• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

İşte sorun da burda ye iç gez eğlen moduna alışıp özgür kız moduna :cool: giriyorsun alışıyorsun, sonra evlenmek daha da güçleşiyor.Ama ben anne de olmak istiyorum. Yaş ilerledikçe evlenmek de çocuk sahibi olmak da zorlaşıyor

Bu düsünceler bendede olusmaya basladi. Birde hep 30 önce anne olmayi istemistim nasip :)

Bu düsünceler bendede olusmaya basladi. Birde hep 30 önce anne olmayi istemistim nasip :)

Ben anne olmayı gerçekten çok istiyorum, şöyle sevimli bir kız çocuğu :)
Aslında şu anda keyfim yerinde iyi bir işim, maaşım var, yediğim önümde yemediğim arkamda derler ya o durumdayım ama işte yavaş yavaş ben ne zaman evleneceğim ne zaman anne olacağım, yoksa hiç evlenmek kısmet olmayacak mı düşüncelerine kapılmış durumdayım :)

Aslında şu anda keyfim yerinde iyi bir işim, maaşım var, yediğim önümde yemediğim arkamda derler ya o durumdayım ama işte yavaş yavaş ben ne zaman evleneceğim ne zaman anne olacağım, yoksa hiç evlenmek kısmet olmayacak mı düşüncelerine kapılmış durumdayım :)

hemen hemen herkes aynı durumda galiba . iş var eş yok :) dua ediyor muyuz bakalım kızlar

İşte sorun da burda ye iç gez eğlen moduna alışıp özgür kız moduna :cool: giriyorsun alışıyorsun, sonra evlenmek daha da güçleşiyor.Ama ben anne de olmak istiyorum. Yaş ilerledikçe evlenmek de çocuk sahibi olmak da zorlaşıyor

ne zaman çocuk yapmak için hazır hissediyorsan kendini karşına çıkan hem mantık hemde gönül anlamda seni mutlu eden bir insanla evlen ozaman canım.Yapış koluna bırakma adamı :rolleyes::rolleyes:
hadi didip çocuk yapmaya :KK46::KK46:

tabi şaka bir yana allahım hayırlı insanı versin sizlere. Çünkü evlilik çok başka birşey..

ne zaman çocuk yapmak için hazır hissediyorsan kendini karşına çıkan hem mantık hemde gönül anlamda seni mutlu eden bir insanla evlen ozaman canım.Yapış koluna bırakma adamı :rolleyes::rolleyes:
hadi didip çocuk yapmaya :KK46::KK46:

tabi şaka bir yana allahım hayırlı insanı versin sizlere. Çünkü evlilik çok başka birşey..

Ben gidip bir adama yapışamam onun bana yapışması ve evlilik için ikna etmesi gerekir.

aa bana topic açmıslar! :) ("30 yaş üzeri "topicine bile girebilirim. ben 29 yaşındayım)hemen özet geçeyim:

22 yaşındayken 10 gün süren bir ilişkim oldu. çocuk ,beni evine çağırdı.ben " başka arkadaşlar da varsa gelirim.ama yalnız biz olacaksak gelemem" diye ılımlı bir cevap verdim.böyle bir bozuldu. bir iki gün sonra da ayrıldı.

sonra 1 ciddi erkek arkadaşım oldu.yaşı benden büyüktü.bana evlenme teklif etti,sonra teklifini geri aldı! hatta "sen daha iyilerine layıksın" bile dedi! neyse..itiraf etmek gerekirse ;ben de çok aşık değildim. ilk defa ciddi biri olmuştu. nerdeyse evlenmiş olmak için evlenecektim...

o zamandan beri 4 sene geçti. şu an 29 yaşındayım. orta halli bir güzelliğim var.(dürüst olayım:) )çok ufak gösteriyorum 21 gibi..sanırım o sebepten benle ilgilenenler hep küçük yaştakiler oluyor. bende onları ciddiye alıp değerlendiremiyorum. benim ilgilendiklerim ise benle ilgilenmiyorlar...

