• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yaş ve üzeri kısmetsiz bayanlar :) burayaaa

Bu bize gelsin kızlar:KK53::KK53:
IMG-20150611-WA0002.webp

Dün gece rüyamda tanımadığım biri ile nişanlandığımı gördüm kızlar.
Hem heyecan vardı hem de korku, değişik bir rüya idi.
Rüya manasına baktım hem kötü hem iyi yazıyor.

Dün gece rüyamda tanımadığım biri ile nişanlandığımı gördüm kızlar.
Hem heyecan vardı hem de korku, değişik bir rüya idi.
Rüya manasına baktım hem kötü hem iyi yazıyor.

Ben de iki gündür kendimi evli ve cok mutlu görüyorum. Hayırlara gelsin insAllah.

25 yasindayim :( zamainda bir nisanlilik sureci gecirdim zor seyler yasadim simdi ise kismetim cok ama cesaret edemiyorum yalnizlik daha bir guzel geliyor :( nolcak halim bilmiyorum.

ben evlenmekten korkuyorum sebebide çocukluğuma dayanıyor küçükkken beni öcü yerine damatla korkuturlardı.

yaramazlık yaparsan evlendirirz seni,
yemeğini ye bak damat geliyo
uyumazsan gelin olursun
damat gelip götürcek seni

allam ne korkardım gelinlerden gelinlikten damattan. yaşda 5 ila 8 yaşıma kadar sürüo yani benim hatırladığım o ..

şimdide ödüm kopuyo evlenivercem diye yaş 28,5 bu arada, yaşıtlarım ikinciyi doğurdu ben yapamıcakmışım gibi geliyo

25 yaşı ve üstü arkadaşlarım birbir evlendi , uçtu :KK9: Çevremde akranlarımı gözlüyorum kimisi çocuk sahibi, kimisi hamile, kimisi evli, kimisi de düğün hazırlıkları yapıyor ve kimiside benim gibi :KK9: Yani 25 yaşına gelmiş hayatında kimse olmayan.... Ve ümitsiz olan... (Çevremde benim gibi 1-2 kişi var ) Türkiyede kaç kişi var ya da en azından kk da :KK9: merak ettim...
25 yaş evlilik yaşının geldiğinin habercisidir... Aslında evlilik için tam ideal yaştır fakat insanın hayatında biri olmayınca haliyle umutsuzlaşıyor... yaş 25 olunca hayatında kimse olmayınca ve geçmişte de umutsuz şeyler yaşayınca insan ve çevresinde de bütüün arkadaşlarının evlenip bir bir uçtuğunu görünce ister istemez strese giriyor... Tabi ki herşeyin hayırlısı..
Kimimiz, istedği gibi, kriterlerine uygun biri karşısına çıkmadığı için,kimimiz iş sahibi olmayı, ekonomik yönden özgür olup öyle evlilik apmak istediği için erteliyor, kimimizde geçmişte yaşadığı ayrılılardan umutsuzlaşıp evlilikten soğuduğu için.... 25 ve üzeri evlilik yaşının geldiğini düşünen fakat umutsuz olan kimler var acaba burada.... saçma bi topic olmamştr umarım :KK9:
olaya yanlış yönden bakmışsın.evliliğin yaşı olmaz ki ne zaman uygun insan gelir belli olmaz.ben nişanı 27 yaşımda yapmıştım.ama o insan denk gelmese daha uzun sürede olurdu.yani yaş geldi deyip yanlış kişilere sakın ama sakın aldanmayın

Bende yaşımın geçtiğini falan düşünmüyorum elbet:KK31: ama hayatıma b. .iri girecek, tanıyıp edicem, evlinicem derken 30 a gelmekten korkuyorum.... hatta geçmekten:KK1: Ben de kpss zedeyim... meslek sahibi olmadan da karşıma düzgün biri çıkmıyor...

Ben de mexun olduktan sonra hep sinavlara calistim. Kafami hic kaldirmadim. Sevgili edinme çabam da yoktu. Yaş oldu 25.....

hakkımızda hayırlısı olsun diyorum fakat bende müthiş bir özgüven eksikliği var liseden mezun olalı 10 sene olmuş on senedir yok öss yok okul üni dersleri yok kpss derken ne erkek arkadaşım oldu ne de özel sektörde bir iş tecrübem oldu kpss de yalan oldu o kadar pişmanımki kendimi kpssye şartladığım için yaş 27 olunca özelde iş bulmak da ciddi anlamda zor oluyor işin olmayınca erkekler dönüp bakmıyor bile lisede hani yanlış anlaşılmasın ama fırlama böyle hiç okumakla alakası olmayan kızlar hemen evlenip mutlu mesut çoluğa çocuğa karışmış bir şekilde yaşıyor benim daha sevgili tecrübem bile olmadı bir erkekle nasıl tanışacağımı bile bilmiyorum ya ömrümü inek gibi ders çalışmaya adamaktan öbür tarafa hiç bakmadım ben sadece kendi ayaklarımın üstünde durmak istedim hep fakat elde var sıfır :KK43:

Aynı ben ...

Kızlar olumsuzu çekmeyin hayatınıza,bahtsızım,kısmetsizim,mutsuzum demeyin.
Ben 28 yaşında nişanlanıp evlendim,bu işler tamamen kısmet işi,alnınızda ne yazıyorsa o olacaktır.
Unutmayın bir insanın doğum,evlenme,ölüm zamanları asla değişmez.

Back
X