- 15 Aralık 2023
- 103
- 26
- 13
- 26
Ben Dilek 25 yasindayim nisanliyim nisanlimla sosyal medya araciligiyla tanistik bense eski iliskilerimden hep yara almis biriydim herkes beni terkederdi yani cok sevgi gormedim hepsi toksikti neyse nisanlimla tanistim kendisi 30 yasinda cok tedirgindim yani bununlada mutlu olamam diye birakir diye nisanlimla ciktik Allah var hic elektrik almadim ilk basta ama ben hic sans vermem ne hikmetse ona sans verdim gunlerce haftalarda ciktik yavastan sevmeye basladim ama goruntusune alisamiyordum sevmeye baslayinca boyle goruntusude gozume hos gelmeye basladi bende normal bir tipim var yani bide nisanlimla cinsellik yasiyoruz igrenmiyorum zevkle oluyor hersey hic begenmesem nasil yaparim diyorum kendime ama ben hep boyle kalbimin deli gibi carpmasini isterim felan mesela onunla cikacagim icin cok heycan yapmam deli gibi hazirlanmam sizce yanlis mi yapmisim yada deli gibi asik olmamak evlenince sorun yasatir mi bana belkide hep toksik iliskilere alistimda ondan mi oluyor bilemedim ama nisanlim nasil diyim boyle Allaha sukrediyorum oyle insan cok zor cikar yani isinde gucunde kotu aliskanligi yoktur asiri merhametlidir derler ya basim agrisa aksamlari ben iyi olmadan uyumaz bile sizce bu dusunceleri kafamdan nasil atarim ?