımızdakine aşırı adamamalı ve merkezinize koymamanız olacaktır.
▪️Yardımseverlik,maneviyat,ilahi aşk gibi yönelimler gündemimiz olabilir.

“Affet ama asla unutma, yoksa tekrar incinirsin. Affetmek bakış açını değiştirir. Unutmak aldığın dersi kaybettirir...”
Anonim.


İlayda Aşkın
 
3446fc1f61232b4a6eb3f27be8599d8784445955.gifv

⭐Sevgi, aşk, ilişkiler, uyum, güzellik, öz değer duygumuz, hayattan aldığımız haz, sevgiyi alma ve verme şeklimiz Venüs'ün konularıdır. Venüs balık burcunu çok sever.

⭐Bu dönemde ilişkilerimizde daha verici, romantik, duygusal, affedici, hassas ve uyumlu davranabiliriz.

⭐Birisine yakın olmak, duygularımızı aktarmak , sevmek ve sevilmek ihtiyacımızın arttığı ve maneviyat duygumuzun çok yoğun oldugu bir dönem içindeyiz.

⭐Bazılarımız yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkilerimizde paylaşimlarimizin artacağı, şifalanacağimiz bir sürece girebiliriz.

⭐Bu dönemde güzelleşmek için yapılacak bakımlardan ve işlemlerden güzel sonuçlar alabiliriz. Çok önemli operasyonlar için Başak dolunayının etkilerinin bitmesini beklemek iyi olacaktır.

⭐Venüs'ün balık burcundaki hareketi en çok balık, yengeç ve akrep burçlarına iyi gelecek.

Sevgiler ❣️



Merve Atalar
 
72957687ee69bc41ee08258ee00d82c77cf3c56b.gifv

Venüs, bugün itibari ile balık burcuna geçiş yaptı ve 21 mart tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek.

Venüs balık burcunda yüceldiği yerdedir. Hatta o kadar yücelir ki, kişi sevgi anlayışını fazla idealize edebilir ve böylelikle kişi sınırlarını korumakta zorluk çekebilir.

Kurtarıcı rolüne bürünmeyi sever. Kendi öz değerini buna bağlayabilir. Karşımdaki insanı derdinden kurtarabilirsem, değerli olurum gibi. Zaman zaman bu durum fazla kabullenicilik olarakta karşımıza çıkabilir. Bunların sonunda ise kurban durumuna düşer ve bu psikoloji ile savaşır.

Venüs balık biraz tembellikte verebileceği için platonik aşklara yönelim görülebilir. Aşkı çok sihirli, kendiliğinden yürümesi gereken bir olgu gibi algılayıp bazen bununla ilgili sorumlulukları kabul etmekte zorlanabilir.

Bu kişi için para çok önemli değildir. Arkadaşlıklarında, hassas, derin ve şefkatlidir. Aynı zamanda yaratıcı konularla ilgilenmekten haz alır.

21 marta kadar herkes birbiri için kahraman gibi davranabilir yani☺️
Sevgiler💕



AstroYeliz
 
Venüs 25 Şubat- 21 mart tarihleri arasında Çok sevdiği balık burcunda yücelimden hayatlarımıza etki edecek...
Hepimizin balık evlerinde, bereket, bolluk, aşk, para ve olumlu gelişmeleri olacaktır...
Özellikle su grubundaki akrep balık yengeçlere, oğlak ve boğalara da iyi gelecektir..
Son kavuşumu pallas olduğu için,
venüs cebi hediyelerle dolu ve yoğun olan kendini feda edebilecek bir aşkla geliyor..
Bu dönemde platonik aşklara, kendini feda etme güdüsünde olan aşıklara, bağımlı olduğunuz kişilere, kurban olmak gibi hislere dikkat!!!!
Gökyüzünün iyicil venüsü, güneşle yakınlaşacak, ardından yöneticisi neptünle kucaklaşacak...
Bol sevgi, vicdan, merhamet, aşk, yaratıcılık, sanatta başarı, yeni keşfedilen sanatçı kişiler, romantiklik, para, affetme, hoşgörme verecektir...
Sanki bir kayıkta uzanmışsınız, gözleriniz alabildiğine mavi gökyüzünü görüyor...
Su durgun, çıt yok...
Siz ve yüreğiniz baş başa...
İlahi sevgi sarmış sizi, aydınlık ve sıcacık...
Cebinizde sevdikleriniz, aşklarınız, saf yüreğiniz..
Durgun suda, etten kemikten ayrılmış,
sadece huzur 🙏
İyicil Venüs pamuklarla sarılmış evine hoşgeldin 🙏


Yeliz Çağlayan
 
af48c8c6a14a53ac015af768df7d8a7abc4e5318.jpg


Venüs Balık Burcunda (25 Şubat - 21 Mart)​

Aşk sınır tanımamaktır 💙🌈🦋👼🏼

“Aşk bir peri masalı değildir ama Venüs, Balık'ın büyüleyici okyanuslarında yüzdüğünde bir defalığına istisna yapıyoruz.

