• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yasindan sonra asik olan var mi?

zillikedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
1.575
3.089
133
merhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorum :( asik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.

Benim hocam 60 yaşında aşık olup ilk evliligini yaptı..
Yas telaşı yapmayın evlilik kısmet işi..
Daha 25 yasindasiniz.. o yaşımda bekardim 28 yaşımda evli ve çocuklu idim..
Aşık olmadan evlenip mutlu olan da vardır olmayan da herkes farklı..
Siz kiminle nasıl mutlu olursunuz ona karar verin zamanı gelince..

Ah kardes bana kesin birisi ah etti tum dunyaki erkekler kardesin olsun dedi galiba kimseye isinamiorum ates atacam aramiza yakinda ay napsak evde kalacazzz
hahahah ah eden kendinde bulsun :kızgın:
kursun mu doktursek en son o geldi benim aklima:KK14: millet patir patir evleniyo takmiyim diyorum da gun 24 saat 16 saat bunu dusunur oldum :kahve:

merhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorum :KK43: asik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.

Bence birileriyle görüşebildiğin ve işin olduğu için şanslısın. Aynı yaştayız, işim de yok eşim de. 20 yıldır kafamı kitaptan kaldırmadım.Yıllarca aşık olduğum adam bu gece evlendi.
Ve ben 26 yaşında yeniden aşık olup hayatın tadını çıkarmayı bekliyorum. (Çıkaramadı):halay:

Kardes bende 1 - 2 kriter takintisi var zahar ondan olmuor bide burda bdv yi okudukca beynim sulaniyor her tanistigim konustugum adamin agzindan cikanlara dikkat etmeye basladim hep eliyorum .... napacaz en sonunda bir kedi tarot kartlari karanlik köhne bi oda yada huzurevi devam etmeyeyim istersen ....

Ne sadece aşkla nede sadece mantıkla yapılan evliliklere sıcak bakmıyorum ikisi bir arada olmalı sadece aşkla körükörüne evlenenler ileride huydan karakterden uyuşmayan kafalardan şikayet ediyorlar sadece mantık evliliği yapanlarda kocamı sevmiyorum ona bişey yapmak gelmiyor içimden aşık olmuyorum diye şikayet ediyorlar zaten sevmediğin bi Ada'ma dokunmak bile iğrendirir bence aynı yatağı paylaşmak işkence olur benim için mesela.

Bence birileriyle görüşebildiğin ve işin olduğu için şanslısın. Aynı yaştayız, işim de yok eşim de. 20 yıldır kafamı kitaptan kaldırmadım.Yıllarca aşık olduğum adam bu gece evlendi.
Ve ben 26 yaşında yeniden aşık olup hayatın tadını çıkarmayı bekliyorum. (Çıkaramadı):halay:
Merhaba kardes Allah yardim etsin... insallah ex enistenin bu gece cukune kangren otursun aminnnn

Aşık olmanın yaşla ilgisi yok. Şu yaşıma kadar hiç aşık olmadım ben mesela. Olacağımı da zannetmiyorum çünkü ilgili hormonlara sahip olmadığımı düşünüyorum. Yok yahu, hormon yok!

Olunur tabiki 26 daha geç değil ki . 30 yaşında evlendim. Doğru kisiyse kalbin ısınır. Ama sadece aşk yetmez iyi ve kötü yönlerini de dikkate almalısın. İyi ve sorumluluk sahibi biriyse zaten sevgin artar.
mantikli diye biriyle evlenmektense asik olana kadar beklemek daha mi dogru olur:KK68:

Back
X