Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dermoskim ete treatmant . Muhakkak deneyim eczanelerde var fiyatı 39.50 tl ve içeriği muhteşem . Eczaneyede sorun içeriğini gerçekten çok etkili
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözaltımda çok hafif morluk vardı belli belirsiz doktor bana bu kremi yazmıştı ama almamıştım dediginiz kadar iyi mi ?
herkese merhaba,
eczacım tester olarak vichy nin liftaktiv serisinden bir göz çevresi kremi verdi.4 paket verdiği için hala kullanmaktayım :) ben çok beğendim. ilk başta etki etmiyor sandım. ama düzenli kullanıma devam ettim. bu arada yaşım 25 çizgilenme çok yok ama hafif mimik çizgilerim var ve canımı skıyolardı. şu an hafiflemeye başladı ama bu tester bittikten sonra ne almam gerektiği konusunda düşünüyorum çünkü vichy de liftaktiv ret ha die bi çeşidi daha var ve bi çok forumda da la roche posay redermic c yi çok tavsiye ediyorlar. ikisi arasında kararsız kaldım.kullananlar varsa fikir verebilirler mi?![]()
hala aynı soruya cevap ararken kendi konumu buldum iyi mi
4 sene olmuş konuyu açalı ve ben hala bu sorunu çözemedim.
yaş ilerleyip cilt bakım konularına daha profesyonel baktıkça yaptığım hataları görebiliyorum.
benim en büyük sorunum nemmiş ve bunu çözmek için 30 yaşı beklememem gerekiyormuş meğer,
şu an kuruşluğun yanında bolca çizgim var maalesef.
bir ara düzensiz bir şekilde sebamed kullandım.
bugün M.Asan markasının daha çok nemlendirme özelliği olan kremini aldım.
düzenli kullanmaya çoook kararlıyım, gelişmeleri de burdan yazarım artık![]()
27 yaşındayım ve annemden miras+aşırı kuru cilt+sigaradan ötürü gerek kaz ayaklarım gerekse cildimdeki sarkmalar aldı başını gidiyor. Lorealin çok ürününü denedim. Hatta geçen sene sömestır tatilinde şirinevlerdeki süvari mağazasında bir bayan beni bi güzel kafalayıp loreal revitalift lazer X3'ün gece-gündüz kremi ve göz serumunu aldırdı ama 6-7 ay düzenli kullanmama rağmen en ufak değişim olmadı. Lorealden soğudum o gün bugündürsüper bir başlık tebrik ve teşekkür ediyorum " esra "
anı dert bende de var, yaşım 25 göz altımda derin çizgiler oluştu, kaz ayakları çıkmaya başladı
uyku düzensizliği, kötü alışkanlıklar falan hep tetikliyo biliyorum ama değiştiremeyeceğim şeyler var.
"asortie" orlane önermiş, teşekkürler ama fiyatına baktım 110 tl diyor en düşük, o yüzden pek bana uygun değil
süvari kozmetikte çalışan cilt uzmanı bana Loreal Triple Active Eyes Göz Kremi (tam ismi bu sanırım,olmayadabilir) bunu önerdi. loreal in 25-30 yaş için üretilmiş göz kremiymiş. hiç deneyen var mı? yoksa tester olarak kendimi kullanıcam
![]()
23 tüm 24 e girdim aynen göz altımda derinleşmeye başlayan kırışıklıklar varrr..![]()