Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk
tez gıderız ınsallah
nasılsınız
25 yaşındayım bir zamanlar ne kadar hızlıydım ne çabuk aşık oluyor muşum şimdi YOK YOK AŞK YOK.sanırım aşk haklarımı harcadım(((
aaaaaaaaaaa ben varııımmm beeenn en başlarda benim olmam lazım burdaaaa delikafadulden alkisalkisalkis
ya kızlar bende 23 yaşındayım 21 yaşındayken unv okurken aşık olmuştum bir sene çıktık sonra beni bıraktı başkasıyla evlendi ama ben onu o kadar seviyordumki boyle bi aşk yok ya nasıl acı cektim her gununm zehirdi agladım agladım agladım şimdide arıyo beni ben seni cok sevdim cok seviyorum felan dedi sebebinide soylemiyo ben görüşmemek için elimden geleni yapmaya calışıyorum ama kendimi engelleyemiyorum o beni sevsede sevmesede onunla bir saniye geçirmek bir ömür mutluluga bedel evli ama sizce ne yapmalıyım kızlar sadece görüşüyoruz başka bişe yok ya o aradı arayalı hayatıma bi heyecan geldi sanki ucacak gibi bi his nasıl anlatsam hayatıma renk geldi ya aşk nasıl bişe boyle ya offf allah herkese aşık oldugu insanla evlenmeyi nasip etsin ben yıkıldım enkaz halindeyim
Aman Allahım çok yanlış ve tehlıkelı bır durum .. Hem çok gençsin tabıı kı sanırım o da çok genç .. geçici mutluluk .. bi kere evli bir insanlar bıraz heyecan arara ve bunun için kim olursa olsun kullanmak ısterler .. ve arkalarını dönüp gıtmelerı kolaydır .. Arkadasım ayaklarının yere basmasını sağla ve bu adamla mümkünse hiç görüşme .. bırak yasadıgın aşk geçmişte kalsın ..hem seni bırakan baskasıyla evlenen bir insanın " seni seviyorum" a inanma .. halt etmış o .. seven erkek gercekten sevıyorsan sevdiğini bırakıp baskasıyla görüşmek degıl evlenemez dokunamaz bıle ..ya kızlar bende 23 yaşındayım 21 yaşındayken unv okurken aşık olmuştum bir sene çıktık sonra beni bıraktı başkasıyla evlendi ama ben onu o kadar seviyordumki boyle bi aşk yok ya nasıl acı cektim her gununm zehirdi agladım agladım agladım şimdide arıyo beni ben seni cok sevdim cok seviyorum felan dedi sebebinide soylemiyo ben görüşmemek için elimden geleni yapmaya calışıyorum ama kendimi engelleyemiyorum o beni sevsede sevmesede onunla bir saniye geçirmek bir ömür mutluluga bedel evli ama sizce ne yapmalıyım kızlar sadece görüşüyoruz başka bişe yok ya o aradı arayalı hayatıma bi heyecan geldi sanki ucacak gibi bi his nasıl anlatsam hayatıma renk geldi ya aşk nasıl bişe boyle ya offf allah herkese aşık oldugu insanla evlenmeyi nasip etsin ben yıkıldım enkaz halindeyim
evet oyle ama ne yapayım onunla bir saniye geçirmek bir ömür mutluluga bedel bende inanmayorum sevdigine ama ne yapayım sevsede sevmesede ben kendimi engelleyemiyorum biliyorum ondan başkasını sevemiyecegim hiç degilse evlenene kadar sevdigimle beraber olayım hayatımda birkere secvdigimle zaman geçireym niyeti kullanmak degil benden oyle şeyler istemiyor sadece görüşüyoruz ya biliyorum yanlış yapıyorum ama yapmasam ben mutsuz olacam bu sefer allahım inşallah hepimize aşkların en güzelini yaşatır şu sevdadan kurtar beni allahımAman Allahım çok yanlış ve tehlıkelı bır durum .. Hem çok gençsin tabıı kı sanırım o da çok genç .. geçici mutluluk .. bi kere evli bir insanlar bıraz heyecan arara ve bunun için kim olursa olsun kullanmak ısterler .. ve arkalarını dönüp gıtmelerı kolaydır .. Arkadasım ayaklarının yere basmasını sağla ve bu adamla mümkünse hiç görüşme .. bırak yasadıgın aşk geçmişte kalsın ..hem seni bırakan baskasıyla evlenen bir insanın " seni seviyorum" a inanma .. halt etmış o .. seven erkek gercekten sevıyorsan sevdiğini bırakıp baskasıyla görüşmek degıl evlenemez dokunamaz bıle ..
ararsa görüşme
ararsa uzak dur ..
Çok gençsin kendini uçuruma atarsın .. walla çok abarttın demeyin çünkü çok önemli bir durum bu ..
ya kızlar bende 23 yaşındayım 21 yaşındayken unv okurken aşık olmuştum bir sene çıktık sonra beni bıraktı başkasıyla evlendi ama ben onu o kadar seviyordumki boyle bi aşk yok ya nasıl acı cektim her gununm zehirdi agladım agladım agladım şimdide arıyo beni ben seni cok sevdim cok seviyorum felan dedi sebebinide soylemiyo ben görüşmemek için elimden geleni yapmaya calışıyorum ama kendimi engelleyemiyorum o beni sevsede sevmesede onunla bir saniye geçirmek bir ömür mutluluga bedel evli ama sizce ne yapmalıyım kızlar sadece görüşüyoruz başka bişe yok ya o aradı arayalı hayatıma bi heyecan geldi sanki ucacak gibi bi his nasıl anlatsam hayatıma renk geldi ya aşk nasıl bişe boyle ya offf allah herkese aşık oldugu insanla evlenmeyi nasip etsin ben yıkıldım enkaz halindeyim
ben de bulamadım kısmetlerimden de hoşlandığım kimse çıkmıyo hoşlanmadan sevmeden evlenilir mi bu aralar gündemim bu