- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
ne beyaz atli prensmis... bole dertlendigimi duysa da 4 nala kosup gelse![]()
Kiz bakma bende bekliyorum gelse artik vallahi yeter yaşıtlarımin cocugu oldu ya. Hemen gelsin bizimkiler amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne beyaz atli prensmis... bole dertlendigimi duysa da 4 nala kosup gelse![]()
bende 38 yaşındayım karşıma çıksa aşık olacağımda çokmıyor keşke şu an sizin yaşınızda olsam çok geçç kaldımmerhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorumasik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
okuyup yorum yapan herkese tesekkur ederim.
merhabalar,
26 yasindayim. yalniz yasiyorum ve calisiyorum. Uzun zamandir hicbir erkege ilgi duymuyorum. birileri hep var konusuyorum is iliski aska gelince hic icimden gelmiyor. Evlenmek de istiyorumasik olmadan mantikli biriyle evlenilir mi yasimdan sebeple mi asik olamiyorum yalnizliga alistim diye mi yada gercekten dogru kisi olmadiklari icin mi? ve son olarak asik olmadan evlenip mutlu olan birileri var mi ?
25 yaş ne kimerhabalar,
Esimle 28 yasinda tanistim 30 yasimda evlendim .anneme gore ben evlendiysem herkes evlenir Herkes birileriyle tanistirmak icin seferber olmustu,iclerinden bikac tanesi olcak gibiyken ne oldugunu anlamadan bitiyodu.o zamanlar uzuluyordum bu duruma ama kismet diye bisi varmis ve o seni zamani gelince buluyormus bunu anladim
Adaylar da çokmuş maşallah :) millet kimseyi bulamamaktan şikâyetçi sende liste var :) armudun sapı üzümün çöpü derken kalma öylezaten asik olamiyorum diye liste verdim anneme sen sec hangisi olsun die bildigin tipini maasini memeleketini abartmiyrm cv lerini inceledi yadoktorasi var mi dio ev hanimi kadin
ben sok
sonunda hah bu dedi 1 ay sabredebildim
yok annem yok ask olmadan bi yanak bile verilmez bak yine hatirladim hayattan sogudum
![]()
Aynen valla attığı mesaj bile batıyor millet dayak yese bile bırakmıyor sırf başımda erkek olsun diye. garip...kendimi bildim bileli E serisindeyimaslında bu biraz mükemmeliyetçilikten sanırım.benim için aşk bir anda olmayan ama ilk anda bir şekilde olacağı hissedilen temelleri atılabilen bir şey.hep böyle masalsı çok güzel bir aşk yaşayacağımı falan sandım ergenlik yıllarımda, ama zaman öyle değil tabi, insalar mükemmel değil ilişkilerde değil haliyle.etrafım sevgilisiz yaşayamam tribinde insan dolu, öyle olunca hoşlandım mı seviyor muyum diye düşünmüyorlar, sadece yanlarında biri olsun sabah akşam mesaj atsın arasın sorsun vs. istiyor.denedim 1 defa belki severim bende ama olmuyor kesinlikle, birini sevmeyince attığı mesaj falan herşey batıyor ya. karşı tarafı da kırmamak için durumu anlatıp ilerlemeden bitirmiştim, baya bi süredir kendime sorunlu gözüyle bakıyordum
varmış benim gibi de demek ki.
Tanisarak Ustelik ilk gordugumde pek begenmemistimGörücu usulü mu oldu tanisarak mı?
merhabalar,
merhabalar,