Sevgi, güzellik ve duygusallık tanrıçası Venüs, Neptün'ün yönettiği Balık burcundaki tüm sınırları ortadan kaldırırken, 'aşk karşılık beklemeden sevmektir'
cümlesini hatırlatmakta.

Venüs balık burcunun değişken sularında yüzerken, 'Sevgi koşulsuzdur' .
Kozmosun sarhoş edici aşk iksiri, Balık burcundaki Venüs, ilk görüşte aşık olma fikrine eşdeğerdir.
Balık burcundaki Venüs bize koşulsuz olarak nasıl sevileceğini öğretir.

Bu süreçte; Canlı hayal gücünüzden yararlanın; rüyalarınızı yazmak için gecenin ortasında uyanın.
kendinizi şımartın ve olabildiğince sevginizi dile getirin ve paylaşın, bu dönemde muhteşem bir aşk hikayesi sizi sarıp sarmalayabilir kendinize izin verin.

Balık burcu zodyak'ın son burcudur, mantıktan ziyade duyguları ifade eder ve içinde yaşadığımız bu 3 boyutlu dünyanın perdesinin ötesindeki alemi yönetir. Bu geçiş evren ile daha güçlü bir bağlantı kurmamızı sağlarken, artan şefkat ve koşulsuz sevgi anlayışını destekliyor.
Rüyalardan ve uykularımızdan sorumlu olan burcumuz balık, Venüs’e ev sahipliği yaparken gece boyunca size ilham verecek rehber rüyalar görebilirsiniz.
Örneğin hamilesiniz ve çocuğunuza isim düşünüyorsunuz, bu süreçte isim rüyalar kanalıyla size bildirilebilir.
Bu geçiş sırasında bir rüya günlüğü tutmanızı öneririm.



İzlenmesi Gereken Filmler
Aşk Engel Tanımaz.
Aşk ve Gurur




Sezen Tatlı
 
Venüs Balık burcuna geçti..yuvasına..En sevdiği,ait olduğu yere.Yani..herkes ait olduğu yere marş marş..Taşlar yerine oturacak aşk meşk konusunda.Bilinmezlikler bitecek. Mutlu olduğu yere sığınacak kenarından köşesinden herkes. Tırım tırım macera aramalar bitti.Pembe panjurlu ev hayalleri kuran ilişkiler is coming..Bakalım,kim nerde kiminle mutlu olmak isteyecek..Ak koyun,kara koyun belli olacak..Bu dönemde de gelmeyen daha gelmez




Billurella
 
a1 (8).jpg

VENÜS BALIK BURCUNA GEÇİYOR:
Aşkın Yüceliği 💚

25 Şubat'ta Venüs, Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçecek. Venüs, Balık burcunda yücelir. Venüs Balık konumu aşk ve ilişkiler adına en güzel konumlardan birisidir. Çünkü aşkın yüce bir duygu olduğunu, saf sevgiyi, affediciliği, koşulsuz sevgiyi Venüs Balık ile öğreniriz.

🌱Venüs Balık dönemi boyunca aşk hayatımız adına olumlu etkiler ve destekler almamız mümkün. Merkür de retrodan çıktığına göre ilişkilerde yeni kararlar ve adımlar için Şubat sonundan itibaren Venüs Balık konumunu iyi değerlendirebiliriz.

🌱Sevdiğimizi severken daha çok sevmeyi sevmek ve öğrenmek, karşılık ve koşul beklemeden de sevebilmek, sevdiklerine ve kendine karşı bağışlayıcı olmak Venüs Balık'ın yaptığı şeylerdir. Mart ayı aşk hayatı için güzel ve olumlu destekler alıyor.

🌱Balık burcu şansın, kısmetin ve bereketin burçlarından biridir. Venüs de şans gezegeni olduğuna göre Venüs Balık sürecinde aşkta, kariyerde vs. çifte şanslar, kısmetler, çokluklar karşınıza çıkabilir.

🌱Yükselen burçlarına göre
Balık, Yengeç ve Akrepler'in bireysel başarı ve kişisel gelişimleri adına yaratıcılıklarına kullanabilirler. Aşk hayatları adına şanslı bir dönem. Yengeçler'e özellikle uzaktan aşk gelebilir.
İkizler, Terazi ve Kovalar'ın finansal ve kariyer konularında çifte şans ve kısmet önüne gelebilir. İşleriyle duygusal bir bağ da kurabilirler.
Koç, Aslan ve Yaylar'da bilinç altı şifalanma, geçmiş yaraların affedilmesi gibi daha ruhsal ve manevi bir arınma süreci olabilir.
Başak, Boğa ve Oğlaklar ikili ve sosyal ilişkilerinde daha duygusal ve ılımlı bir bir tutum sergileyebilirler. Aşk hayatları adına da şanslılar.



