• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yasindan sonra asik olan var mi?

aynı sorun bende de var malesef, çok zor birinden hoşlanıyorum ondan da ışık hızıyla soğuyabiliyorum, ben evliliğe de olumsuz bakmaya başladım artık :KK70: mantık evliliği bana pek mantıklı gelmiyor :) sevmediğim biriyle olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim.
Ne kadar da ben..Ben gibi olanları bilmek,görmek beni mutlu ediyor..

Yalnız değiliz..Aksi durumda farklı yaratıldığımı düşünmeye başlıyorum artık.

Böyle A grubu insan,Şıp sevdi olup cabucak seven,cabucak unutan.Ayrılık acısı 1 ayla 3 ay arasında değişen.
B grubu insan,Sevilmeyi yeterli bulup,kendisini seveni sevebilen.
C grubu insan,İşi gücü yerinde olsun,bana da karışmasın ikimiz de özgür olalım diyen.
E grubu insan,Önce seveyim o da beni çok sevsin.Ama diğer konularda da istediğim şekilde olsun.Sadece aşk olmasın.Bunlar bir arada olmayacaksa,yalnız kalmak en iyisi diyen..

Ben E grubu serisiyim ve bu seriye çok az rastlıyorum:))

Ne kadar da ben..Ben gibi olanları bilmek,görmek beni mutlu ediyor..

Yalnız değiliz..Aksi durumda farklı yaratıldığımı düşünmeye başlıyorum artık.

Böyle A grubu insan,Şıp sevdi olup cabucak seven,cabucak unutan.Ayrılık acısı 1 ayla 3 ay arasında değişen.
B grubu insan,Sevilmeyi yeterli bulup,kendisini seveni sevebilen.
C grubu insan,İşi gücü yerinde olsun,bana da karışmasın ikimiz de özgür olalım diyen.
E grubu insan,Önce seveyim o da beni çok sevsin.Ama diğer konularda da istediğim şekilde olsun.Sadece aşk olmasın.Bunlar bir arada olmayacaksa,yalnız kalmak en iyisi diyen..

Ben E grubu serisiyim ve bu seriye çok az rastlıyorum:))
kendimi bildim bileli E serisindeyim :D aslında bu biraz mükemmeliyetçilikten sanırım.benim için aşk bir anda olmayan ama ilk anda bir şekilde olacağı hissedilen temelleri atılabilen bir şey.hep böyle masalsı çok güzel bir aşk yaşayacağımı falan sandım ergenlik yıllarımda, ama zaman öyle değil tabi, insalar mükemmel değil ilişkilerde değil haliyle.etrafım sevgilisiz yaşayamam tribinde insan dolu, öyle olunca hoşlandım mı seviyor muyum diye düşünmüyorlar, sadece yanlarında biri olsun sabah akşam mesaj atsın arasın sorsun vs. istiyor.denedim 1 defa belki severim bende ama olmuyor kesinlikle, birini sevmeyince attığı mesaj falan herşey batıyor ya. karşı tarafı da kırmamak için durumu anlatıp ilerlemeden bitirmiştim, baya bi süredir kendime sorunlu gözüyle bakıyordum :D varmış benim gibi de demek ki.

ahh konu sahibi Allah senden razı olsun başlığı görünce "aha yalnız değilmişim" dedim.tabii seninde bu hisleri yaşaman üzücü ama olmayınca olmuyor işte :KK43: valla son zamanlarda özellikle malum yaz mevsimi düğün ayı çok içerliyorum yalnızlığıma.olur gider diyip avutuyordum kendimi senelerdir ama 26 oldum:KK61:

bu arada söylemeden geçemeyeceğim senelrdir hep aşık olsam evlensem de şu BDV de insanlara umut verecek şeyler yazsam diye hayal kuruyorum gerçi koca ve kaynana mevzularında dev ön yargımda bdv nin etkisi bir hayli fazla

Böyle konular beni yaşlı hissetmeye zorluyor, ne var 25-26 yaşlarında yahu :)
Ben de uzun yıllardır beklemedeyim, bir yerde "o" vardır.

kendimi bildim bileli E serisindeyim :KK70: aslında bu biraz mükemmeliyetçilikten sanırım.benim için aşk bir anda olmayan ama ilk anda bir şekilde olacağı hissedilen temelleri atılabilen bir şey.hep böyle masalsı çok güzel bir aşk yaşayacağımı falan sandım ergenlik yıllarımda, ama zaman öyle değil tabi, insalar mükemmel değil ilişkilerde değil haliyle.etrafım sevgilisiz yaşayamam tribinde insan dolu, öyle olunca hoşlandım mı seviyor muyum diye düşünmüyorlar, sadece yanlarında biri olsun sabah akşam mesaj atsın arasın sorsun vs. istiyor.denedim 1 defa belki severim bende ama olmuyor kesinlikle, birini sevmeyince attığı mesaj falan herşey batıyor ya. karşı tarafı da kırmamak için durumu anlatıp ilerlemeden bitirmiştim, baya bi süredir kendime sorunlu gözüyle bakıyordum :KK70: varmış benim gibi de demek ki.
kesinlikle bende sorunlu oldugumu dusunuyordum.:KK11: ama armudun sapi uzumun copu demekten de yoruldum. bide millete batiyo bu dertten yakininca. anlasilmadigindan icime icime dert ediyorum. e serisi olup asik olanlar yazsa bari icimize su serpseler :KK50: son 4 aylik dusuncem evde kalcam gibi o_O:KK45:

