Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nivea aqua sensatıon tavsiye ederm
2 aydır kullanıyorum,çok memnunum
fiyatı da çok uygun
Arkadaşlar merhaba...başlıkta da yazdığım gibi yaşım 25,ve göz çevremde hafiften çizgiler,torbalanmalar başladı.çok geç olmadan bişeyler kullanmak istiyorum..çok fazla makyaj yapan biri değilimdir o yüzden pahalı kozmetik ürünleri hakkında çok fazla bilgim yok.hele göz bakımı konusu tamamen muamma.sizden ricam yaşıma uygun,kullanıp memnun kaldığınız ürünler neler???cilt bakımım için sebamed ürünleri kullanıyorum,ama burda bi yerde sebamedin göz çevresi ürünü için 30 yaş ve üzeri olduğu söylenmiş,sizlerin önerileri neler???
şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum![]()
nivea aqua sensatıon tavsiye ederm
2 aydır kullanıyorum,çok memnunum
fiyatı da çok uygun
nivea aqua sensation yillarca kullandim,
cok memnun kaldim..
simdi yasim 30 oldugundan nivea Q10 plus'a gectim, ondan da memnunum
dün biotherm in skın vivo serisinin göz kremini aldım daha doğrusu bütün serisini aldım pahalı ama uzun süre kullanılır diye düşünüyorum çok da iyi deniliyo bakalım
Loreal Triple Active Eyes Göz Kremi'ni mi alacaksın?
eğer onu alıp kullanırsan sonuçları dört gözle bekliyorum![]()
merhaba canım o göz kremini kullandım ben,
tavsiye etmem işe yaramazz, gayet düzenli olarak her gece yatmadan önce ve sabah yüzümü yıkadıktan sonra kullandım, kaç ay oldu, kazayaklarına olsun kuruluğa olsun hiçbişeye faydası olmadı, külliyen cebe zarar.
arkadaşlar nivea aqua göz kremini önermişler birde onu deneyeceğim bakalım.
kadın olmak ne baş belası yaaaa 25e kadar akneler 25ten sonra kazayakları lekeler puffff
![]()