• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
48
Muğla
25 yaşı ve üstü arkadaşlarım birbir evlendi , uçtu :9: Çevremde akranlarımı gözlüyorum kimisi çocuk sahibi, kimisi hamile, kimisi evli, kimisi de düğün hazırlıkları yapıyor ve kimiside benim gibi :9: Yani 25 yaşına gelmiş hayatında kimse olmayan.... Ve ümitsiz olan... (Çevremde benim gibi 1-2 kişi var ) Türkiyede kaç kişi var ya da en azından kk da :9: merak ettim...
25 yaş evlilik yaşının geldiğinin habercisidir... Aslında evlilik için tam ideal yaştır fakat insanın hayatında biri olmayınca haliyle umutsuzlaşıyor... yaş 25 olunca hayatında kimse olmayınca ve geçmişte de umutsuz şeyler yaşayınca insan ve çevresinde de bütüün arkadaşlarının evlenip bir bir uçtuğunu görünce ister istemez strese giriyor... Tabi ki herşeyin hayırlısı..
Kimimiz, istedği gibi, kriterlerine uygun biri karşısına çıkmadığı için,kimimiz iş sahibi olmayı, ekonomik yönden özgür olup öyle evlilik apmak istediği için erteliyor, kimimizde geçmişte yaşadığı ayrılılardan umutsuzlaşıp evlilikten soğuduğu için.... 25 ve üzeri evlilik yaşının geldiğini düşünen fakat umutsuz olan kimler var acaba burada.... saçma bi topic olmamştr umarım :9:

Ben de 25 yaşındayım. 26'ya az kaldı. Öğretmenim. Resmen özgüvenimi kaybettim. Hiç insanın karşısan evet deneyebilirim diyebileceği biri çıkmaz mı ki? Çıkmazmış. Bundan sonra çıkar inşallah diyelim bari...

24 üm olmaz mı :1:

2 yıllık öğretmenim bende. hayata biraz erken atıldım akranlarım hep benden büyüktü hep bi mücadele içindeydim yani.
bunun yanında erkeklerden nefret etmemi sağlıcak 2 ilişkim oldu.
şuan evlenmek gibi bi istegim bile yok.
ama herkes birer birer gidince de kendime ceza mı veriyorum ya yarın geç kalmış olursam herşeye diye düşünüyorum.

ilgi duyan her hangi bir erkeğin bile sesini duyunca tüylerim diken diken oluyo hepsinden nefret ediyorummm hepsinden :27:

napcam ben yiiaaa :53:

Bende 25 yaşındayım.
Kısmetsiz miyim bilmiyorum :P
Bu yaşa kadar tek bir ilişkim oldu, 2 yılı geçkin süre devam etti ve bitti.
Bitti mi tam emin değilim arayıp soruyor fakat onunla olmayacağımın farkında.

İdeal evlilik yaşı diye birşey yok sanırım. Yani rakam olarak düşünüldüğünde.
Benimde evlenmek gibi bir isteğim yok, zaten uzunca bir süre hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum.
2 yıllık bir ilişkinin enkazıda kolay toplanmıyor çünkü.

Ahaha o benimm:9::9::9: olmadı mı olmuyor ya da ben beğenemiyorum küçük görmek gibi olmasın da evlenen arkadaslarıma bakınca ayy bu bunu mu bulmuş daha iyisini bulamamıs mı,beğenmedim gıbı yorumlar yaptıgım sürece evde kalmaya mahkumum sanırım:2::2: şaka bir yana yaş ilerledikçe üzümün çöpü armudun sapı gibi bir sürü şeyler çıkıyor hayırlısı bakalım :5:

yakinda 26 olucam hala okul bitsin calisayim kendi ayaklarim ustunde durayim sonraa... havasindayim. ama cevrede birer ikiser evlenen arkadaslar tureyince haliyle stres oluyosun yas geciyo mu acaba diye.. neticede nasipten oteye gecemiyoruzzz.. beklemedeyiz:1: amaan icimize sinsin de gec olsun onemli degil :))

Ben de 25 yaşındayım. 26'ya az kaldı. Öğretmenim. Resmen özgüvenimi kaybettim. Hiç insanın karşısan evet deneyebilirim diyebileceği biri çıkmaz mı ki? Çıkmazmış. Bundan sonra çıkar inşallah diyelim bari...