Lyssa Tarot
 
4db91ab4e0c93be609973e9f21bd53a043ec6722.gifv

❤️Yaşasın!! Venüs yüceldiği Balık burcuna geçti ve 21 Mart’a kadar bu burçta kalacak.

🌈 Venüs Akrep kırmızı renkse Venüs Balık gök kuşağının bütün renkleridir diyebiliriz. Mistiktir, büyülüdür ve romantiktir. Ayakları devamlı bulutların üzerinde dolaşır, hayaller kurar ve koşulsuz aşka, ruh eşine inanır. Aşka, sanata ve tüm güzelliklere aşıktır. Şefkatlidir, sıcaktır, güzel ve cazibelidir. Hisleri kuvvetlidir, empati ve artistik yetenekleri gelişmiştir. Venüs burada kendini tüm gücüyle ve zerafetiyle ifade etme fırsatı bulur.

🌺Venüs Balık burcundayken hayaller çabuk gerçekleşir, ruhsal frekansı çok yükseltir, ilahi aşkı deneyimlemeyi arzular ve kendini buna adayabilir. Sevdiklerini idealize etmek, fedakarlık ve kendilerini adamak Venüs Balık burçlarının doğasında vardır ve bu yüzden aldanmalara açık olabilirler.

🎼Venüs Balık zamanı sanat, şiir, dans, müzik ve ilham için bu dünyaya gönderilmiş bir hediye gibidir. Venüs Balık burcundayken her türlü sanatsal ve spiritüel faaliyetle uğraşmak sadece Balık burçlarına değil diğer burçlara da başarı getirir.
Bu dönemde karşılaştığınız ya da birlikte olmaya başladığınız insanlar da ruh eşleriniz olabilirler.

🌻Bu büyülü geçişten genel anlamda en olumlu faydalanacak burçlar Balık, Akrep, Yengeç, Boğa, Oğlak burçları ve bu burçlarda gezegenleri olanlar olacaktır. Başak ve Akrep burç ya da yükseleni olanlar için ise ilişkiler açısından çok büyük şans getirecektir.

Sevgi ve ışıkla
~Derya
 
2222.jpg

Venüs, 25 Şubat itibariyle yüceldiği, kendini rahat ifade edebildiği balık burcuna yerleşiyor. 21 Mart’a kadar balık burcunda kalacak. Venüs balık burcunda, “affedicilik, bağışlayıcılık, merhamet, duygusal olarak kendini adama, feda etme, karşılıksız sevgi, bir olma bilinci” ile çalışır.


Bu dönem başlayan ilişkiler, romantik, duyguları oldukça yüksekte yaşayan, ilişkiyi ve karşısındaki kişiyi idealize eden karakterde olur. İlişki için bir şey yapmak, karşınızdakine koşulsuzca kendinizi adamak, sağlıklı egonun sınırlarını kaldırmak ve kendi merkezinizi, partnere odaklamak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak etki altında kalma, aşık olma çok daha kolaydır. Mantık filtresi aradan kalkar. Onun yerini idealizm ve romantizm alır. Duyguları göstermek, sevgi alışverişi bakımından oldukça olumlu olsa da “ayaklar yerden kesilebilir.” Bir örnek vereyim balığın kendini adamasına ve aşk anlayışına. Astrolojide tarikatlar, 12. ev ve balıkla temsil edilir. Çünkü sorgu yoktur, kendini adadığın bir inanç vardır. Teslimiyet vardır. İlahi aşk bilincidir balığın aşkı. O yüzden merkezinizde kalabilmek önemli. Bu dönem başlayan ilişkilerin ihtiyaç duyacağı tek şey, bir tutam sorgu ve mantık. Problemleri, olanı görmezden gelmeme ya da gözüne perde inmemesi. Beyaz atlı prens, kara koyun çıkmasın. Görmek istediğinizi mi görüyorsunuz bu soruya yanıt aranabilir. Sevgi ve aşkı, kendini feda hatta kurban etme algısıyla eşleşmesi, Venüs balığın gölge yönünü çalıştırmak olur. Ama yine söylüyorum, kesinlikle romantik, duygusal, empati kurabilen ilişkiler zamanı!

Mevcut ilişkiler için vericiliğin, romantizmin, duygusal paylaşımın yüksek olacağı bir dönem. Arası limoni olanlar, Venüs balık dönemini değerlendirin. Kalbin sınırları, duvarları olmayacak. Özellikle 13 Mart’ta balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Hemen ardından 14 Mart’ta Venüs’ün Neptün ile kavuşumu kesinleşecek. SADECE ÖZEL İLİŞKİLER İÇİN DEĞİL, kırgın olduğunuz ya da size kırgın olan birileri varsa, (21 Mart’a kadar ama özellikle 13-14-15 Mart günleri) affediciliğin yüksek olacağı, barışmak, aranızı düzeltmek için çok çok güzel tarihler. Değerlendirin.