ahh konu sahibi Allah senden razı olsun başlığı görünce "aha yalnız değilmişim" dedim.tabii seninde bu hisleri yaşaman üzücü ama olmayınca olmuyor işte :KK43: valla son zamanlarda özellikle malum yaz mevsimi düğün ayı çok içerliyorum yalnızlığıma.olur gider diyip avutuyordum kendimi senelerdir ama 26 oldum:KK61:
bende burda millet gorumcem sunu dedi kocam bunu yapti dedikce yahu o levele gelemedikki die dertleniyorum :duduk: millet evlendi kocisimde kocisim diyo bende hala cnm cicim muhabbetler:halay:bi gun kizip ok dicem birine sonra anlasamayip Allah korusun ayrilicam diye de korkuyorum.
yalniz degilmisim iyiki dertlesmisim burda :eğlence::eğlence:

bu arada söylemeden geçemeyeceğim senelrdir hep aşık olsam evlensem de şu BDV de insanlara umut verecek şeyler yazsam diye hayal kuruyorum gerçi koca ve kaynana mevzularında dev ön yargımda bdv nin etkisi bir hayli fazla
amann cok dusunmuyorum ben kaynana derdini sallamam pek severse alsin basina koysun sevmezse gitsin evinde dursun... ogluna asik olimm de bii:sopa:

1 sene pesimden kosan dönüp de bir kere bakmadigim adami bi gaflet aninda kabul ettim, adam yanimda konusurken fenaliklar basiyordu. Bi gozum hep saatteydi. :KK53: dört gun boyunca nasil ayrilcam diye firsat kollarken dorduncu gunun gecesi damdan duser gibi asik oldum. Gercekten böyle oldu, bi anda pat diye durup dururken kafama yildirim dusmus gibi. :KK45: 3 sene leyla gibi gezdim kafami kaldirip da bir allahin kuluna bakmadim adini duyunca nefesim kesiliyordu.

İlk goruste ask olmayacaksa eger sans vermeden olmuyor bence bu isler. Ha benimki hayirli mi oldu hayir, cok aci cektim mahvoldum ama acisi bile guzeldi
bir kere oyle deli gibi asik olunca en buyuk sevgi bile eksik geliyor insana
Sans verin zaman verin adamdan gram elektrik almiyorsaniz ciddi bir sebep ve anlasmazlik yoksa eger zaman gecirin ik uc kez gorusun derim ben :KK15:

Böyle konular beni yaşlı hissetmeye zorluyor, ne var 25-26 yaşlarında yahu :)
Ben de uzun yıllardır beklemedeyim, bir yerde "o" vardır.
vardir tabide bu 23 unde filan evlenip evli mutlu olanlar nasil yapiyolar dusunmeden edemiyorum. :KK51:bi de birini sevememek elinde olan bi durum degil ya ay ne bilim hasta gibi hissediyorum kendimi:cry:

1 sene pesimden kosan dönüp de bir kere bakmadigim adami bi gaflet aninda kabul ettim, adam yanimda konusurken fenaliklar basiyordu. Bi gozum hep saatteydi. :KK53: dört gun boyunca nasil ayrilcam diye firsat kollarken dorduncu gunun gecesi damdan duser gibi asik oldum. Gercekten böyle oldu, bi anda pat diye durup dururken kafama yildirim dusmus gibi. :KK45: 3 sene leyla gibi gezdim kafami kaldirip da bir allahin kuluna bakmadim adini duyunca nefesim kesiliyordu.

İlk goruste ask olmayacaksa eger sans vermeden olmuyor bence bu isler. Ha benimki hayirli mi oldu hayir, cok aci cektim mahvoldum ama acisi bile guzeldi
bir kere oyle deli gibi asik olunca en buyuk sevgi bile eksik geliyor insana
Sans verin zaman verin adamdan gram elektrik almiyorsaniz ciddi bir sebep ve anlasmazlik yoksa eger zaman gecirin ik uc kez gorusun derim ben :KK15:
hmm bak bunu denicem.sagol cnm ilkten olmayinca aman deyip devam ediyorum ben. :KK37::KK46:

vardir tabide bu 23 unde filan evlenip evli mutlu olanlar nasil yapiyolar dusunmeden edemiyorum. :KK51:bi de birini sevememek elinde olan bi durum degil ya ay ne bilim hasta gibi hissediyorum kendimi:cry:

23 tam zamanı mı size göre, erken bence. Hoş değişir herkesin nasibi ama. 23ünde birini bulup sevip 2-3 yıl sonra evlenmeyi diyorsanız tamam. Yine nasip bu işler, herkesin farklı, düşünmeyin bence gereksiz.
Yaşlı değiliz lütfen :)) 25-26 nedir yahu.

Bunu bu aralar ben de merak ediyorum
Acaba hakikaten birden mi oluyor?
Doğru insan yani
Bende hiç öyle bir sinyal yok
Olacakmış gibi de gelmiyor :D

Back
X