1 sene önce gitar hocası benle ilgileniyordu (benden 2 yaş büyük sonunda !).ben ondan hoşlanmıyordum.soğuk davranmaya başladım.sonra gene "yalnızlık baskısı"dürttü beni ! direkt sordum mesajla benden hoşlanıyor mu diye. "ne alakası var" diye cevap geldi. demek ki çok ta uğraşmaya değer görülmüyorum....

yakın zamanda da spor salonunda bir çocuk benle ilgilenir gibi oldu. 30 yaşında falan gösteriyor.o sırada ben salona yeni gelmiştim.kimsenin face i falan yoktu bende. çocuk resmen soyadımı öğrenmiş,eklemiş. 2 gün sonra beni silmiş! demek ki profilimde hoşlanmadığı bir şey gördü. benim tahminim politik görüş farklılığı. (ve 24 yaşındaymış! bu arada benim doğum yılım face te kapalı.) sonra bana soğuk davranmaya başladı. bu arada antrenör ,herkese bir konuşma yaptı.tesadüf mü bilmiyorum. işte "burda kimse kimseye yan gözle bakmayacak.benim salonumda öyle şeyler olmaz" diye!o günden beri bende çocuğa karşı bir duygu oluşmaya başladı.herhalde psikolojik bir durum. (bakın çok ta güzel öz eleştiri yapıyorum:) ) bu engellerinden hepsinden aşk doğdu anlayacağınız. belki de aşık olma fikrine aşık oldum.bir de haftada 3
gün düzenli olarak görmek durumundayım.ne yapayım?ben de normal davranmaya çalışıyorum.

bu arada asosyal değilim. bir sürü kurslara falan gittim.spora gidiyorum.insanlarla iletişimim de iyi.sessiz değilim yani.)

eskiden takmıyordum.25 yaşlarındayken bir arkadaşım vardı evli çocuklu.(çevre baskısı fena!) üstelik hiç te mutlu değildi. ama kafayı beni evlendirmeye takmıştı. böyle ellerimi tutup gözleri falan doluyordu. bana "çok yalnızsın.çok mutsuzsun değil mi? "falan diyordu. bana birilerini ayarlamaya çalışıyordu.( ben öyle şeyleri sevmiyorum.sanki olayın sihri bozuluyor.) kız ,psikolojimi bozdu. artık onla görüşmüyorum.o zamandan beri evlenemeyeceğim,çocuğum olmayacak diye kafayı taktım. zaten beni düşündüren çocuk olayı.nerdeyse 30 uma geldim.kaç senem kaldı ki , doğurgan yaşlarım geçiyor..

Arada arkadaşlar seni birileri ile tanıştıralım diyor ama ben bu şekilde istemiyorum çünkü görüşmeye gittim diyelim ben adamı beğendim o beni beğenmedi, ne olacak o zaman?? Tüm özgüvenim yerlerde sürünür, kaldıramam bu durumu.
Ben istiyorum ki adam beni beğensin gelsin konuşsun, çok mu şey istiyorum
:KK53::KK70:

aha da bizim topic yaaa kısaca bahsedeyım 26 yasındayım ve hala bekarım çalışıyorum nasip kısmet diyoruz oda bize ugramıyo istanbulşda oturuyorum canlar sizler

Arada arkadaşlar seni birileri ile tanıştıralım diyor ama ben bu şekilde istemiyorum çünkü görüşmeye gittim diyelim ben adamı beğendim o beni beğenmedi, ne olacak o zaman?? Tüm özgüvenim yerlerde sürünür, kaldıramam bu durumu.
Ben istiyorum ki adam beni beğensin gelsin konuşsun, çok mu şey istiyorum
:KK53::KK70:

haklsın canım. ben bir iki kez yaşadım cok sarsıcı bir durum. ama yapacak bir şey yok bence kesinlikle görüşmelisin