Venüs, bizim mutluluk anahtarımız. Bizi bu dönem ne mi mutlu edecek? Maneviyat, duyguları, sezgileri, bilinçaltını beslemek. Yaratıcılık gerektiren işler için harika. Sanatsal çalışmalar, bilinçaltı çalışmaları, spiritüel konularla ilgili eğitimler için harika. Venüs elbette aynı zamanda evrensel finans göstergesi. Balık, bir akış ve bolluk bilincidir. Bu dönem, bolluk bereket çalışmaları yapmak için de değerlendirilebilir. Estetik, güzelleşme, bakım için tam vakti!



Astrolog Fulya Uçar
 
e35fa374ddaafbe6890160a345732819e7fd0159.gifv



İdealist ve romantik aşklara hazır mıyız?

Bugün itibari ile Venüs yücelimde olduğu balık burcuna geçiş yapıyor ve 21 Mart’a kadar da bu burçta seyahat edecek. Venüs balık burcunda güzellik, rahatlık, keyif, zevkler ve estetik gibi özelliklerini rahatlıkla sergileyebildiği ve mutlu olduğu bir konumdadır.

Venüs balıktayken aşk ve ilişkilere yönelim şu şekilde olacaktır:

▪ İdealist
▪ Yumuşak ve hassas
▪ Duygusal
▪ Kabullenici
▪ Karşılıksız sevgi
▪ Romantik
▪ Karşısındakini ve ilişkiyi gözünde fazla idealize eden
▪ Karşısındaki kişiye ve ilişkiye gerçekçi bakamamaktan kaynaklı hayal kırıklığına açık
▪ Fedakâr
▪ Platonik aşklar
▪ Aşkta gözü kör
▪ Kafa karışıklıkları
▪ Kurtarılmayı bekleyen bir kurban rolü gibi özetleyebiliriz.

Balığın çift karakterli ve değişken bir burç olmasından dolayı kolayca iki kişi arasında kalabiliriz ya da ilişkiyle alakalı karar vermekte güçlük çekebiliriz.

Çift karakterli oluşu aynı zamanda çifte şans olarak da nitelendirilebilir. Çünkü Venüs küçük paralar ve şans gezegenidir aynı zamanda.

Bu süreçte sanatsal ifadeler daha romantik ve duygusal etkiler taşıyabilir. Aynı zamanda ilham, yaratıcılık ve hayal gücü için de aradığımız enerjiyi kolaylıkla bulabiliriz.

İnsanlara yardım etme, yardım kuruluşlarında görev alma, muhtaç durumda olanların elinden tutma gibi faaliyetlerle Venüs balık sürecini olumlu anlamda çalıştırabiliriz.

Su elementi burçlarda (yengeç, akrep, balık) gezegen yerleşimleri ve önemli noktaları olanlar bu dönemden olumlu anlamda faydalanabilirler.

Özellikle de balık ve yükselen akreplerin aşk ve finansal alanda desteklendiği bir dönem diyebiliriz.



Ece Ayan
 
8a7a1d34a8a4562faf0aa9ede013bb145f1aac65.gifv


Aşkın, sevginin gezegeni Venüs 25 Şubat’ta
yüceldiği balık burcuna geçiyor ve 21 Mart’a kadar da burada ilerleyecek.

İkili ilişkilerde karşılık beklemeden seveceğimiz, oldukça fedakar bir döneme giriyoruz.

İlişkilerimizde idealist olabilir, gerçekleri görmek istemeyebiliriz. Tam olarak aşkta, gözümüzün kör olacağı bir dönem yaşayabiliriz. Fazla beklentiye girmek sonrasında bizi üzebilir.

Derin ve yoğun ilişkiler kurmak isteyebiliriz. İlişkilerde bu yüzden hassas, alıngan durumlar yaşayabiliriz.

İlişkilerde kafamız çok karışabilir. Bir şeyler oluyor ama ne olduğunu bile anlamlandıramayabiliriz. Olaylarda çok verici olurken de aynı şekilde tepki görememek bizi biraz zorlayabilir. Bu yüzden bu dönemde özellikle ilişkilerde sınır çizmek bize yardımcı olabilir.

Tabi bu dönemde, sevgimizi gizlemek, platonik olmakta isteyebiliriz.

Finansal konularda belirsizliklerin, değişkenliklerin de olacağı bir dönem. Finansal anlamda kararsız kalabileceğimiz durumlar yasayabiliriz.

