• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş üstü evlenmemiş aşkı bulamamış kızlar

bi 26 lık kıtır daha geldi kaydirigubbakcemile3
ben de buldum sandım,yanıldığımın farkında olarak mafoldumben
herkes için herşeyin hayırlısını diliyorumopuyorumnanaktan

Kizlar bende 24 ve tik yoook nolcak boyle asksiz gerci gelen teklifleri geri cevirdim simdi dimdizlak kaldim saka biryanada ben bir yuva kurmak ve asik olmak issstiiiyoooruuum ya erkan petekkaya gibi birini istiyorum ama sanki cok varda birde siparis veriyorum

cok sevdik de noldu.bıraktı gitti işte..aşk maşk bunlar mideye yumruk yemekten baska bişi degil..ama işini bilirsen sen de mutlusu da olmaz..bakın size tavsiyeeee: kimseye bişeyinizi anlatmayın..olur ki sorarlar gecmişinizi falan.erkek arkadaslarınızı falan sakın ama sakın gercekleri sölemeyin..takıyolar..yeminlen sonra da bırakıyolar..25 yasında biri olarak sölim..sakın eski erkek arkadaslarınızdan bahsetmeyin sizi ne kadar cok seviyosa sevsin bahstmeyin..zorluyosa da yalan atın..e mi? hadi bahtımız acık olsun

kızlar neler yaptınız var mı buraya yazıpda suan askı bulan

sohbet edelım benı unutmayın burda 27 yasında işsiz askı bulamamıs bu kızı )))) eeee guleyım yınede yılım ılk gununde

meslek var mı senın ben lıse mezunuyum aöfde okuyorum bır yandan ama kaldım bu sene 2 yım yıne kasıyerlık yaptıum hep ayakta bıktım cıktım bır daha asla yanı basvurdum ama ses yok cagrı mrkz falan ya sız

bende iş bulursam Allah ın izniyle mali müşavirlik stajıma başlıcam..Allah kolaylık versinn bize...

inşallah allah yardım etsınde bulalıım iş onemlı ..lısans mezunusun sanırım ne guzel hıc olmassa o tam

Back
X