• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş üstü evlenmemiş aşkı bulamamış kızlar

25 yaşındayım bir zamanlar ne kadar hızlıydım ne çabuk aşık oluyor muşum şimdi YOK YOK AŞK YOK.sanırım aşk haklarımı harcadım :((((

25 yasındayım ama gozumu actım bırını gordum (Barıs ) ondan baskada kımse olmadı bırlıkte dıılız artık ama ondan baska kımse yı dusunmedım bıle aklımın ucundan bıle gecmedı

ya kızlar bende 23 yaşındayım 21 yaşındayken unv okurken aşık olmuştum bir sene çıktık sonra beni bıraktı başkasıyla evlendi ama ben onu o kadar seviyordumki boyle bi aşk yok ya nasıl acı cektim her gununm zehirdi agladım agladım agladım şimdide arıyo beni ben seni cok sevdim cok seviyorum felan dedi sebebinide soylemiyo ben görüşmemek için elimden geleni yapmaya calışıyorum ama kendimi engelleyemiyorum o beni sevsede sevmesede onunla bir saniye geçirmek bir ömür mutluluga bedel evli ama sizce ne yapmalıyım kızlar sadece görüşüyoruz başka bişe yok ya o aradı arayalı hayatıma bi heyecan geldi sanki ucacak gibi bi his nasıl anlatsam hayatıma renk geldi ya aşk nasıl bişe boyle ya offf allah herkese aşık oldugu insanla evlenmeyi nasip etsin ben yıkıldım enkaz halindeyim

aaaaaaaaaaa ben varııımmm beeenn en başlarda benim olmam lazım burdaaaa delikafadulden alkisalkisalkis

Yaaa memleketin haline bak ajanlar bile evde kalıyoo:1shok:
sen aşkı bulmadın mı kızım de get mesaj kirliliği yapma alla alla :olmaz:
otuz yaşı seviceksin ajanımm itinayla davranacaksın bunun kırkı ellisi var sen daha otuzun başı su koyverdin bi titre de kendine gel ayolllkötükedihüso

Nerdesin sen bakımmm aklıma gelmişken :uhm:

ya kızlar bende 23 yaşındayım 21 yaşındayken unv okurken aşık olmuştum bir sene çıktık sonra beni bıraktı başkasıyla evlendi ama ben onu o kadar seviyordumki boyle bi aşk yok ya nasıl acı cektim her gununm zehirdi agladım agladım agladım şimdide arıyo beni ben seni cok sevdim cok seviyorum felan dedi sebebinide soylemiyo ben görüşmemek için elimden geleni yapmaya calışıyorum ama kendimi engelleyemiyorum o beni sevsede sevmesede onunla bir saniye geçirmek bir ömür mutluluga bedel evli ama sizce ne yapmalıyım kızlar sadece görüşüyoruz başka bişe yok ya o aradı arayalı hayatıma bi heyecan geldi sanki ucacak gibi bi his nasıl anlatsam hayatıma renk geldi ya aşk nasıl bişe boyle ya offf allah herkese aşık oldugu insanla evlenmeyi nasip etsin ben yıkıldım enkaz halindeyim

tabii ki görüşmeyeceksin, evli biri olarak seninle iletişime geçmesi yeterince iğrenç karşılık vermen de öyle olur..eden bulur, bunu düşün geri dur.

Aman Allahım çok yanlış ve tehlıkelı bır durum .. Hem çok gençsin tabıı kı sanırım o da çok genç .. geçici mutluluk .. bi kere evli bir insanlar bıraz heyecan arara ve bunun için kim olursa olsun kullanmak ısterler .. ve arkalarını dönüp gıtmelerı kolaydır .. Arkadasım ayaklarının yere basmasını sağla ve bu adamla mümkünse hiç görüşme .. bırak yasadıgın aşk geçmişte kalsın ..hem seni bırakan baskasıyla evlenen bir insanın " seni seviyorum" a inanma .. halt etmış o .. seven erkek gercekten sevıyorsan sevdiğini bırakıp baskasıyla görüşmek degıl evlenemez dokunamaz bıle ..
ararsa görüşme
ararsa uzak dur ..
Çok gençsin kendini uçuruma atarsın .. walla çok abarttın demeyin çünkü çok önemli bir durum bu ..