Son olarak da kendimize değer vermeyi unutmayalım
 
25 Şubat’ta Venüs Balık burcuna geçiyor ve 21 Mart’a kadar bu burçta.Bu geçiş en çok ilişkilerimizi etkileyecektir.İlişkilerin rengi değişiyor; daha romantik, sezgisel,yumuşak,ayaklarınızı yerden kesecek ilişkilerin zamanı başlıyor. Balıkta burcundaki aşk tanrıçası ile aşkımızı her şeyi kucaklamaya ve affetmeye çalışıyoruz. Daha kolay baştan çıkarıcıyız. Aşkın atmosferini tamamen değiştirirken uzun süredir ilişkilerinde sorun olanlarda sevgi kavramını tekrar masaya yatırarak kopuşların tetiklenmesini sağlarken,bazılarının ise ilişkilerine can suyu olabilir.Ani öfke patlamaları olanlarda ise daha keskin kararlarda karşılaşabiliriz.


Evrim Seda
 
Yaratılanı severim, Yaratandan ötürü"Yunus Emre...

25 Şubat itibariyle Venüs Balık dönemi başlıyor... Venüs 'den Neptün'e bir yolculuktur ademoğlunun karmik serüveni.. dünyevi hazdan birlik bilincine ulaşma ve hiç olma.. bütün tasavvuf öğretilerinin özüdür aslında işte gökyüzünün ikinci iyicili Venüs Balık burcunda sevgi, estetik, bolluk,cömertlik,sanat, ilham, yaratıcılık, görsellik konularında yücelir. Sevgi,sevdikleri alışkanlıkları konusunda idalist bakış açısının kendi kendisini kandırmaması sınavıdır.Venüs Balık transiti Güneş,Ay, yükselen, Merkür, Venüs,Mars , kuzey & güney ay düğümü Balık burcunda olanların hayatlarına güzel dokunuşlar getirebilir, Yengeç ve Akrepler içinde destekleyen açıları olacaktır....

Basak,Balık,Yay ve İkizler için birazcık parasal, estetik,ask konularında temkinli olmaları gereken bir dönem.22Mart Venüs Koç burcunda ates burçları hazır olun:))



Ebru Tek
 
5a413831508177cc3519c33ec7188c1d83f31073.jpg

Canım Venüs Balık'a geçti ve 26 Şubat - 21 Mart arasında Balık seyrini sürdürecek. 🐠 Balık'ın haritanızda yönettiği evlere bolluk, bereket gelecek. 😍

Venüs Balık enerjisini doğru çalıştırmak için daha çok affedici olmak, merhamet göstermek, ilahi sevgiye sığınmak gerekir. Burası beşeri sevginin ilahi sevgiye dönüştüğü, yaratılanı yaradandan ötürü sevmenin altını çizen bir enerjidir. En çok da kendini affetme üzerine çalışabilirsiniz. Gölge yönünü çalıştırmak ise kurban psikolojisi yaratacaktır. Platonik aşklar veya bağımlılık enerjisi arkada çalışabileceği için, mutluluğu baltalayabilir. Aman diyeyim!

Yükselen Akreplere ve Boğalara
aşk gelebilir.
Yükselen Kova ve Aslanlar, para konularında şansı yakalayabilir.
Yükselen Yay ve İkizler aile ve mesleki konularda,
Yükselen Koç ve Terazi fiziksel ve ruhsal sağlık konularında şifalanma,
Yükselen Yengeç ve Oğlaklara beklediğiniz eğitimlere katılma şansı yakalamak, sınavda başarı elde etmek gibi kafa açıcı konularda,
Yükselen Balık ve Başaklara ise ben- biz hattında önemli aşkları hayatınıza getirebilir ya da olan ilişkiler evliliğe gidebilir. Kendinizi kurban hissettiğiniz, sizi ilahi ışıktan alıkoyan ilişkilerden uzaklaşma ihtiyacı da hissedebilirsiniz.

Venüs'ün Fomalhaut etkisinde olduğu bugün ve yarın tüm dilekleriniz için yaradana sığınabilirsiniz. Bütünün hayrına olsun! 🙏



Sevgiyle 💓
Karma Astrolog Gizem Sak
 
Çok şükür Venüs Balık dönemi başladı. Şükür diyorum çünkü Kova dönemi baya bir largedı. Şimdi romantik aşkların, gerçekten temas edebilmenin, ‘aşkın’ aşk hallerinin zamanındayız. Tabii ki samimiyet, içtenlik, merhamet, tölere edebilmek, uyumlananilmek, akışla ilerlemek mümkünken; kurban/kurtacı rollerine biraz dikkat etmek gerek... Özellikle Akrep, Yengeç, Balık, Boğa ve Oğlaklar güzel etki altındalar. 13 Mart Balık Yeniayı’nı beklesinler. Ancak şunu da söylemek de fayda görüyorum; bu dönem başlayan ilişkilerde bir şeyleri çok da fazla görmezden gelmeyin. 9 Mart civarı özellikle çoğu ilişkide yol ayrımları, aldatmalar, aldanmalar olabilir. Venüs düğümlerle kare yapıp Neptün ile kavuşacak sonuçta. Stockholm Sendromları’na dikkat derim.


