25 yas ustu seni seviyorumlar fikir?

Cilekcetiner

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
364
86
318
39
slm bayanlar. bir sorum olucak. uzun zaman sonra yeni bir iliskiye basladim. ama iliski yasamayi unuttum nerdeyse cok merak ettim. sevgiliniz size ciktiktan ne kadar zaman sonra askim ve seni seviyorum demeye basladi. sizce nekadar surede denmesi normaldir. fikirler lutfennnn bekliyorum

Bencede hissederek söylemek önemli zamanı hiç mühim değil. Önemli olan samimi duygular bence. Belirli bi zamanı olduğunu düşünmüyorum. Benim eşim nisanliyken bile bana aşkım bitanem demezdi. Evlendikten sonra demeye başladı o da çok çok hiloş dedi yani:) ama her hareketi her bakışı aşkım diyor zaten. Yani bakislarinda ne hissettiğiniz önemli. Hayırlısı olur inşallah

Zaman değil önemli olan sevdiğini sana hissettirmesi yoksa öyle lafla seni seviyorum demenin ne önemi var kii

içinizden geldiği an denmesi önemli ben sevgilimle görüşmeye başladıktan iki ay sonra bi anda arabada giderken ona bakıp aşık olduğumu hissetmiştim, o an da söyledim ve içimden gelen bi an olduğu için kıpkırmızı olduğumu da hissetmiştim. ona da yansıtmışım ki sağa çekip beni sımsıkı kucaklamıştı.

:eek::eek:Eşim, beni sevdiğini söyledi ve bunun üzerine denemeye karar verdim. İlk günden sevdiğini söyledi:KK51::KK66:. Şeytan tüyü vardı kocamda. İlk gördüğümde hiç beğenmemiştim hiiiiiç dikkatimi çekmemişti:eek: neyse çok konuştum böyle işte

slm bayanlar. bir sorum olucak. uzun zaman sonra yeni bir iliskiye basladim. ama iliski yasamayi unuttum nerdeyse cok merak ettim. sevgiliniz size ciktiktan ne kadar zaman sonra askim ve seni seviyorum demeye basladi. sizce nekadar surede denmesi normaldir. fikirler lutfennnn bekliyorum

2 hafta 3 gün beş saat sonra demeli bence..:KK8:
yoksa ayrıl, ondan iş çıkmaz..:KK53:

=Ssssssss :KK14:
sevgilinle beraberken az konuşmalısın.
aklına her geleni sorma ve söyleme.
dikkatli ol. düşünme yetilerin de çok zayıflamış çünkü.

cok mantikli bir soru sordum merak ettim paylasmak istedim heralde hissederek demesi onemli bunu biliyoruz ama nekadarda hissetti sizin karsi taraf merak ettigim buydu neysee

cok mantikli bir soru sordum merak ettim paylasmak istedim heralde hissederek demesi onemli bunu biliyoruz ama nekadarda hissetti sizin karsi taraf merak ettigim buydu neysee
ben samimiyetle bilmedğimden öyle dedim alınma lütfen
söylediğinde ne hissettiğimi hatırluyorum nerede olduğumu ne düşündüğümü :) ama inan ki zaman kavramım yok o yüzden çok çok önemli bile olsa kalmıyor aklımda..
yoksa gün hatta saat tutan kızlar var mutlaka birileri yazar güncel tut :KK66:

Back
X