Aman Allahım çok yanlış ve tehlıkelı bır durum .. Hem çok gençsin tabıı kı sanırım o da çok genç .. geçici mutluluk .. bi kere evli bir insanlar bıraz heyecan arara ve bunun için kim olursa olsun kullanmak ısterler .. ve arkalarını dönüp gıtmelerı kolaydır .. Arkadasım ayaklarının yere basmasını sağla ve bu adamla mümkünse hiç görüşme .. bırak yasadıgın aşk geçmişte kalsın ..hem seni bırakan baskasıyla evlenen bir insanın " seni seviyorum" a inanma .. halt etmış o .. seven erkek gercekten sevıyorsan sevdiğini bırakıp baskasıyla görüşmek degıl evlenemez dokunamaz bıle ..
ararsa görüşme
ararsa uzak dur ..
Çok gençsin kendini uçuruma atarsın .. walla çok abarttın demeyin çünkü çok önemli bir durum bu ..
evet oyle ama ne yapayım onunla bir saniye geçirmek bir ömür mutluluga bedel bende inanmayorum sevdigine ama ne yapayım sevsede sevmesede ben kendimi engelleyemiyorum biliyorum ondan başkasını sevemiyecegim hiç degilse evlenene kadar sevdigimle beraber olayım hayatımda birkere secvdigimle zaman geçireym niyeti kullanmak degil benden oyle şeyler istemiyor sadece görüşüyoruz ya biliyorum yanlış yapıyorum ama yapmasam ben mutsuz olacam bu sefer allahım inşallah hepimize aşkların en güzelini yaşatır şu sevdadan kurtar beni allahım

bende 28 yaşındayım....aşkı buldum sanmıştım..4 yıl beraberdik...sonra olmadı onun hataları yüzünden...ayrıldık...sonra başka birine aşık oldum...çok sevdim hemde....ama o da şerefsiz çıktı....şakkıdı topiğime bakmak isteyenler

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/296639-of-delirece287im-art305k.html

sana gelince arkadaşım...tek kelime söyliycem....UZAK DUR!!!

topiğimi okursan sevinirim

tam bam telime deydin ha

Valla 30 yaşındayım kızlar 25 yaşımdan itibaren her sene evlilikle ilgili kriterlerim arttıkça arttı 30 oldum şimdi de bakıyorum kafamda öyle mükemmel bir tip yaratmışım ki malesef öyle bir erkek yoktur dünya üzerinde :roflol: aşkı zaten direk geçiyorum mevzusunu bile yapmadan :delphin:

kızlar ben de 29 oldum.ve hala hayatımın aşkı yok.1 yıl flört ettğim ve sonunda bu benim hayatımın erkeği dedğim biriyle nişanlandım.nişanlımı çok sewmiştim aşıktım onaben.çıkan ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldık.ve yine yalnızım.ve de üzgün.hayatımın erkeğini bekliyorum.nerde acaba şimdi.biran önce çıksın istiyorum karşıma...

ben hep "özel biri vardır ve o seni gelip bulacak" masallarıyla yetiştim. o yüzden bazen kızıyorum anneme. bazen de "evet var" diyor bi yanım halen. kaydirigubbakcemile2

ben de bulamadım kısmetlerimden de hoşlandığım kimse çıkmıyo hoşlanmadan sevmeden evlenilir mi bu aralar gündemim bu

sevmeden asla evlenılmez...Çok buyuk bı hata..severek evlnıyoz da kavga anında gÖzumÜz dÖnuyo...sevmesen???bırdaha yuzune bakrmısın?ben bakmam kımse bakmaz..sevnce dayanamıon..

kızlar kac ay oldu aranızda askı bulan var mı bakıyım bende son durum su erkek arkadasım olmıycagını bıle bıle geldı bu yaz benı gordu benım gelmıycegımı bılıyo du ama kendıde gelıyorum falan demedı aılemı bırakama dedı oyleyse benı nıye gordu ve gıttı sımdı 1 ay oldu hıc konusmadık msn sılmıyor sadece bu yanı ask falan yok sevmeden de olmaz acaba etrafımdakı bır suru kısı gıbı ornekler var 37 35yaslarında ve hala bekar mı olacagım kısmetsızım sanırım umarım sızler guzel haberler verırsınız bana

Back
X