Begumtells
 
balık love (2).jpg

25 Şubat akşamı Venüs, Balık Burcu’na giriş yapacak. Venüs, Boğa ve Terazi burcunun yönetici gezegenidir ama Venüs, Balık Burcu’nda yücelir. Dolayısıyla Venüs’ün temsil ettiği konularda hepimiz için güzel bir dönem başlamak üzere.
Peki, Venüs deyince aklımıza ne gelir? Aşk gelir, aşk! Ayrıca ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, finansal konular, gayrimenkul ve estetik – sanat konuları da Venüs sembolizminin içeriğini oluşturur.
Demek ki ilişkiler adına güzel bir döngü başlamak üzere. Yeni aşklara yelken açmak, evlenmek ya da ortaklıklı iş konuları için güzel bir dönem. Ayrıca mülk almak, taşınmak, evde tadilat yaptırmak için de en doğru zamanlar.
Estetik müdahaleler, cilt bakımları ve dış görünüşte değişiklikler yapmak için de doğru bir zaman başlıyor.
Peki, bu genel etkinin haricinde, sizin özelinizde ek olarak ne gibi etkiler sizi bekliyor, merak ediyor musunuz? O zaman buyurun, yükselen burcunuza göre, haritanızda Balık burcuyla temsil edilen evinize giriş yapacak Venüs’ün etkilerini bir mercek altına yatıralım.

Yükselen Koç​


Özlem hissedeceksiniz.
Venüs sizin 12. Evinizde transitte olacak. 12. Ev biraz kontrol dışı konuları anlatır hayatımızda, ama Venüs iyicil bir gezegen.
Öncelikle bilinçaltınıza, korkularınıza, endişelerinize iyi gelecek, sizi şifalandıracak.
Gizli düşmanlarınızla uyum aradığınız, problem yaşamak istemediğiniz bir dönem olacaktır.
Fakat Venüs 12. Ev transitleri platonik aşkları hortlatabilir, istemsizce bazı aşklara özlem duyabilir, biraz kendi kendinizi yiyebilirsiniz.


Yükselen Boğa​


Sürgünden dönen ümitleriniz var sizin…
Yönetici Gezegeniniz Venüs, 11. Evinize giriş yapacak.
Hayatınızı değişikliklerle yoluna koymak ve yeni yaşam hedeflerinizi hayata geçirmek için güzel fırsatlarla karşılaşıyor olacaksınız.
Sosyal çevre ilişkileriniz gayet hareketli. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceğiniz bir ay olacaktır. Aşk hayatınız da her an renklenebilir, gayet sosyal ve çapkın bir aydasınız. Aşk fırsatları var.
Kariyer çevrelerinde de dikkat çekiyorsunuz. Bazılarınızı kariyerinde çok güzel haberler bekliyor olabilir.


Yükselen İkizler​

Star ışığınız fazla mı geliyor?

Venüs kariyer evinize, 10. evinize güzel haberler getirmek üzere geliyor. Bir kere ay boyu kariyerinizle dikkat çekeceksiniz. Üstlerinizle ve kariyer çevreleriyle iletişiminiz gayet güzel. Bazılarınızın kariyerinde güzel gelişmeler olabilir.

Venüs’ün 10. Evinizde gerçekleştireceği transitle girdiğiniz her ortamda dikkat çekeceksiniz. Size bir popülerlik verecektir Venüs.

Ayrıca söz, nişan ya da evlilik gibi planlarınız varsa tam zamanıdır.

Yükselen Yengeç​


Hayata pembe gözlüklerle bakmayı özlemişsiniz.
9. evin konuları geniştir ve Venüs bu geniş konular içerisinde iyicil enerjisiyle size destek veriyor olacak.
Öncelikle hayata bakış açınıza iyi gelecektir bu transit. İnanç konularını, yaşam felsefenizi, dünya görüşünüzü besleyecektir.
Eğitim konularınız varsa ya da mahkemelik bir gündeminiz, bu konularda güzel bir destek sunuyor size gökyüzü.
Yurt dışı bağlantılı gündemleriniz varsa ya da yurt dışı bağlantılı bir ticaret yapıyorsanız Venüs’ün desteğini göreceksiniz.


