- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
- Konu Sahibi Sonsuzum0101
-
Yok canim zaten dedim kimse kimseye vermek zorunda degil peki bu babama edilen laflar ve millete denenler zoruma gitti yaniBilmıyorum valla bızde kp - kv para verdıgımızde gerı ıstıyoruz.
İstemelerı normal .
Ama para vermedıklerı halde ben onları beslıyorum demelerı anormal .
Canim isteyebilir ben onda degilim o kadar laf edince sok oldumYapacak birsey yok.
Senin kp de boyle birisi.
Almayin bir daha madem geri istemesi zorunuza gidiyor.
( bence de geri istemesi yanlis durumu varmis ama napcan iste)
Haklısın .Yok canim zaten dedim kimse kimseye vermek zorunda degil peki bu babama edilen laflar ve millete denenler zoruma gitti yani
Amin canim yeni yeni biraz iyi oluyoruz bide iki bebek varAllah kimseye muhtaç etmesin herkes herşeyi der umarım en yakın zamanda Allah durumunuzu düzeltir
Haklisin valla.Canim isteyebilir ben onda degilim o kadar laf edince sok oldum
Bugun elektirigin son gunu keske babamdan alsaydim ondan alsam geri vermiyorum ve o lafta etmiyor ama babama sanane biz veririz diyorlarBaştan almak da hata etmişsiniz. Insaniz hepimizin başına gelir maddi sıkıntı. Bende annemden alıyorum hemen geri veriyorum. Ama kp sağda solda dedikodu yapıyorsa kendi ayıbı. Parasının tamamını geri verin bi daha da asla kabul etmeyin.
Evet aksam gelsin vereceksin diyecem oda kavga eder olur biter neyle babamdan alacaklarini vercek 3 5 degilkiO zaman senin ailene de verilmesi gerekir aldığınız para
Benim fazlla diyalogum yok onlarla simdi butun memleket bilyr para verdgni eminimHaklısın .
Napcan işte ne atabılıyonn ne saatabılıyo .
Uzak dur bir dahada isteme , az muhattap ol
Sıkma canını geçer bugünlerde işte kimin ne e düşündüğünü öğrenmiş oluyorsun gün gelir laf edenler sana muhtaç olurAmin canim yeni yeni biraz iyi oluyoruz bide iki bebek var
Canim biliyr musun benim esim tam bir mal neden aldiysa daha yuzsuz o benceSıkma canını geçer bugünlerde işte kimin ne e düşündüğünü öğrenmiş oluyorsun gün gelir laf edenler sana muhtaç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?