- 20 Şubat 2010
- 33.125
- 6.387
- 773
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
26 yaşındayım. Kısmetsiz nitelemesi bana uymuyor. Çok da itici bir sıfat ve kimse için kullanmamak lazım. Enerjisi kötü bir kelime. Hayatımda aşkın a'sı olmamasına rağmen bunu söylemem kendim için. Neyse. Erkekleri reddetmekten yoruldum. Sevmeden sevgili olmuşumdur hep bunca zaman. İyi hoş okumuş bilgili vs. diyerek insanları tanımaya ve ilişki yaşamaya başladım 18imden beri. Fakat artık sıkıldım bundan da.
Aşık olmayınca yürütemiyorum ilişkileri.
Evliliği düşündürecek biriyle hiç karşılaşmadım maalesef. çok ama çok sevebileceğim, çok saygı duyup hayranlık ve aşk besleyeceğim biri karşıma çıkmazsa evlenmeyeceğim. Çünkü önceki ilişkilerimde tecrübe ettim. Çok sevmezsem olmuyor asla. Hep bitiriyorum. Kısmet çok ama aşkı yaşayamayacağım kısmeti ne yapayım?
Her insan ne yazık ki hayatının aşkı ile evlenebilecek kadar şanslı olamıyor.
O şansa sahip miyim değil miyim bilmiyorum.
Belki dilediğim gibi biri çıkar. Dua ediyorum.
Çıkmazsa da böyle güzel bir duygudan mahrum yaşamak varmış kaderimde der ve geçerim. Yeter ki sağlıklı, işimde iyi yerlere geldiğim, iyi paralar kazandığım bir hayatım olsun. Nice sorun var hayatta. Buna çok takmamak lazım. Yalnızlığa da alışılır bence. 30 yaş üstü bekar kadın sayısı o kadar çok ki artık. Bir şekilde yürüyor ilerliyor hayat.
Aşık olmayınca yürütemiyorum ilişkileri.
Evliliği düşündürecek biriyle hiç karşılaşmadım maalesef. çok ama çok sevebileceğim, çok saygı duyup hayranlık ve aşk besleyeceğim biri karşıma çıkmazsa evlenmeyeceğim. Çünkü önceki ilişkilerimde tecrübe ettim. Çok sevmezsem olmuyor asla. Hep bitiriyorum. Kısmet çok ama aşkı yaşayamayacağım kısmeti ne yapayım?
Her insan ne yazık ki hayatının aşkı ile evlenebilecek kadar şanslı olamıyor.
O şansa sahip miyim değil miyim bilmiyorum.
Belki dilediğim gibi biri çıkar. Dua ediyorum.
Çıkmazsa da böyle güzel bir duygudan mahrum yaşamak varmış kaderimde der ve geçerim. Yeter ki sağlıklı, işimde iyi yerlere geldiğim, iyi paralar kazandığım bir hayatım olsun. Nice sorun var hayatta. Buna çok takmamak lazım. Yalnızlığa da alışılır bence. 30 yaş üstü bekar kadın sayısı o kadar çok ki artık. Bir şekilde yürüyor ilerliyor hayat.