Yükselen Aslan​


Maddi bereketiniz göz dolduracak.
Finansal bir gösterge de olan Venüs, 8. Evinize, yani finans evinize çok iyi gelecek.
Gelir giderleriniz, banka ödemeleri, kredi kartları, krediler, vergiler, sigorta, tazminat, miras, bütün finansal konular dikkat çekiyor ve alacaklarınız için Venüs size bonkör davranıyor.
Aşk hayatınıza ve bilhassa da cinsel hayatınıza da iyi gelecektir Venüs’ün Balık transiti, söylemedi demeyin. :KK66:



Yükselen Başak​


Canınız aşk mı çekiyor?
Her türlü ikili ilişkiyi anlatan 7. Evinizde, ilişki ve uyum gezegeni Venüs’ü ağırlıyor olacaksınız. Aşk yüzünüze her an gülebilir, sorunlu ilişkiler tatlıya bağlanabilir.
Evliliğinizde uyumlu zamanlar yaşayabilir ya da eşinizden güzel haberler alabilirsiniz.
Şayet ortaklıklı ticari süreçleriniz varsa, işlerinizin uyum içerisinde, tıkır tıkır işlemesi için güzel bir destek geliyor size.


Yükselen Terazi​


Kariyeriniz huzur veriyor nihayet.
Venüs’ü, kariyerinizi, iş ortamınızı ve sağlığınızı anlatan 6. Evinizde ağırlıyor olacaksınız.
Tabii ki iş ilişkilerinizi olumlu anlamda etkilerken, bilhassa ekip çalışmaları açısından son derece uyumlu bir ay olacak sizin için. İş arayanlar için sürpriz gelişmeler yaşanabilir.
Şayet kronik sağlık problemleriniz varsa Venüs size şifa vermek için yanı başınızda olacak.


Yükselen Akrep​


Aşka gönül vermenin tam zamanı.
Aşkın gezegeni Venüs, 5. Evinizde, yani aşk evinizde olacak. Bu ay sürpriz aşklara çekilebilir, hali hazırdaki ilişkinizi ise bir rayına oturtabilirsiniz.
Çocuklarımızı da anlatan 5. Evde Venüs, onlarla olan iletişiminizi güzelleştirirken, onlarla beraber yapılacak aktiviteleri daha da keyifli kılıyor.
İçinizde sanatın herhangi bir dalına yetenekli bir yükselen Akrep varsa, Venüs’ün yaratıcı enerjisiyle çok daha kreatif olacağınızı da eklemek isterim.


Yükselen Yay​

Evinizin, ailenizin içinde bir huzur var.

Sizlerin 4. Evinde transitte olacak Venüs, ailevi ilişkilerinizde daha uyumlu olmanıza yardımcı olacak. Aileyle yapılabilecek aktiviteler ön plana çıkacaktır.

Venüs finansal bir gösterge de olduğu için bir mülk gündemi ya da taşınma konularını da ön plana çıkarabilir. Ya da aileyle bir para pul gündeminiz olabilir.

Evinizi güzelleştirmek, yeni bir mobilya, eşya almak istiyorsanız da tam zamanı olduğunu söylemek isterim.


Yükselen Oğlak​


Herkese keyif veriyorsunuz!
3. evin konuları geniştir ve Venüs bu geniş konular içerisinde iyicil enerjisiyle size destek veriyor olacak. Öncelikle iletişiminizle, tatlı, uyumlu yönlerinizle bu ay ön plandasınız. İlla ki uyum arayan bir yapıdasınız.
Kardeşlerle, yakın akrabalarla ya da çocukluk arkadaşlarınızla ortak planlarınız, gündemleriniz olabilir.
3. ev Venüs transitleri şanslı imzalar, sözleşmeler, ortaklıklı işler konularında da size güzel fırsatlar sunabilir.
Ayrıca kısa seyahatleri anlatan 3. evinizdeki bir Venüs transitini, kısa süreli tatil kaçamaklarıyla da değerlendirmenizi tavsiye ederim.


Yükselen Kova​


Para akışınız keyif verecek!
Finansal bir gösterge de olan Venüs, yine bütçenizi anlatan 2. Evinizde transitte olacak. Demek ki finansal konularda size çok güzel destekler sunacak.

Kiminizin eline sürpriz paralar geçerken, kiminiz de bir maddi gediğini kapatacak. Bu ay bazılarınıza güzel bir mülk haberi de gelebilir
İyicil Venüs’ün bazılarınıza kariyer anlamında da iyi geleceğini not düşmek isterim.


Yükselen Balık​


Popüler miyiz ne?
Yükseleninizden geçen Venüs elbette size bir güzellik, çekicilik, bir tatlılık veriyor bu ay. Lütfen albeninizin farkında olun. Venüs’ün size verdiği o güçlü manyetik enerji ile ilişkilerinizde çok güzel yol alabilirsiniz.
Ayrıca yükselenden geçerken dış görüntünüzde bir değişiklik yapmak için çok uygun bir zaman olduğunu söylemek isterim. Saç, baş, sakal, estetik müdahaleler iyi sonuç verecektir.
Sanırım bu transitin tek gölge yanı açılacak iştahınız olacaktır; aman dikkat!




