- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Sonsuzum0101
Aynen madem yüzüne vuruyor almasın o da haklısın.Canim biliyr musun benim esim tam bir mal neden aldiysa daha yuzsuz o bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen madem yüzüne vuruyor almasın o da haklısın.Canim biliyr musun benim esim tam bir mal neden aldiysa daha yuzsuz o bence
Haklisin vardi benim bileziklerim takilarim havada aldilar bilmiyrm bile ne oldu olsa satar verirdim esim yeni duzenli ise girdiNiye böyle şeyler ile muhattap olunuyor onu da anlamış değilim.
Bir arkadaşım da aynı sorunları yaşıyor.
Bu kadar sorunlar yaşayacağınıza karı - koca çalışın.
Ne kendi ailenizden ne de eşinizin ailesinden yardım taleb etmeyin.
Canim normalde almiyorz kiAynen madem yüzüne vuruyor almasın o da haklısın.
Esim aldi esim vercek asacaginida zannetmem tamamini verdirecemparayı geri verirken asla teşekkür etmez surat asardım
Hı yanlış anlamışım ben canımCanim normalde almiyorz ki
Ne kadar ayıp ya .Canim biliyr musun benim esim tam bir mal neden aldiysa daha yuzsuz o bence
Kiz yok istesekte diyorlar yok kuyumcuda biriktriolar tabi orasi beni baglamaz ben dilenci deglm tamamni vercem aksam gelsn diyecem versinHı yanlış anlamışım ben canım
Oyle ama hep boyle yaptilar hep aldi yuzsuzluktur bu k bkma oda biliyor konusuyolar vermiolar ne diye istiyorNe kadar ayıp ya .
Eşler arası böyle kelimeler çok saygısızca
Evet aksam gelsin vereceksin diyecem oda kavga eder olur biter neyle babamdan alacaklarini vercek 3 5 degilki
Evet haklisin verecek oyle yada boyle bugune kadar ailesinden aldklrni hep verdiYapacak birşey yok canım verecek yani kızın babasından para alıp da kendi ailesine parayı ödeyecek babama da ödenmeyecek öyle sacmalik mi olur
Canim bunlar bize vermeyi gec hep bizden aldiAslında erkegın babası durum yoksa yardım etmelı ve gerıde ıstememelı parasını. Hangı anne baba evladının durumu yokken yardım edıp parasını da geri ister.
Ben ileride evladıma öyle bırsey yapamam durumum olmasa bile.bır anne babanın böyle yapması saçma geliyor.
Kpeder bıze daha kendını verdi bız ıstemesek bile. Çamaşır Makınem bozuldu kpeder aldı geldi ödetmıyor da bıze.
Ana baba dedıgın böyle olmalı.
ben kusura bakmamda sizi saygınız kalmamış bırbırınıze . acıOyle ama hep boyle yaptilar hep aldi yuzsuzluktur bu k bkma oda biliyor konusuyolar vermiolar ne diye istiyor
Hemde olmuyani aldi bilezklerm filan para yoktu esim duzenli calismiyorduAslında erkegın babası durum yoksa yardım etmelı ve gerıde ıstememelı parasını. Hangı anne baba evladının durumu yokken yardım edıp parasını da geri ister.
Ben ileride evladıma öyle bırsey yapamam durumum olmasa bile.bır anne babanın böyle yapması saçma geliyor.
Kpeder bıze daha kendını verdi bız ıstemesek bile. Çamaşır Makınem bozuldu kpeder aldı geldi ödetmıyor da bıze.
Ana baba dedıgın böyle olmalı.
Tamam canim bu kadar konusmada oraya takil onemli degil sen burda bir cumleyi duydun onemli degl o bana cok cok agirlarni etmisben kusura bakmamda sizi saygınız kalmamış bırbırınıze . acı
Evet haklisin verecek oyle yada boyle bugune kadar ailesinden aldklrni hep verdi
Yo babam istemez anca ben ver derim babam oyle biri degil aslinda drmu cok iyide deql babamn ama istemzBaban da istesin bence verdiği parayı onlar nasıl yüzsüz lüks yaptıysa baban da yapsın
İşte kadınlarımızın bunları gözardı etmesıne sınırlenıyorum .Tamam canim bu kadar konusmada oraya takil onemli degil sen burda bir cumleyi duydun onemli degl o bana cok cok agirlarni etmis
Yo babam istemez anca ben ver derim babam oyle biri degil aslinda drmu cok iyide deql babamn ama istemz
Neyi goz ardi ettim ?İşte kadınlarımızın bunları gözardı etmesıne sınırlenıyorum .
Sizin asıl problemlernız bunlar. Kp aldıgınız 500 tl değil.