Benim yaşımdakiler de böyle hissediyor mu acaba bilmiyorumEvlilikte bu dediklerinin hepsini yaşadım buna rağmen küçüksün bekle diyorum arayışa girecek yaşta değilsin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yaşımdakiler de böyle hissediyor mu acaba bilmiyorumEvlilikte bu dediklerinin hepsini yaşadım buna rağmen küçüksün bekle diyorum arayışa girecek yaşta değilsin :)
Eğer gidersem ona da umut verip bırakmış olursam diye endişem var kendimde geçmişte aynı durumu yaşadım çok üzülmüştümIse gir, cocukla da flort et, olursa yolu bulunur, olmazsa da baybay demek kolay olur uzaktan
Bak kritik bi dönem var bazı insanlarda. Evlilik için o an kim gelirse gelsin değerlendirelim modunda oluyor. Açıkçası eşimle o dönemde sevgili olduğumu düşünüyorumBenim yaşımdakiler de böyle hissediyor mu acaba bilmiyorumson 2 aydır bu duygu var bende her şeyi başarmalıyım diye iş evlilik falan, yaşım geçecek hissi
E madem yüzyüze olmasa da görüşüyorsunuz ona bu iş durumundan ve fırsatı değerlendireceğinden bahsedersin zaten. O da düşüncesini sana söyler.Eğer gidersem ona da umut verip bırakmış olursam diye endişem var kendimde geçmişte aynı durumu yaşadım çok üzülmüştüm
Ona şehir dışına gitme durumum olduğunu söyledim o da dua edecem senin için dedi başka bir şey demedi, bu ara dediğiniz gibi biri olsun istiyorum ama çevrem yok işim yok, iş olmadan istemiyorumE madem yüzyüze olmasa da görüşüyorsunuz ona bu iş durumundan ve fırsatı değerlendireceğinden bahsedersin zaten. O da düşüncesini sana söyler.
İşine gir. Gittiğin yerde bulursun en iyilierini merak etme.Kendi şehrimde kalıp iş bulup onunla görüşsem mi diye düşündüm ama burda çevrem hiç yok iş deneyimim yok, şehir dışında tanıdık var iş için fırsat sundu 2 yada 3 aya belli olacak
Ben üzülmüyorum. Çünkü o zaman tabiri caizse tırla, kamyonla laf söyleyip uyardı onu çevresi... Dinlemedi...Çok üzüldüm arkadaşınız için umarım hayalindeki işe kavuşur, bende o durumu yaşamak istemiyorum evde o kadar bunaldım ki yanlış bir kişi için senelerimi evde geçirirsem bu beni psikolojik olarak yıkar, sizlere sormak istedim bu yüzden geçmişimde hep yanlış insanları sevdim ve üzüldüm hata yapmaktan korkuyorum
Umarım ilk iş olsun da en çok işe ihtiyacım var, görüştüğüm kişi de hafta sonu yanına gelirim dedi sizce 1 hafta konuşma için abartılı değil mi bu durum ben mi yanlış düşünüyorum, 4 sene önce 2 defa gördüm arada telefonda konuşmuştum 2 sene önce, 2 sene sonra ben ilk yazdım ortak arkadaşımız öldü diye hiçbir anım yok onunla sevgili de değilimİşine gir. Gittiğin yerde bulursun en iyilierini merak etme.
Bende aynı durumu yaşamayı hiç istemem o yüzden herkesin görüşü benim için önemli, şehir dışına gidersem eğer hafta sonu yanına gelirim diyor bana abartılı geldi 1 hafta konuşma için, 2 yıl önce de telefondan konuşmuştum 2 defa gördüğüm biri birde anım da yok, bir arkadaşım da benim gibi düşündü diğeri normal buldu kafam karıştı, benim önceliğim mutlaka iş ailemden bile para isteyince üzülüyorum kendimi kötü hissediyorumBen üzülmüyorum. Çünkü o zaman tabiri caizse tırla, kamyonla laf söyleyip uyardı onu çevresi... Dinlemedi...
Yani sevgili olursak, işler iyi giderse demek istemiştir. Eğer aranızda bişey olursa gelir görüşürsünüz. Uzak mesafe ilişkisiUmarım ilk iş olsun da en çok işe ihtiyacım var, görüştüğüm kişi de hafta sonu yanına gelirim dedi sizce 1 hafta konuşma için abartılı değil mi bu durum ben mi yanlış düşünüyorum, 4 sene önce 2 defa gördüm arada telefonda konuşmuştum 2 sene önce, 2 sene sonra ben ilk yazdım ortak arkadaşımız öldü diye hiçbir anım yok onunla sevgili de değilim
Haklısınız, bu hayatta beni en çok yoran duygu geç kalmışlık duygusu, ya her şey için geç kalırsam ya yalnız kalırsam diye bu duygular o kadar aklımda ve beni yoruyor ki, görüştüğüm kişiyle hiçbir anım yok 2 kez gördüm o da 5 dk falan, 1 hafta falan oldu konuşalı, yüz yüze görmedim yıllardır, buluşmak istiyor şehir dışına gidersem gelirim arada diyor benimde kafam karışmış durumda niyeti ne acaba diye, iş konusunda önceliğim mutlaka iş, bu kişinin niyetini anlayabilsem keşke, şimdi eğer onunla yüz yüze görüşsem falan şehir dışına gidersem imkansız gibi olacak ve ona umut vermekten korkuyorum üzülürse diye, belki de çok ayrıntılı düşünüyorum ama insanları kırmayı sevmiyorum bende zamanında çok üzülmüştümEn tehlikeli his. Aşkından öldüğüm birisi desen belki once eş derdim ama su durumda once iş
Uzak mesafe ilişkisi çok yorucu gibi geliyor bana çok iyi sabır lazım, ben bu kadar belirsizlikten bıkmış biriyken bana göre değil buYani sevgili olursak, işler iyi giderse demek istemiştir. Eğer aranızda bişey olursa gelir görüşürsünüz. Uzak mesafe ilişkisi![]()
Haklısınız, bayadır yazıştığım bir erkek yoktu bende acaba olabilir mi diye düşündüm ama onunla olabileceğimi sanmıyorum, şehir dışı olursa eğer gitsem en doğrusu bencede1 haftadır tanıdığın biri için fazla abartılı geldi düşüncelerin
2 senelik ilişkim var desen neyse de
Önce iş
Eş bulunur.
Aman diyim bacım.hemen bir iş bulup evlenmeliyim kafasına girdim son zamanlarda
Bu aralar hep evdeyim arkadaşlarımı ve diğer insanları görünce kıyaslama geç kalmış gibi hissetme duygusu oldu bende belki yaşımdan dolayı da olabilirAman diyim bacım.