Astrolog Uygur Gür
 
155519692_2860736934246806_1825434232568120173_n.jpg

Venüs Balık Burcu Transiti - (25 Şubat – 21 Mart 2021)

-“İyiyim desem yalan olur, kötüyüm desem inancıma dokunur.
En iyisi şükre vurayım dilimi, belki o zaman kalbim kurtulur.”

Venüs, Balık burcunda 25 Şubat ile 21 Mart 2021 tarihleri arasında transitini gerçekleştirecek.

Bu transit süresince aşkı, sevgiyi, arzuları, güzelliği, şehveti, uyumu, zevki, sanatı ve ilişkileri anlatan Venüs, sınırları ortadan kaldırmaya çalışan, “aşka aşık” olan, aradığı aşkın sınırsız ve herşeyi kapsayan olmasına bakan özelliklerini ortaya çıkartır.

Rüyalarda veya masallarda olabilen bir ilişkiyi isteyen, ruh eşini ya da ruh ikizini arayan, inandığı her şeyi sorgulatan ve görünenin ötesinde derin (ruhani) bir aşkın özlemini duyan, hayalperest, romantik, hassas, nazik, şefkatli, narin, iyi/yumuşak kalpli, empati kurabilen, ilham veren şiirsel bir tavırla yaklaşan, sanatkar, müziksever ve senfoniye karşı ilgi duyan yapısıyla birlikte;

Sevgisinde bağışlayıcı, derinden seven, çok fazla verici/fedakar ya da başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı olarak kurtarma ihtiyacında “kurtarıcı” rolüne girebilen yapısını da gösterecektir.

Ayrıca, duygularını ruhen teslim ettiği için hayal ettiği ile gerçekte olan aşk/ilişki türü arasında yanılsamalar yaşaması ve fazla özveride bulunması sebebiyle hayal kırıklığı yaşamak, dramatik ve duygusal patlamalarda bulunmak, küsmek, mızmızlık yapmak, melankolik davranışlar göstermek, sürekli “beni özledin mi?” diye sormak ve de merhametli yapısı ile kişisel sınırlarını belirleyememekten dolayı başkaları tarafından manipüle edilmek, istismar edilmek gibi negatif özellikleri de ortaya çıkartacaktır.

Bunun dışında sezgiselliğimiz de artış, empati kurabilme, maneviyata, inanca ve dini değerlere yönelik düşkünlüğünü, tutuculuk (muhafazakarlık) göstermeyi, bir şeye ya da birisine tam anlamıyla güvenme ihtiyacımızı, iç sesimiz ile ilahi olanla bağlantımızı (Allah inancımızı) ve kadersel (kaderci düşünce tarzı) olduğunu hissettiğimiz durumlara yönelik tavrımızda da artış olacaktır.

12 – 15 Mart tarihleri arasında Venüs ile Neptün yaklaşık derecelerde kavuşum yaparak ilerleyecekler.

Çevremize ve ilişkilerimize “toz pembe gözlüklerle” bakacağımız için, ilişkilerimiz içerisinde olumlu düşünmeyi, “zorlukların üstesinden gelirim” gibi hissettirse de, başkaları tarafından manipüle edilmek, aldatılmak ve kandırılmak gibi negatif durumlarında ortaya çıkabileceğini gözden kaçırmamak gerekir.


Ortaklaşa yapılan işlere yönelme ya da partneri/ilişkinizi “gözünüzde fazla büyütme” gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Görünüşe aldanmayın ve aşırı pembe gözlüklerle bakmamaya çalışın çünkü bu transit geçtikten sonra ilişkiniz içerisinde yaşadığınız hayal kırıklıkları sizde kalben acı ve hüzün hissedebileceğiniz sonuçlara da sebebiyet verebilir.


Sanatsal, yaratıcı ve hayal gücü ile ilgili bir işiniz var ise, “ilham geldi” diyeceğiniz harika bir zamandır.

Bu zaman içerisinde yapılabilecek en güzel davranış muhtaç olanlara yardım etmek olmalıdır. Sokakta yaşayan kişilere ister yiyecek ister giyecek olsun yardımda bulunmak, sokak hayvanlarını beslemek ve şefkat göstermek, muhtaç ve ihtiyacı olan her canlıya yardım ederek ilgi göstermek, maneviyatınızda ve ruhsal enerjiniz de pozitif etki almayı sağlamlaştıracak.

Ayrıca dua etmek, namaz kılmak, meditasyon yapmak olumlu sonuçlar almanıza vesile olacak ve göreceğiniz rüyalarınıza da dikkat edin, gerçekleşme olasılığı yüksek olacaktır.


Selin Çeğilli
 
X