28yaşındayım şimdiye kadar 20ye yakın erkekle çıktım en uzun ilişkim 5 aydı. erkeler bana katlanamıyor. sorun bende. evlenmek istemiyourm ama beni sonsuza kadar sevecek yakışıklı uzun boylu kaslı kumral ela gözlü kariyer sahibi romantik. anlayışlı komik bi adama hayır diyemem. o kişiyi bulana kadarda hayatıma kimseyi sokmayacağım artık. en son şubatta ayrıldım.

28yaşındayım şimdiye kadar 20ye yakın erkekle çıktım en uzun ilişkim 5 aydı. erkeler bana katlanamıyor. sorun bende. evlenmek istemiyourm ama beni sonsuza kadar sevecek yakışıklı uzun boylu kaslı kumral ela gözlü kariyer sahibi romantik. anlayışlı komik bi adama hayır diyemem. o kişiyi bulana kadarda hayatıma kimseyi sokmayacağım artık. en son şubatta ayrıldım.

Ooooo 2o de iddialı bir sayıymış valla

Ayni durumdayiz seninle demek bende bu düsünceler icerisindeyim :)

28yasindayim Ömür boyu boyle gider bu .hic talibim olmadı .cirkin de değiliz neye bakiyo bu işler anlamadım gitti .alismak Lazım sanırım bundan sonra boyle

28yasindayim Ömür boyu boyle gider bu .hic talibim olmadı .cirkin de değiliz neye bakiyo bu işler anlamadım gitti .alismak Lazım sanırım bundan sonra boyle

kısmet işte.kısmete bakıyor.güzellikle,kariyerle vs ile alakası yok. ben de kısmetsizim. çok ufak gösteriyorum .bana hep çocuklar takılıyor. ciddiye alabileceğim,değerlendirebileceğim bir teklif almadım hayatımda. 29 yaşındayım yani.en son 19 yaşında bir çocuk benle ilgilendi .ondan önce de 24. bak gittikçe yaş sınırı düşüyor:) güleyim mi ,ağlayayım mı bilemedim. en son 15 likler teklif edecek artık! ne zaman ciddi bir teklif alıcam merak ediyorum. belki de hiç bir zaman....

Ben 30 yaşındayım,
teklif eden dahi yok ortada bu saatten sonra olur mu o da tartışılır.
Artık istiyor muyum ağzım hayır dese de yüreğim deli gibi,
Yüreğim seni çok sevdi desin istiyorum ,
ama bir o kadar da umutsuzum,
üstüne üstlük bu yaşa kadar sevgilim bile olmadı , anlayacağınız durum tam bdv lik oldu iyi mi,
aman neyse herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok ,
Rabbim hayırlısını versin herkese,
gönlümüze göre oolanı değil, onun gönlünden geçeni versin ne diyeyim

Valla bende yaşımı falan söylemiyim ama 30 1 var işte : )
Bu hayatta evlenemez bunu erkekler ne yapsın baksana erkek gibi, kızsal yönü bile yok, erkek arkadaşı bile şimdiye kadar doğru düzgün olmamış dediğim kız arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım hepsi evlendi :(
Ama ben, bir aşkın peşinden tam 2 yıldır gidiyorum.. Pişman değilim ama onunla olsun istiyorum uğraşıyorum :(

Bir de bu evlenen arkadaşlarımın neredeyse tamamıyla görüşmüyorum.
Çünkü sanki evlendiler, farklı bir duygu içine girdiler. Yani ne biliyim, anlatılmaz yaşanır yani.
Sanki böyle insan dışlanıyor gibi, ve tavırları da gerçekten artık evlendikten sonra çok itici gelmeye başlıyor.
Bende hiçbiri ile görüşmüyorum. Tuhaf insanlar..

Back
X