250 tl

Sonsuzum0101

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
511
376
23
35
Merhaba kizlar esim babasindan 500 tl aldi elektirik borcumuz icin babasi demiski 250 tl mi ay basi geri ver simdi tamam kimse kimseye vermek zorunda degil ama bunun babasi ve abisi benim babam bize maddi destek cikiyor diyr babama biton laf ettiler sanane biz varken sanami dusmus biz veririz ederiz diye simdi dedi istemis bende dedimki niye ben babamdan aldigimda geri vermiyorum da sen veriyorsun ben kiz kardesimdende aliyorum cunku esim yeni duzenli ise girdi ben mi aptalim vermiyorum geri hadi geri isteyeceksiniz babama o artistlik neydi cidden anlamis deglim sok oldum bide babasinin hem emeklisi var hem calisiyor durumlari iyi evimizde tup bitmis herkezede diyorki ben bakiyorum onlara diye mdem diyon bak o zaman

Bilmıyorum valla bızde kp - kv para verdıgımızde gerı ıstıyoruz.
İstemelerı normal .
Ama para vermedıklerı halde ben onları beslıyorum demelerı anormal .
Yok canim zaten dedim kimse kimseye vermek zorunda degil peki bu babama edilen laflar ve millete denenler zoruma gitti yani

Baştan almak da hata etmişsiniz. Insaniz hepimizin başına gelir maddi sıkıntı. Bende annemden alıyorum hemen geri veriyorum. Ama kp sağda solda dedikodu yapıyorsa kendi ayıbı. Parasının tamamını geri verin bi daha da asla kabul etmeyin.

Bugun elektirigin son gunu keske babamdan alsaydim ondan alsam geri vermiyorum ve o lafta etmiyor ama babama sanane biz veririz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…