24 üm olmaz mı :1:

2 yıllık öğretmenim bende. hayata biraz erken atıldım akranlarım hep benden büyüktü hep bi mücadele içindeydim yani.
bunun yanında erkeklerden nefret etmemi sağlıcak 2 ilişkim oldu.
şuan evlenmek gibi bi istegim bile yok.
ama herkes birer birer gidince de kendime ceza mı veriyorum ya yarın geç kalmış olursam herşeye diye düşünüyorum.

ilgi duyan her hangi bir erkeğin bile sesini duyunca tüylerim diken diken oluyo hepsinden nefret ediyorummm hepsinden :27:

napcam ben yiiaaa :53:

Bende yaşımın geçtiğini falan düşünmüyorum elbet:31: ama hayatıma biri girecek, tanıyıp edicem, evlinicem derken 30 a gelmekten korkuyorum.... hatta geçmekten:1: Ben de kpss zedeyim... meslek sahibi olmadan da karşıma düzgün biri çıkmıyor...

Bende 25 yaşındayım.
Kısmetsiz miyim bilmiyorum :P
Bu yaşa kadar tek bir ilişkim oldu, 2 yılı geçkin süre devam etti ve bitti.
Bitti mi tam emin değilim arayıp soruyor fakat onunla olmayacağımın farkında.

İdeal evlilik yaşı diye birşey yok sanırım. Yani rakam olarak düşünüldüğünde.
Benimde evlenmek gibi bir isteğim yok, zaten uzunca bir süre hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum.
2 yıllık bir ilişkinin enkazıda kolay toplanmıyor çünkü.

cnm bende aynı senin gibiyim kendimi toparlayıp iş güç sahibi olmadan hzır hissedemyorum. cnm peki sen neler yapıyorsun? Çalışıyor musun???

Ahaha o benimm:9::9::9: olmadı mı olmuyor ya da ben beğenemiyorum küçük görmek gibi olmasın da evlenen arkadaslarıma bakınca ayy bu bunu mu bulmuş daha iyisini bulamamıs mı,beğenmedim gıbı yorumlar yaptıgım sürece evde kalmaya mahkumum sanırım:2::2: şaka bir yana yaş ilerledikçe üzümün çöpü armudun sapı gibi bir sürü şeyler çıkıyor hayırlısı bakalım :5:
cnm bende bazen hatta çoğunlukla senin gibi düşünüyorum.... Herhangi biriyle değil beklediğime değecek biriyle evlenmek istediğim için zaten kaldım :D ama bu işler %30 kısmet %70 kendi çabamız olduğunu düşünüyorum... bazen büyü konuşuncada işler ters gidiyor o yüzden kimseye mana bulmaya da korkuyorum :) Herşeyin hayırlıısı

yakinda 26 olucam hala okul bitsin calisayim kendi ayaklarim ustunde durayim sonraa... havasindayim. ama cevrede birer ikiser evlenen arkadaslar tureyince haliyle stres oluyosun yas geciyo mu acaba diye.. neticede nasipten oteye gecemiyoruzzz.. beklemedeyiz:1: amaan icimize sinsin de gec olsun onemli degil :))

cnm bende şu aralar tıpkı senin gibiyim.. dersaneye başlıycam 15 güne kadar.... Kpss ye hazırlık yapıyorum.. temmuz a kadar derse yumulmak istiyorum... Aslında biri var görüştüğüm fakat kendisi gibi çalışan devlet memuru birini düşünüyor. Başka şehirde kirada yaşıyor.. eee malesef kira olunca tek maaşla olmayacağı ortada.... Hem bu kadar zaman okudum artık iş güç sahibi olmam lazım.. evlenince eşimden para istemek istemyroum... İşte meslek sahibi olursam herşey çorap söküğü gibi gelecek ama...... senin branş ne cnm? Sende kpss ye mi hazırlanıyorsun???

Son düzenleme:
cnm bende aynı senin gibiyim kendimi toparlayıp iş güç sahibi olmadan hzır hissedemyorum. cnm peki sen neler yapıyorsun? Çalışıyor musun???
Valla benim erkekler hakkında o kadar çekincelerim var ki, sanki hep üzülecekmişim gibi geliyor.
Şuan çalışmıyorum canım, ünv.ye geç başladığım için okula devam ediyorum.

Back
X