Kardeşim 26 yaşında başladı . Tam tersi dersleri daha hızlı geçiyor. Gayet başarılı. Şu an 29 yaşında dördüncü sınıfta. Seneye mezun olcakMerhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
Kuzucum ikinci üniversiteme başladığımda 22 yaşındaydım ve kaç yaşında olursam olayım okuyacaktım o üniversiteyi.Okumanın yaşı yok.Daha hayatın başındasın. Sana atıp tutan o herkes kendi hayatıyla meşgul olsun.Mezun olduğunda bi selam gönder hepsine.Merhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
Güzel bir bölüm, İngilizce olmasinda efsane iyi. İsterseniz hem mezuniyetten sonra yurtdisinda da iş arayabilirsiniz. Yaşınız zarar değil fayda sağlar. Daha bilinçli okursunuz. Geriye dönsem mesela hiçbir üniversite dersini kacirmam günlük ders çalışırdım. BaşarılarMerhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
O konuşan insanlara bir bakın önce olumsuz yorum yapanlar eminim kaydadeger bir hayatta ve karakterde degildirElbette söylerimdesteğiniz için teşekkür ederim. O Üniversitesinin kapısının önünde kul köle olurum, yeter ki okuyayım, o diplomayı alayım. Biraz insanlar hiç susmuyorlar ama onu da duymamaya çalışacağım.
Gidilmez mi hic? Herkes zamaninda mezun olmak zorunda degil herkesin zaman tuneli ayridir.Merhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
25 neki daha,yaş sadece bir sayıdır takmayın çok çok gençsiniz henüz,bizim ülkemizde yaş her koşulda temel alınıyor ama benim ingilterede yaşayan bir arkadaşım 32 yaşında mezun oldu,almanyada başka bir arkadaşım 38 yaşında polis oldu bu yaş olayları hayatı sınirlandırma bir kalıba sokma bizim kültürümüzde var,evlilil yaşı okuma yaşı işe girme yaşı kıyafet özgürlüğü yaşı gibi saçmalıklar bize mahsus birşey,yaşayın dilediğiniz gibi.Merhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
Esim maddi sebeplerle neredeyse 30 yasinda gidip muhendislik okumus. 36'in da yuksek lisans yapti. Bende 35'inde yuksek lisans yaptim. Evliydim ustelik. Okumanin yasi ve zamani yok bence. Ustelik 25 yas cok buyuk bir yasta degil, zaten universiteliler ortalama o yaslarda oluyor.Merhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
Sizden 1-2 yaş küçük olanların saçma sapan adamlarla ayrılık hikayelerini okuduktan sonra sizin sorunuz ilaç gibi geldi diyelim.Yaşınız asla geç değil yaşıtlarınızla kendinizi kıyaslamayın.Benim atandığım kurumda kaymakamlık isteyen bir sürü arkadaşım 33-34 yaşlarında hedeflerine ulaştı.Hedeflerin yaşı yok siz hedeflerinize odaklanınMerhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?