25 Yaşında Üniversiteye Gidilir mi?

Ne var yaşınızda genceciksiniz... bu tarz konularda hep yazıyorum. 2.üniversiteme 29 umda bir çocuk annesi olarak başladım. 2.sınıfın ortasında 2.kızımı doğurdum. Fakülteyi muafiyetlerim ve üstten aldığım derslerle 3 yıla( çok şükür evli,mutlu ve 2 çocuklu olarak) yüksek bir ortalamayla bitirdim. Okul biteli 9 yıl oluyor hiç pişman olmadım. Sınıf arkadaşlarımın geneliyle aramda 12 yaş var ama en yakın dostluklarım o sınıftan çıktı... 2013 te başlayan muhteşem kardeşliklerim var... Hayatta hiç bir şey için geç değildir yeter ki isteyin...

37 yaşındayım hep aklımda bir sağlık bölümü vardı şimdi okuyorum seneye bitiyor inşallah. Başta bana da çok tuhaf gelmişti . Ama gençler bizlerden daha uyumlu emin olun. O kadar anlayışlı o kadar yardımsever geldiler ki bir an da araya kaynayıp gittik benim yaşımda olan arkadaşlarımla yüksek lisans da düşünüyorum. 6 yaşında da ikizlerim var . İçinizde kalacağına yaşayın . Yaşınızda bişey yok gayet genç bit yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…